Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kaki221
Ahoooj🙂 ako sa mas? Ako si dopadla?
Vychadzali ti pekne ovu testy a aj tehu testy, mne ma ms prist zajtra pozajtra, tak uvidime, nemusela by uz chodit :D
@sofinkaviktorka Ahoj. Tak ako? Robila si tehu test? Ako si dopadla?
@jjuulliisskkaa ahoj,tak ja som dostala ms po dvoch dňoch meškania,a dnes už test takýto čistý😞...držím palce,aby ti mrška už neprišla,a našla si na teste
@adria88 dakujem pekne, drzkam.silno palceky 😉
Ahojte slečny, chcem poradiť dnes som si robila test - do menštruácie mám ešte zhruba týždeň nieje pravidelná ako hodinky. Mala som veľmi veľké návaly tepla a tak som sa rozhodla si spraviť test. Možnosť by tam bola aj keď mám podľa výsledkov zvýšený testosterón. Prikladám fotky sama neviem, či dobre vidím alebo nie. Priateľ povedal, že vidí len jednu. Ďakujem za rady.
@eleonora2705 Ďakujeeeem 🙂
@miladyproud ahoj, ja tam vidím aj druhú, no je to rozpité, nemáš na skúšku ešte jeden testík? 😉
aj ja tam vidim druhu
@kaki221 dakujem.pekne,mtzi ma,ze si dostala nakoniec ☹ drzim.palceky,nech to dalsi cyklus už vyde 😉
ďakujem, mala som len jeden. Počkám ešte pár dní a kúpim ďalší. Nepredpokladala som, že by mohol takto vyjsť, preto váham.
@laura1804 ahoj ak sa ta mozem spytat kedy ti vysiel prvy pozitivny?mne meska uz tyzden v sobotu som testovala a negativny.
@slnecnica333 ja som mala poslednú ms 18.10 a test som mala pozitívny už týždeň pred ms
@miladyproud sú isto 2, no pre istotku ešte potestuj. 😉 Tíško gratulujem.
@miladyproud je to dost rozpite, moze byt druha ciarka z tehotenstva ale tak isto to moze byt druha ciarka aj z toho ze je prepity a farbivo sa rozlialo... drzim palce 🙂
@slnecnica333 zhruba po tyzdni mi ukazalo ducha a o dva dni vobec nesilnel...ale bolo vidno trosicku ciarku. Lekarka povedala, ze som skoro testovala...som nechapala, lebo pri prvom tehu mi ukazovalo v den mrchy uz silne kolajnice...lotom som uz vobec netestovala, lebo to bol pre mna stres, ale rovmo som sa objedmala k lekarke.
@olylili a ja 17.10. a nic.tak teraz neviem ci je to tehotenstvo len to test neukazuje alebo skor nejaka nerovnovaha

@eleonora2705 Gratulujeeem 🙂 no už by sa zišli nejaké tie tehu bacilky... 😉 😅