Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 jasne smutok depky...to je normalne a keby zena nebola smutná tak to asi nie je v poriaku ...sme predsa citlive bytosti....a vsetko prejde a raz sa urcite zadari ked clovek bude najmenej cakat...ale ked by som uz dostala ms a mala negat test tak by som vobec neuvažovala o tom ze som tehu....to by som uz asi musela byt chora z toho......a.nestoji za to.prist o nervy ......predsa bábätko.nie je.zmysel.zivota ale.treba sa radovať.i z veci ktore mame.okolo.seba napr. Uz terajsie deticky..manzel.....rodina zdravie ...mne to pomáhal o kes sa.mo nieco.nedarilo
@smajla27
@luta13 baby bola som u o obvodneho, a ten mi marodku predlzit nechcel, ze vraj on mi nemoze predlzit na vecnost.. kukam nanho ze o com to rozprava, vsak ja som nechcela naveky byt doma.. len kym sa to nedoriesi.. ale to uz sa tvaril ze nepocul... poviem vam tak, ze ma fest vytocil.. a je to kus k****ta, uz musim byt neslusna.. 🤐 🤐 a teraz neviem ci mam stastie alebo co, ale som aj chora, kaslem uz dva tyzdne tak len vdaka tomu mi dal na dalsi tyzden ze mam byt doma.. diky bohu ze idem o ten tyzden uz k midwife, a len pevne duufam ze ta uz bude mat viac rozumu ako tento tu.. och.. 🙄 🙄
Ahojte...ja Vas tu dlho ale predlo ticho sledujem...viem ze od veci ale je tu niekto kto vie vylozit sny? Dnes sa mi snivalo ze som bola v susednej dedine s manzelom a malym babetkom mozno tak cca 1 mesacnym na rukach. Moj manzel niekam odisiel a ja s tym vraj mojim dievcatkom som sa rozhodla ze pojdem pesi domov do vedlajsej dediny. Po ceste nas zastihol dast zacalo silne prsat a ja som zrazu vytiahla odnekadial neaku deku a zakrila babeno aby neprechladla. Neviem nerozumiem ale ja som bola iba v plavkach a okolo pasu satku a malinka bola naha iba plienku

@miriamn76 zlatko super aj ja mám taký istý 😂