icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
22. nov 2016

@miriamn76 zlatko super aj ja mám taký istý 😂

miriamn76
22. nov 2016

@karmela a presne na 9DC ako vzdy to len minuly cyklus bol daky divny urcite ztoho gynexu☺

miriamn76
22. nov 2016

@karmela teraz je to na nas aby sme sa snazili 😀juj ako dobre ze ten moj vcera zaspal a usetrili sme 😀😀😀

miriamn76
22. nov 2016

@karmela este poobede jeden urobim a to som si myslela ze mi nevude tych 20 testov stacit😀

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 ves co myslela som to tak ze ta sofinkaviktorka ci tu srale dava tie negativne testy..ze si robi niekto srandu...ze je to divne ze uz mala ms a testy stale dava negat

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 ma velku tuzbu po miminku no len si tym ublizuje ked ma testy stale negativne.

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 presne ako vravis....ake toto mi uz pride fantastické....obdivujem preti vsetky zeny ktoré to beru s nadhladom i ked sa nedari....respekt......

karmela
22. nov 2016

@miriamn76 držím palčeky aby nám to vyšlo 😉Nemusí byt každý cyklus rovnaký

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 no niekedy mam ztoho depky ze nie som schopna otehotniet ale tak ak ma byt bude ak nie tak nie.

miriamn76
22. nov 2016

@karmela juj moja keby to uz bolo☺☺pod stromcek nechcem nic ine☺

miriamn76
22. nov 2016

@karmela z alchemiky mi byva zle predsa len ten zaludok ju nema rad😀ale musim vydrzat☺

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 jasne smutok depky...to je normalne a keby zena nebola smutná tak to asi nie je v poriaku ...sme predsa citlive bytosti....a vsetko prejde a raz sa urcite zadari ked clovek bude najmenej cakat...ale ked by som uz dostala ms a mala negat test tak by som vobec neuvažovala o tom ze som tehu....to by som uz asi musela byt chora z toho......a.nestoji za to.prist o nervy ......predsa bábätko.nie je.zmysel.zivota ale.treba sa radovať.i z veci ktore mame.okolo.seba napr. Uz terajsie deticky..manzel.....rodina zdravie ...mne to pomáhal o kes sa.mo nieco.nedarilo

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 vek nie je dolezity...hlavne.aby vedela matka davat lasku a spravne vychovať..mat deti je o tom lubit ich a.je jedno.vek....podla mna je krasne ked.i zeny v neskorsom veku tuzia mat babtko.je.to.velka obeda

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 neboj otehotnies..😉 inak mas krasnu dcerku...velka kocka z nej 😉......mozes byt hrda

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 ano mas pravdu ja som robila test cez ms len tak z recesie a bol tam dusik na druhy den uz nic tak som viac netestovala akurat ovu a dnes je pizitivny☺tak sa tesim mohlo by sa uz pidarit a do uspesneho konca dakujem krasne☺

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 som na nu hrda a hlavne som za nu vdacna☺

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 nne mozno pomohlo trosku to ze som po sexe si podlozila zadok vankusom a ostala lezat do r a na a rano uz nic zo mna nevytieklo asi sa peke vsetko dostalo dnu...😉 vysusaj.......prosila som aj pana Boha o pozehnanie....🙂

kata011
22. nov 2016

@miriamn76 a aky máš krcok? Ja som s a vzdy orientovala podla neho a iba ovu testy mi to potvrdili

domx
22. nov 2016

@smajla27
@luta13 baby bola som u o obvodneho, a ten mi marodku predlzit nechcel, ze vraj on mi nemoze predlzit na vecnost.. kukam nanho ze o com to rozprava, vsak ja som nechcela naveky byt doma.. len kym sa to nedoriesi.. ale to uz sa tvaril ze nepocul... poviem vam tak, ze ma fest vytocil.. a je to kus k****ta, uz musim byt neslusna.. 🤐 🤐 a teraz neviem ci mam stastie alebo co, ale som aj chora, kaslem uz dva tyzdne tak len vdaka tomu mi dal na dalsi tyzden ze mam byt doma.. diky bohu ze idem o ten tyzden uz k midwife, a len pevne duufam ze ta uz bude mat viac rozumu ako tento tu.. och.. 🙄 🙄

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 ja uz som tolko krat ostala lezat skoro pokazde sa mi podari zaspat hned☺. Mala som dva krat kyr

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 mala som dva krat kyret tak neviem ci aj preto neni teraz problem aj ked doky vravi ze je vsetko ok

miriamn76
22. nov 2016

@kata011 krcok som uz vcera mala hore

happymia
22. nov 2016

@miriamn76 haha nooo a ,ze si celu dobu v prechode !!!ty,uz zacni tomu verit,ze si zdrava zenska 👍🏻a si mi vycarila uuuuusmev na tvari 🙈😂supeeeerr veru riadne ho prilahni ✊🏼🙏🏻🙈😂
myslim na Vas aj s @karmela 🤗

chuchu86
22. nov 2016

@domx - rozumiem a držím palce nech všetko je ok 😀

fijalka84
22. nov 2016

Ahojte,mrcha mi meska 3 dni,som 14-15dpo,vidite tam daco?...pridavam aj foto 🙂hore je ovu test dolu tehotensky

chuchu86
22. nov 2016

@kata011 - no ja neviem či zo srandy to robí, alebo fakt tak túži po mimo.
To je jedno, ale zbytočne tak tlačiť nato. Psychika robí svoje, a keď to bude chcieť tak veľmi, neverím že sa podarí.
Ja jej prajem, aby našla. // Čiarky na teste čím skôr

miriamn76
22. nov 2016

@happymia dakujem moja☺drobcek a maminka sa maju ako?

dagaz
22. nov 2016

Ahojte...ja Vas tu dlho ale predlo ticho sledujem...viem ze od veci ale je tu niekto kto vie vylozit sny? Dnes sa mi snivalo ze som bola v susednej dedine s manzelom a malym babetkom mozno tak cca 1 mesacnym na rukach. Moj manzel niekam odisiel a ja s tym vraj mojim dievcatkom som sa rozhodla ze pojdem pesi domov do vedlajsej dediny. Po ceste nas zastihol dast zacalo silne prsat a ja som zrazu vytiahla odnekadial neaku deku a zakrila babeno aby neprechladla. Neviem nerozumiem ale ja som bola iba v plavkach a okolo pasu satku a malinka bola naha iba plienku

miriamn76
22. nov 2016

@fijalka84 nieco sa mi tam mari drzim palce☺

chuchu86
22. nov 2016

@fijalka84 - pekný duch tam je
Držím palce aby silnelo 😀