Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@slnecnica333 môže byť aj nerovnováha to som mala skoro stále...a ako sa citis? Lebo ja toto tehu mám asi vsetke príznaky aké sú 😔
@miladyproud podla mnaaa,si tehu gratulujem este skús jeden test
@miladyproud nieco sa tam mari, ale aj ta kontrolna ciarka je nejaka divna :D .... Skus pre istotu novy test 🙂
@slnecnica333 aj ja ti drzim palce, aby to bolo tak, ako chces
@miladyproud ciarka tam je ale asi neni velmy dobry test lebo aj testovacia ciarka je divna.a teraz po zaschnuti mas ho aky
@olylili praveze ziadne ani tehotenske ale ani take ze ma prist mrcha.pri synovi mi byvalo obcas zle unava aj vona z masa mi nerobila dobre.teraz nic.
@ala82 po zaschnutí vybledlo skoro všetko aj kontrolná. Ale to je viac ako hodina a pol.
@miladyproud vyzerá, že je tam čiarka. Tak ešte chvílu počkaj, keď máš ešte týždeň a potom testuj.
@miladyproud ale je to stale vidno a to je zaklad aby tam ostala ta palička po uschnuti
@miladyproud asi chybný test.skus radsej iny
@slnecnica333 preeeeeeeeeeeesne ani mäso nemôžem cítiť ....keď som mala hormonálnu nerovnováhu mi vtedy meškala 3 mesiace ja mám stále raz ročne taký problém že sa mi to pokazí hlavne v januári
@miladyproud skus dat foto ked je vyschnuty
Do ms mám ešte sedem dní cca niekedy je to menej niekedy viac nechodí moc presne posledného pol roka.
@ala82 takto to vyzerá teraz 😕 po hodine a pol asi je chybný test
@miladyproud toto nevyzerá na chybný test 😉
@miladyproud skôr ako keby v ňom bolo menej farbiva
@miladyproud no čosi sa tam črtá, vyzerá to ne tehu 😉
@miladyproud Vyzera to na pozitivny test. Skus este nejaky iny.
@miladyproud mne sa tiež zdá, že je tam aj druhá čiarka aj po zaschnutí. No som zvedavá
ďakujem dám vedieť za takých pár dní 🙂
@olylili tak mne nezvykne meskat ale uz parkrat bolo aj meskanie.mozno este nemam ustalene hormony lebo ja pokial som kojila som nemala MS potom prisla presne po 28dnoch to bolo toho 17.10 a teraz nie.tak moze byt aj ta nerovnovaha.ktovie...
@miladyproud ciarky su tam urcite dva skus iny test lebo ten neni velmy dobry
@slnecnica333 jaaaaaaaj tak to z toho ja som kojila tri roky pár mesiace bola nepravidelná no potom sa upravila
@kaki221 ja tam vidim.cosi ci je poskrabani ?
@sofinkaviktorka Nič tam nevidím.
@sofinkaviktorka čistý aspoň ja tam nič nevidím
@sofinkaviktorka Ako pozeram, tak pozeram, nic tam nevidim. Ty nazivo nieco vidis?

@laura1804 gratulujem a prajem ti aby bolo vsetko v poriadku ;)