Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Brali ste niektora inofolic? A posunul vam cyklus? Mam nepravidelny 32-35 dnovy od vysadenie HA. Dnes som 34dc, robila som si test teraz poobede a vysiel negativny. Pred ms mavam 1-2dni spinenie slabucke, no teraz stale nic 😳
@chuchu86
ja sa vážne teším, že si toto napísala. Akurát som sa nato chystala a pozerám, že už sa to tu preberalo.
@sofinkaviktorka Ja chápem, že si sa na to upla, rozumiem túžbe bo dieťati. Ale máš dve. Myslíš, že keď tam Ty nevidíš čiarku, tak mi ju tam uvidíme? Skutočne mi je to ĺúto, ale NIE SI tehu. Skús sa upokojiť, rozdýchať a zamerať sa na niečo iné. Napríklad na tie dva poklady, čo máš doma. A potom to príde samé.
@domx ach, skoda ze si natrafila na takeho chuja ☹ ale aspon ze si este doma.. a teda dufam ze ta choroba ta nejak nezmoze.. midwife ti urcite dobre poradi, pripadne skus od nej vypytat pisomne ze co mozes v praci a co nie.. myslim ze ona ti poradi urcite aj pomoze.. drzim palce 😉 akoze tu na svk nadavame na slovenske zdravotnictvo ale ja som uz teraz vdacna za to ze je take ake je.. ptfuj ptfuj, nech to vsetko ide hladko a nakoniec nech vsetko dobre dopadne, hlavne v praci 😉
Je normálne že niekedy mi je úplne zle že sa ani z postele nepohnem a raz úplne v pohode ako keby som ani nebola tehu? Dnes som v úplnom poriadku a včera som myslela že umriem
@smajla27 veru .. si to uuplne vystihla.. vela ludi nadava, ale ja stale hovorim, ze budme radi ze je take ake je.. lebo nech maju anglicania akukolvek silnu ekonomiku ci socialny system, tak zdravotnictvo uplna hroza.. :/ no nic, davam poslednu nadej do midwife.. tak uvidim.. 🙂 ale pevne verim ze ona mi uz pomoze.. 🙂 dakujem ti za povzbudive slova, si mila.. 😉 🙂
@chuchu86 podla mna dobre robis.. 🙂 treba sa uvolnit.. ja som vela na to tlacila a polroka sa nedarilo.. a potom som na tom prestala mysliet lebo sme boli doma na sk a riesili sme ine veci, tak som nemala ani cas sa zaoberat tehotenstvom a testovanim... akurat endokrinologicka ma poziadala aby som si spravila test a div som nespadla zo zachoda ked som zbadala tu druhu ciarku.. :D vtedy to vacsinou pride ked to clovek najmenej caka.. :🙂 ale urcite nie vtedy ked na to tlaci.. ja uz som bola zufala... a vobec mi to nepomohlo, myslim ze skor naopak..
dievcta tak ako som bola prekvapena z dvoch ciarociek v nedelu tak teraz som bola prekvapena len z velmi slabeho dusika dnes rano.. takze cakam mrsku a stttaaaaaale nechodi... pms mam uz cca 11 dni..
@amisa Mozno biochemicke. Ved uvidis, ci pride mrska.
@jjuulliisskkaa ahoj,ja som Inofolic brala 40 sackov a tiez som mala ms tak max do 35 ovu neskor samozrejme .., ale upravil mi na cca 30-31 ale teraz som tehu ,takze ja len odporucam !
@miriamn76 Ja ju prestavam pit vzdy, ked sa objavi pozitivny OVU test. Pre istotu.
@ejuska2586 dnes som si este dala, uvidim, ci bude dnes pozitivny testik, ale asi urobim az podvecer, teraz sa mi neda 😒
@lucija123 ahoj.toto nieje zbytkove hcg.po cisteni vadsinou do dvoch tyzdnoch hcg klestne uplne.ciarku by si nemala.myslim ze si tehotna.musis ist k lekarovy a zrusit zakrok.ak ti potvrdi tehotenstvo urcite ta vypise na pn lebo po cisteni je oslabeny krcok.daj vediet ako si dopadla
@ejuska2586 asi tak ak tam aj nieco bolo tak to asi uz nieje alebo aj cysta.. tie u mna byvaju z casi na cas..len to cakanie na mrchu ked uz niekolko dni ma boli podbrusko je na figu.. clovek sa uz modli aby kooonecne sa uracilo
@happymia
Velmi sa tesim s tebou 🙂🙂 a ktory dc si zistila ze si tehulka? Neviem, ci by som uz nevidela aspon dusika na teste keby som bola :( hoci som test robila hned po obede a nemusel zachytit hcg ak bola ovulka posunuta

@miriamn76 verim,ze dobre ! aj ked znedele na pondelok som mala sakra bolesti v brusku ,proste ako som sa prehupla do prebiehajuceho 8tt tak to mam teraz takto ,ale ako som zacala uzivat Magnesium je lepsie . ...
a mam vela bieleho vytoku 🙈
drobcek asi rastie a mne sa vsetko zvacsuje ,vnimam to tak 🙏🏻