Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 testy mas ukazkove, neboj nic...Uz len objednat sa k Dr., no on Ti povie, kedy mas prist presne 🙂
@missellis ine baby maju duchov...Ja som tiez neskusala testovat pred terminom MS, ale ked neprisla, tak 1.den meskania som testovala rano prvykrat a mala som slabulilinku ciarku - kukni moj album Druhe dietatko Sebastian...Takze ja myslim, ze ja patrim medzi baby, ktorym pomalsie stupa Hcg, z coho vyplyva, ze keby som testovala pred ocakavanou MS, nic by som na teste nevidela, tak ako Ty ☹...Cakaj na MS, ak nepride, testuj z ranneho, skor naco, zbytocne sa trapis potom 🙂...Hlavu hore 😉
@luta13 dúfam lebo v noci som som sa zobudila že má strašne niečo pichlo.vsak zajtra chcem zavolať sestričke tak som zvedavá kedy má objedná 😉
@crazy_girl1
@miriamn76
@karmela ovu-zienky, divozienky, vsetkym 3 vam drzim tento cyklus palceky, nech su rybicky vasich poloviciek take rychle a sikovne, aby nasli to, co hladaju - vase putujuce vajicka a poriadne sa do nich zavrtali 😉
@luta13 krásne prianie. ĎAKUJEME 🙂
@eleonora2705 ahoj, pamätam si Ta, ze si mala z nicoho nic kolostrum, aj ked si odstavila uz davnejsie...Aj som Ti tusim vtedy pisala svoj nazor, uz ale neviem presne co...Super krasny testik a //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀
@miladyproud aj ked testik je rozpity, // tam su 😉...Ked kupis dalsi test, verim, ze budu super silne a krasne ciste obidve...Priatela posli na ocne 😉
@adria88 je mi to luto, ze asi pride MS...Drzim palceky na najblizsi cyklus, nech si na Vianoce najdes // 😀...Ja som tlacila na pilu noveber, december pred 2 rokmi a v januari som si povedala, ze ked to bude mat prist, tak to pride same...A veru uz v januari MS neprisla 😉...Nech to teda aj Tebe takto nejako najblizsi mesiac vyjde 😉
Kočky, ake pocity mavate pred ms? Mam 1-2 dni do ms (ak nebola posunuta ovu) a boli ma spodna cast, od krizov az po vajecniky. Nie je to ostra bolest, ale skor taka tahava tlmena. Krize citim prvykrat
@sofinkaviktorka nic tam nie je..
@sofinkaviktorka ukážkovo negatívny test ani len náznak po druhej ciarke
@sofinkaviktorka Moja ved uz to nechaj tak ...verim ze chces byt tehu a je normalne ze chces vidiet druhu ciarku.. ☹ ..........ale uz teraz klames sama seba a zbytocne sa budes ubíjať ☹ .......na buduci cyklus sa ti to isto podari 😉 teraz uz na to nemysli a priprav sa ze zachvilku budes mat i ty dve ciarky..... 😉

@luta13 ďakujem no dnes som tiež robila a ciarka sa mi zdá rovnaká som 15DPO