icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
20. nov 2016

@patkaamirko to je naozaj maly polyp, ten by ani počas tehu nemusel vadiť, zle je však ze počas tehotenstva ma tendenciu narásť

crazy_girl1
20. nov 2016

@kata011 je krasna!!! A bude silniet, drzim päste. 🙏😉

karmela
20. nov 2016

@miriamn76 nezmeskas nič mojo aj ja zatial negat stále sú rovnaké ta druha čiarka 😜 Veď Sa z nich vykľuju pozitívne 😉

missellis
20. nov 2016

@kata011 som 11dpo a ani maly duch, pred tym som videla duchpv smad vsade ale uvedomila som si ze to boli len kanaliky, lutealnu fazu mam cca 12-13 dni

karmela
20. nov 2016

@miriamn76 no ovu sa uz asi blíži začínam hlienovat 👍 Ividime kedy vijde pozitívny ovu test ci mám dobrý odhad 😊

crazy_girl1
20. nov 2016

@karmela inak to aj jaaaa 🙂 odvčera sledujem vaječné bielko v nohavičkách 😀 Blíži sa to, testíky zatiaľ negatív. Resp. je tam slabučká čiarka, čakám, kedy sa zvýrazní.

karmela
20. nov 2016

@crazy_girl1 no super tak mame ďalšiu co čaká na ovu snáď sa nám zadarí všetkým..Ja tiež mám čiarku síce silnejšiu ale tri dni sa drží na intenzite ale to môže vyskočiť rýchlo.Ked je hlienik tak aj ovu sa blíži takze ti držím palce nech sa zadarí bábätko 😉

crazy_girl1
20. nov 2016

@karmela rovnako držím pästíky. Tento mesiac netlačím na pílu, konečne som taká uvoľnenejšia, aj v hlave... možno preto, že mám veľa práce. 😀 Ale dôležité je myslieť pozitívne. Robíš si ovu testíky každý deň v rovnaký čas? Ja som si včera až večer, cez deň sa mi nedalo, no a zdá sa mi, že bola čiarka výraznejšia, ako dnes popoludní. Neviem či nemám skúšať 2 testy denne. Čo myslíš?

karmela
20. nov 2016

@crazy_girl1 ja robím dva denne podľa intenzity čiarky prvý doobeda druhý k večeru.Ono to skáče hore dole..Ani ja netlačím na pílu ale ono to umna vždy príde ked si myslím že je ovu😄 Teraz testikujem lebo sa mi to posunulo a beriem aj tabletky na úpravu cyklu.Tak nech nám to vijde všetkým co čakáme nech o 10-14 dni môžeme dávať silnejúce tehu čiarky 😍

crazy_girl1
20. nov 2016

@karmela takže myslíš, že mám už aj ja skúšať 2 denne? Mám pocit, že k tomu večeru je čiarka výraznejšia. Dnes ma prekvapila aj teplota, veľmi klesla, až na 36.1, uvidíme čo zajtra ráno, ak by bola opäť dole, tak asi začnem tie 2 denne, už keď ich mám doma, nech ich miniem. 😀

karmela
20. nov 2016

@crazy_girl1 tak ked máš testíky správ 2x za deň aspoň 3dni odsleduj kedy máš silnejší testik a Potom podľa toho sa riad..Ja ked som robila ovu testy dávnejšie tak ked som videla že čiarka silnie robila som určite 2x za deň aby som nepresvihla pozitívny 😉

karmela
20. nov 2016

@chuchu86 tak zajtra držím palce a potom sa ozvy 😉

crazy_girl1
20. nov 2016

@karmela no zatial sa mi zdá čiaročka taká statická, stále rovnaká, aj keď včera večer bola výraznejšia... No tak skúsim, nech to neprešvihnem. Ak keď od ovu testu môže ovulka prebehnúť do 48 hodín, takže času habadeeej 😉 Hádam to stihnem.

kata011
20. nov 2016

@missellis skusila si uz rapiclear kazetkový? 😉 Je výborný.........no tažko teda povedať ale ak si ozaj 11 DPO tak ti nechcem davať falošné nádeje ale už by tam mal byť náznak aspoň slabučkého ducha 😔 podľa mojho názoru...ale kiež by som sa mýlila.......daj vedieť ...ešte skús z ranného moču a uvidiš 😉

karmela
20. nov 2016

@crazy_girl1 neboj len tak to neprešvihneš ktorý dc si? Máš uz dosť silnú druhu čiarku ? Najlepšie je mat lásku v deň pozitívneho testu ale kľudne aj predtým ked je dobrý hlien 😉 A niektoré baby majú aj po a ostali tehu to je Indi vindi 😉

chuchu86
20. nov 2016

@karmela - ďakujem, určite dám vedieť čo povedal môj pan 😀

chuchu86
20. nov 2016

@zuzuliena1 - ďakujem Ti veľmi pekne
Dúfam aj ja že to budú len hormoni a nič viac

patkaamirko
20. nov 2016

@looola no pekne... takže aj keby som tehu a nevadí to pri uhniezďovani, tak v neskorsom štádiu tehu to môže vadiť 😪 ooch. . dobre ale ešte nevesam hlavu, ešte neviem či som tehu alebo nie.. No teraz neviem čo si mám priat 🙁

zuzuliena1
20. nov 2016

@butterfly333 ja viem ale stále mi to nejak behá myšlienkami ze je tehu aj ked testy su biele ja som mala ešte v tretí mesiaci biele a uz ma 12 rokov 🙂 🙂 uvidíme necháme sa prekvapiť 🙂

butterfly333
20. nov 2016

@zuzuliena1 no podla mňa tehu nieje no prajem aby bolo všetko v poriadku

zuzuliena1
20. nov 2016

@butterfly333 veď hlavne je to aby bolo všetko v poriadku a nakoniec všetky co sa tu snažíme budeme pekne spolu tehulkovat a vymieňať si pocity a skúsenosti 🙂 uz nech to je ste tu všetko super babenky a uz teraz sa na to teším 🙂

looola
20. nov 2016

@patkaamirko určite sa poraď s gynekológom ohľadom toho ako veľmi by mohol taký maly myóm prekážať v tehotenstve, možno všetko by bolo OK .

miriamn76
20. nov 2016

@karmela ja nemavam taky hlien ze by som to vedela podla toho😀

sofinkaviktorka
20. nov 2016

Ja zajtra spravim tehu test.lebo tie ovu testy sú príliš tmavé. Nezdá sa mi to ms mám 3den A stále je slaba už skoro žiadna A to mavam 7dnovu.prsia má stále bolia.mám také tušenie že môžem byť tehu

miriamn76
20. nov 2016

@sofinkaviktorka mas ich negativne keby je to tehu su pizitivne. A cez ms je taka ciarka normalna pocas celeho cyklu taku mozes mat. Ked bude pozitivny tak testovacia bude rovnska alebo silnejsia ako kontrolna

ejuska2586
20. nov 2016

@sofinkaviktorka Drzim Ti palce, aby to tak bolo. Ale este som sa s tym nestretla. Ak boli baby (aj ja) tehu, tak tie ovu testy boli vyrazne pozitivne. Taketo mozu byt kedykolvek pocas cyklu a neznamena to tehotenstvo. Ale drzim palce, aby si bola ta stasnta vynimka.

meli8412
20. nov 2016

@sofinkaviktorka Hormón LH je stále v tele, samozrejme, že máš tam druhú čiarku, ale testy máš negatívne. Budeš zbytočne robiť test.

kata011
20. nov 2016

@sofinkaviktorka preco testujes ovu testami a nie tehu?

sibalka21
20. nov 2016

@sofinkaviktorka Ved je to na tebe, skus zajtra tehu test, ale ked bude negativny zbytocne budes sklamana... Lebo sa stale testujes s ovu testami a davas si falosnu nadej... Ale drzim palce aby som sa mylila a zajtrajsi tehu test bol pozitivny....

simuska99
20. nov 2016

@kata011 gratulujem krásne čiarky 😉
Ja mám tiež kúpený tento test doma dúfam že si nájdem rovnaké koľajnice 😍