icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborka93
21. nov 2016

@luta13 ďakujem no dnes som tiež robila a ciarka sa mi zdá rovnaká som 15DPO

miriamn76
21. nov 2016

@chuchu86 vraj do desiatich dni

miriamn76
21. nov 2016

@karmela ahoj moja nie vobec stale je uplne slabucka ale krcok je uz hore tak snad stmavne aj ciarocka😀😀😀

luta13
21. nov 2016

@kata011 nadherne //...😉 Tesim sa s Tebou 😀

karmela
21. nov 2016

@chuchu86 ms po vyvolavacke má dôjsť do 12 dňa mne tak presne došla co som myslela že ani nedôjde ale brala som aj dhupaston 😉

luta13
21. nov 2016

@barborka93 testy mas ukazkove, neboj nic...Uz len objednat sa k Dr., no on Ti povie, kedy mas prist presne 🙂

karmela
21. nov 2016

@miriamn76 no tak super ja sa uz nejako neviem dočkať 😄😛 ale budeme myslieť pozitívne že to tento cyklus dáme 😉

luta13
21. nov 2016

@missellis ine baby maju duchov...Ja som tiez neskusala testovat pred terminom MS, ale ked neprisla, tak 1.den meskania som testovala rano prvykrat a mala som slabulilinku ciarku - kukni moj album Druhe dietatko Sebastian...Takze ja myslim, ze ja patrim medzi baby, ktorym pomalsie stupa Hcg, z coho vyplyva, ze keby som testovala pred ocakavanou MS, nic by som na teste nevidela, tak ako Ty ☹...Cakaj na MS, ak nepride, testuj z ranneho, skor naco, zbytocne sa trapis potom 🙂...Hlavu hore 😉

barborka93
21. nov 2016

@luta13 dúfam lebo v noci som som sa zobudila že má strašne niečo pichlo.vsak zajtra chcem zavolať sestričke tak som zvedavá kedy má objedná 😉

luta13
21. nov 2016

@crazy_girl1
@miriamn76
@karmela ovu-zienky, divozienky, vsetkym 3 vam drzim tento cyklus palceky, nech su rybicky vasich poloviciek take rychle a sikovne, aby nasli to, co hladaju - vase putujuce vajicka a poriadne sa do nich zavrtali 😉

karmela
21. nov 2016

@luta13 ďakujem krasne ty náš pozitívny anjel s dobrým srdiečkom nech sa tvoje slova naplnia do bodky 😘

crazy_girl1
21. nov 2016

@luta13 krásne prianie. ĎAKUJEME 🙂

luta13
21. nov 2016

@eleonora2705 ahoj, pamätam si Ta, ze si mala z nicoho nic kolostrum, aj ked si odstavila uz davnejsie...Aj som Ti tusim vtedy pisala svoj nazor, uz ale neviem presne co...Super krasny testik a //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀

luta13
21. nov 2016

@laura1804 nadherna spravicka 😉 ...Velmi sa tesim s Tebou a uzivaj zdrave tehulkovanie...Na buduci rok spolu oslavujeme narodky my dve, tak si na mna spomen aj s bruskom uz velkym a kopajucim drobcekom pod srdcom Tvojim leziacim 😀

luta13
21. nov 2016

@kaki221 dnes fotka 10:50h, je mi luto, ze testik je cisty ☹ ...Verim, ze coskoro sa budes tesit z ozajstnych neslabnucich //...Drzim palceky nadalej 😉

luta13
21. nov 2016

@miladyproud aj ked testik je rozpity, // tam su 😉...Ked kupis dalsi test, verim, ze budu super silne a krasne ciste obidve...Priatela posli na ocne 😉

luta13
21. nov 2016

@chuchu86 no konecne vies na com si 🙂...Tak drzim palceky na MS a aj na dalsi cyklus, aby sa babäko zadarilo na prvykrat a nasla si si // 😀

luta13
21. nov 2016

@adria88 je mi to luto, ze asi pride MS...Drzim palceky na najblizsi cyklus, nech si na Vianoce najdes // 😀...Ja som tlacila na pilu noveber, december pred 2 rokmi a v januari som si povedala, ze ked to bude mat prist, tak to pride same...A veru uz v januari MS neprisla 😉...Nech to teda aj Tebe takto nejako najblizsi mesiac vyjde 😉

adria88
21. nov 2016

@luta13 no na 99,9% je to už viac než isté, že príde sviňa jedna 😅 a ďakujem 😉 necháme tomu voľný priebeh a v decembri už mrchu nečakám 🙂

jjuulliisskkaa
21. nov 2016

Kočky, ake pocity mavate pred ms? Mam 1-2 dni do ms (ak nebola posunuta ovu) a boli ma spodna cast, od krizov az po vajecniky. Nie je to ostra bolest, ale skor taka tahava tlmena. Krize citim prvykrat

adria88
21. nov 2016

@luta13 a aj si niečo brala, keď sa vtedy zadarilo?

kaki221
21. nov 2016

@luta13 ďakujem moja...tešila som sa predčasne...ale nevadí skončí ms,a začnem odznova...a možno sa budem tešiť na Vianoce 😉

sofinkaviktorka
21. nov 2016

Ja tam stále niečo vidím ale asi už blúznim takže to nechám tak A sústredíme sa na tento ciklus

nivea777
21. nov 2016

@sofinkaviktorka nic tam nie je..

olylili
21. nov 2016

@sofinkaviktorka ukážkovo negatívny test ani len náznak po druhej ciarke

kata011
21. nov 2016

@sofinkaviktorka Moja ved uz to nechaj tak ...verim ze chces byt tehu a je normalne ze chces vidiet druhu ciarku.. ☹ ..........ale uz teraz klames sama seba a zbytocne sa budes ubíjať ☹ .......na buduci cyklus sa ti to isto podari 😉 teraz uz na to nemysli a priprav sa ze zachvilku budes mat i ty dve ciarky..... 😉

nina4
21. nov 2016

Bambulky moje co ste tu slubila som dat info ako pokracujeme tak vcera som krvacala a uz zmierena s tym ze je to v haji som rano vstala a bolo vsetko ok testik s // tak hadam ak boh da v zdravi dobojujeme do štastneho konca.horny test spred tyzdna dolny dnes

nivea777
21. nov 2016

@nina4 este skus o par dni.alebo rovno digi.. lebo rozdiel tyzden medzi testami by mala byt ciarka o dost silnejsia..drzim palce

olylili
21. nov 2016

@nina4 super ciarka aj silnejšia drobec bude veľký bojovník a drží sa 😉

missellis
21. nov 2016

@luta13 trosku si ma upokojila, dakujem, kazdemu tu dodavas nadej, za 2 dni ma prist, netestujem uz, pockam ci sa omeska...