Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko Ja som mala taky minuly mesiac a bola som tehu. Ale neviem, ci je to pravidlo.
@patkaamirko aj ja mám teraz taký a som tehu
@barborka93 no super..o jednu viac 🙂
@ejuska2586 😍 bože keby to tak bolo 😌 .. A ešte by som si k tomu priala aby mi polyp nerobil potom sarapaty ☺😘
@olylili jooj 😍 to teraz ste mi vstiepili takú nádej ☺ a myslíš že môžem mať taký vytok už 5 dní po ovu ? Mám aj pichanie kadejake aj včera vo vaječníku pravom. . bazalnu teplotu som mala 36.4 po plodných dňoch asi predvčerom a včera 36.5 a dnes 36.6 🤗🙃 čo myslíš ? vyzerá to sľubne?
@patkaamirko áno vyzerá tiež sa mi hneď zmenil výtok tak držím palce daj potom vedieť😉
@patkaamirko ja som na to tak isto ako ty 😘
Som 21dc a ovu som mala 16dc tiež mám dnes výtok boli má láva strana keď zákaslem ...
@olylili ale ten číry ovulacny som mala len jeden deň raz to nevadí ? 🤗😇😘 áno dám ti vedieť 🙂
@simuska99 no tak to budeme obe za 10 dni testovať či ? 🙃 ja čakám mrsku za 10 dni tak som zvedavá.Mám 30 dnovy cyklus tak snáď mi ukážu aspoň dva tri dni pred mrskou test voľačo ☺
@patkaamirko Ja som tiez tak mala, cca 5 dni po ovulke a potom vkuse.
@ejuska2586 no tak sa snáď konečne zadarilo 🙂 tebe Gratulujem nech pekne rastiete 😉 a test ti kedy ukázal ?
@patkaamirko aj ja som mala len jeden deň
@patkaamirko no ja by som mala dostať o 11dni ,.
Ešte čakať taaak dlhoooooo
@olylili len teraz sa nechcem zbytočne namotavat..hlien som mala vtedy ako som už vyzsie spominala a Moja appka mi vypočítala že 16 novembra mám plodne obdobie a 19 mám ovuláciu 😯😫 ale je mi jasné že s a podľa toho nemám riadiť vždy som sa snažila riadiť podľa toho čo mi telo naznačovalo..
@simuska99 veď toto 😄 to čakanie je na nervy
@patkaamirko No mi zial nerastieme-spontanny potrat v 5. tyzdni. Ale tak skusame dalej.
@patkaamirko ja tiež počúvam reč tela vtedy mám mierne bolesti v podbrušku a bolesti hlavy
@ejuska2586 ooch to mi je ľúto 🙁 držím palce aby si čím skor bola znovu tehulka .. ja som tiez prišla o babo v 4.mesiaci pred štyrmi mesiacmi
@olylili no ved toto a práveže ja v túto ovu som nemala nejaké extra bolesti ako mávam vždy pri ovulacii.Praveze také bolesti som mala neskôr ..Aj teraz ma bolí ľavá strana vajecniku do slabín
@patkaamirko mňa tiež stále na ľavej strane boli .... A test som si len tak z prče urobila často som chodila čurat pozerám a bol pozitívny som myslela že zle vidím 😀
@olylili no teda 😄 tak to musela byť radosť ☺ Gratulujem a prajem krásne gulanie sa 😘 mňa tak ten vajecnik boli pri ovulke 😶 ano aj mne sa zdá že chodím častejšie cikat 🙂
@patkaamirko ďakujem verím že sa budes gulat aj ty 😉
@olylili Ďakujem snáď čoskoro 😄 akurát má boli ten vajecnik a veru miestami si myslím že sa ovulka posunula a prišla dnes .. moze to byť ?veď aj 15DCSom mala číry hlien ..A dnes tie bolesti..nO neviem čo si mám myslieť 😶
@chuchu86 ahoj... no bola som u obvodneho, ten vsak nebol velmi zhovievavy, a vlastne mi nic neporadil, lebo povedal ze on nema kompetencie aby kazal mojim zamestnavatelom co robit.. pricom ja som od eho len chcela odporucanie, alebo aby mi poradil co moze byt pre tehu rizikove.. stale som vsak doma, lebo som z toho v strese ze nemam presne stanovene pracovne podmienky, este to je jedno stastie ze zo stresu mozem byt na marodke akoby to bola choroba.. zajtra idem zas k nemu nech mi predlzi marodku a s porodnou sestrou sa mam 1x stretnut 29.11. teda o tyzden v utorok.. ale bude sa ma iba pytat otazky, vysetrenia robit nebude, alebo srdiecko pocut tiez nemam sancu.. :( prvy ultrazvuk bude az v12.tyzdni.. co je este dost daleko.. a ty moja ako sa mas??
@olylili snaz sa byt v uplnej pohode, hlavne kvoli babätku, ono vsetko citi, aj ked je to este len malicka fazulka...Neboj, vsetko prebieha ako ma a bude vsetko aj nadalej super...Uzivaj tehulkovanie, a aj priznaky ...Aspon vies, ze drobcek sa udomacnuje pod Tvojim srdcom...Pozeram, ze mas dve krasne baby, takze toto tretie Ti prajem zo srdca, aby bol chlapcek, ak si to prajes 😀...Krasne tehulkovanie...Ked budes mat fotecku z prveho sona, hod ju sem, ak chces, nech kukneme na fazulecku krasnu 😉
@patkaamirko drzim Ti silno palceky na // , Boh ta zehnaj! 😉
@luta13 dakujem 🙂 🙂

@looola 🙂 Ďakujem tak snáď sa tu nejaká nájde čo mi pomôže 😉