icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofinkaviktorka
20. nov 2016

Lebo mám doma ovu testy

simuska99
20. nov 2016

@chuchu86 ty hneď píš ráno ...
Som fakt zvedavá ako sa vyrieši tá tvoja záhada

milos32nika21
20. nov 2016

Baby ide ma porazit do zajtra som ma dostat po vyvolavacke kramy a nikde takze zajtra ma caka dalsia vyvolavacka ako kazdy mesiac uz mi zase 3 tyzdne meskaju kazdy mesiac dve vyvolavacky co sa mi nechce spustit mrcha.. pijem alchymilku beriem inofolic a nic....uz neviem co by som si dala v mojom pripade vytuzene dieta bude musiet pockat

simuska99
20. nov 2016

@milos32nika21 a nerozmýšľala si nad antikoncepciou keď ti stále hapruje ?
Viem že kamošky takto dali hak na 3mesiace na úpravu cyklu s hneď po vysadení otehotnela ...

milos32nika21
20. nov 2016

@simuska99 tiez mi to bolo navrhnute ale ked ja sa tej antike niako vyhybam a strasne chceme babo ked si predstavim ze zase cakat aj ked toto dufanie ze to bude na dalsi mesiac lepsie a neni je tiez k nicomu

eliska1986
20. nov 2016

@milos32nika21 dobre robis ze sa jej vyhyybas.Nie je to vzdy riesenie.Nie je napisane ze 100%chrani antika,upravit cyklus upravi to je pravda ale zas piriadne skodi

milos32nika21
20. nov 2016

@eliska1986 ved to a ist pptom hned na dieta ked ma zena v sebe tolko hormonov z antiky asi tiez neni pre dieta najlepsie.....ale ako ho upravit

biba12
20. nov 2016

@sofinkaviktorka prepáč, ale podľa mňa zbytočne tlačis na pílu. Tehu testy si mala negatívne. Aj tieto ovu sú negatívne. MS si dostala.Ako skúsiť môžeš,ale podľa mňa zbytočne.

biba12
20. nov 2016

@sofinkaviktorka samozrejme chápem, že chceš aby to bola pravda a prajem ti to. Ale treba byť aj realista.

simuska99
20. nov 2016

@milos32nika21 sto ľudí sto chuti sto názorov ...
Ja som proti liekom úplne vždy len prírodne bylinkami sa liečime ale keď to nejde tak treba skúsiť možnosť liekov...
tiež som musela ísť tento rok na hak koli spontalnemu krvácaniu v strede cyklu nevedeli zistiť prečo nakoniec hak mi nasadil a užívala som ju pól roka a zatiaľ je všetko v poriadku 😉

milos32nika21
20. nov 2016

@simuska99 no uvidime budem dufat ze inofolic pomoze aspon a ze nebudem musiet do toho ist

olylili
20. nov 2016

Žienky strašný pocit na omdletie a bolesť v zadnej časti hlavy môže byť nízky tlak?

lilianna1xs
20. nov 2016

@olylili ja som to mala tiež neuveriteľne denno denne má bolela hlava lekár mi povedal vitamín železo mám brat a teraz mi to ustúpilo konečne treba veľa piť vody .

olylili
20. nov 2016

@lilianna1xs pijem veľa no nepomáha ani pri jednom ani pri druhom tehu som nemala také mdloby až mám strach

lilianna1xs
20. nov 2016

@olylili každé tehu je iné.pijes ráno kávu?ja som musela ráno jednu kávu vypiť lebo sa som ňou všetko točilo teplota taká mi nabehla že som sa musela vyzliecť )))2mesiaci som odpadla v obchode ešte jedno šťastie že to bolo pri nás neďaleko poznali má predavačky Muž už len dobehol si po mna až 5mesiaci mi to prestalo.

olylili
20. nov 2016

@lilianna1xs vôbec nepijem kávu ...pane bože vážne? Veď ja už nikam nechodím sama lebo sa bojím ja len dúfam že po prvom trimestri to ustúpi 😕

miska_hryzka
20. nov 2016

@sofinkaviktorka pozri takýto pozitívny bol ovu test 10DPO, keď som zistila, že som tehu.

lilianna1xs
20. nov 2016

@olylili skús lekárni Želiezovce vitamín kúpiť mne pomohol

zuzanka_h
21. nov 2016

@sofinkaviktorka hovori sa ze je to tehotenstvo ak ciarka je silnejsia ako kontrolna. Ale kamoska spinila 3 dni v case ms a bola tehotna. Ja som mala slabu ms a rovanko pozitivny ovu test ako ty a tehotna som nebola. Kazde telo je ine a clovek nikdy nevie. Daj vediet ako si dopadla kazdopadne drzim palce

milagrosss20
21. nov 2016

@olylili chod k dr...neni sranda bolesť hlavy

eleonora2705
21. nov 2016

Ahojte dievčatá,tak a je toto tu..pred chvilkou robeny 🙂 iste si nepamatate,pisala som dávnejšie,ze.mi tecie.kolostrum,ci je to mozne v skorom stadiu tehu.ale ja som3mesiace po odstavení,takze to asi z toho,ale.mala.som.aja ine priznaky hneď,podbrusko bolelo,zvacsilo sa,aj prsia a. Momentálne som.chora ak pes,tak.som.si spravila asom konecne vyrazna ciarka,lebo minuly tyzden este duchovia..tieto.dni.by.som.NEmala.dostat mrchu,inak podarilo.sa.naa.prvy sup 😉 drzim palceky vsetkym snazilkam,citam vas dennodenne..posielam.tehu bacilky :-*

simuska99
21. nov 2016

@eleonora2705 gratulujem

olylili
21. nov 2016

@eleonora2705 gratulujem a príjemné bezproblémové tehulkovanie 😉

lela123
21. nov 2016

@eleonora2705 gratulujem a pamätám si.

eleonora2705
21. nov 2016

@simuska99 dakujem

eleonora2705
21. nov 2016

@olylili dakujem 🙂 zatial to nie jee bohvieco 😀 nos zapchaty,teplota vnutorna,hrdlo boli..jaaj v noci som.nevedela spat,musela.som.si dat paralen-snad v skorom stadiu sa moze-inak by som.neezaspala..a uz od atredy naadranom neviem spat..inak s tym nosom.som.mala aj v prvom.tehu,aj spat som nemohla,ale az vo vyssom stadiu..

eleonora2705
21. nov 2016

@lela123 dakujeem

19nikuska86
21. nov 2016

@olylili ja tu bolest mam uz druhy den. asi to bude tym tlakom :(

kaki221
21. nov 2016

@eleonora2705 gratulujem 😉

biba12
21. nov 2016

@olylili
@19nikuska86 baby mňa bolela hlava pri druhom tehu prvé tri mesiace. A vždy to trvalo 2 dni v kuse, cela zadná strana hlavy a vyrážalo mi to dopredu. Skúste tú kávu . Ja som proti lieko zásadne v tehu, ale keď to inak nejde a je to neznesiteľné môžte paralén 500. 1 tabletku denne (aspoň tak mi povedal lekár). Alebo potom sú tu homeopatika. Veľa zdravia prajem a hlavne nech to čím skôr prejde.