Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 dnes este jednu salku vypijem a dost☺
@amisa Verim tomu. Ja to nastastie nemavam. Mna bolelo podbrusko len minuly mesiac a to bolo tehotenstvom
No baby, ms ma prist zajtra, robila som si test a tam akurat tak kanalik.. Tak snad nabuduce
@jjuulliisskkaa dakujem pekne !
no ja som mala ovu uz na 16dc a zistila som o 9dni nato .., a predtym som mala ovu tak na 18-20dc , tazko povedat podla mna ..., podla toho kedy si mala OVU ale asi nevies vsak?
@missellis ešte nič nie je stratené, uvidí sa, či príde mrcha, neprestávaj veriť. 😀
@crazy_girl1 držím palce aby sa Vám zadarilo a nech je ovu čiarka pozitívna 😉
@karmela už by veru mohla, dnes som 17DC 🙂 Aj keď mám trošku pochybnosti, lebo som mala veľmi dlhý menzes, že či som nezačala počítať tak trošku skôr... je možné, že je tam 2-3 dni rozdiel - môžem byť aj 14 alebo 15DC, som motáčik, čo ti poviem, ale po tom Inofolicu mi to tak zblblo mrchu, že trvala 8 dní, nevedala som, čo je začiatok, čo koniec 😀 😀 😀 špiním, nešpiním, mrchujem, nemrchujem, alebo čo sa vlastne deje... 🙂 🙂 🙂 Nevadí, aspoň som sa dobre prečistila a ide sa na to 😎
@crazy_girl1 prvy den ked si dostala MS si 1DC.. cize ak od zaciatku MS preslo 17 dni,tak 17 DC
@nivea777 no ja som prvé tri 3 dni “mrchy“ špinila, až na štvrtý deň som dostala menzes aký poznám, a aký mávam bežne, čiže veľmi silný, až na tabletku... tie prvé 3 dni neviem čo boli, lebo takýto priebeh menzesu som ešte nikdy nemala. Aj tak to však počítam od toho špinenia, takže 17DC dnes, ovu ešte podľa ovu testov a bazálky nebola, čakám každú chvíľu. 😀
@happymia
Tento mesiac neviem :( no hlien vyraznejsi som mala okolo 20-22dc a minuly tyzden som mala biely vytok husty, co bolo okolo 27-28dc, co myslis?
@jjuulliisskkaa skus spravit z ranneho mocu tehu test ...drzim ti palce ✊🏼
a vies ono je to tazko povedat ze. co lebo kazda sme ina ... ,ja som zaciatok tehu mala kadejaky aj mam ,treba len testnut a potom ked uz bude aj meskat
@happymia
Ale aj 27dc mi vysiel tmavy celkom ovu test, takze si nie som ista
@crazy_girl1 neboj ovu vistihnes a snáď to dáme všetky co mame ovu 😉

@karmela ja dam este dnes a od zajtra uz nie☺juj dufam ze nieco pomoze☺