Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela hádam to všetky načasujeme správne a bojovníci doplávajú tam, kam majú 😀 xixixixi, vieš čo netlačím na pílu, som tento mesiac akási pokojnejšie, nech sa stane, čo sa má stať...
@crazy_girl1 ani ja zatial netlačím ale teším sa vždy si poviem co ak doplával aspoň jeden borec 😄 Tak potom robím tehu test vždy som možno chorá,Ale taká som 😄
@karmela aaaale neboj sa, dopláva... ty už aspoň jedno dietko máš 😉 Príde aj druhé, ja som ešte pole neorané 😀 😀 😀 hádam aspoň jedno jediné mi Pán Božko dopraje. Necháme to plynúť... keď to bude mať prísť, príde to.
@olylili Ahoj ..tak myslím že včera ta bolest vajecnika bola ovu..Išlo mi to až do slabín a stipalo.Ale nechapem teda prečo na 15 DC som mala ten číry hlien, ale ovu testy mi vychádzali negatívne od skončenia ms až včera som si robila o pol noci ovu test a vyšiel takýto 🤔 čo si mám o tom myslieť ?? Je to ovu??
@patkaamirko no môže a nemusí aj v tehotenstve sú pozitívne ovu testy
@patkaamirko myslim ze ano☺
@olylili aj teraz som si robila, a vyšiel tak že testovacia je silnejsia ako kontrolná.. takže všetok to snaženie pred týždňom je fuč :( muž je v práci príde až O pol noci . dokedy ak je to teda ovu tak dokedy ju ešte budem mať ?? celý deň ?? bože blbé otazky ja viem ale som twraz v strese že to nestihneme.Ale včera ssme mali tutu mutu tak hadam sa voľačo podarí 🙂🤗
@jjuulliisskkaa noo tak to uz teda vobec neviem , viem ze pozitivny v case ms zvykne vyjst OVU test ked je zena tehotna .... zajtra urob rano tehu test
@miriamn76 mne to úplne blbo vyšlo ... Na 15 DC som mala ten hlien natiahol sa aj do 10 cm ale testy bola negatívne ..A twraz toto ... Úplne má prekvapilo ako sa posunula 😱
@olylili inak dnes ráno teplota 36.7 takže každý deň stúpa .čo to znamená . ?
@patkaamirko ja nemavam hlien vobec nie taky ze by som sa podla neho mohla orientovat☺
Spermie dokážu prežiť v tebe niekoľko hodín aj 72 tak aj keby si ovulovala a dnes by nebolo nic tak včerajšie by sa pustili do práce 😉
@patkaamirko pri ovulacii je bazalna teplota vyššia ak dôjde k oplodneniu neklesne no ak nie pred menštruáciou sa zníži
@olylili čiže keď moja bola 4 dní po ms ( lebo vtedy som začala merať BT ) 36.6 tak po ovu bude taká istá ? A prečo som mala pred troma dnami už neviem presný deň 36.4 ??
@olylili joooj to je super 😍😍 tak hadam ale najradšej by som skočila v momente do postele nech mám istotu 😁
@happymia
Dakujem za radu🙂 rano testujem, zvlastne ma pobolieva podbrusko. Nie tak krcovito ako pred ms ale tak tlakovo, tahavo
@miriamn76 ja som začala popravde s BT len tento cyklus, hlien som si nejako extra nekontrolovala predtým ..ale tento cyklus áno a vidím že to má zmysel .. včera som mala strašne vlhko 🙃😖Prepáč za výraz 😁
@patkaamirko v pohode ja bt nemeriam vobec robim na smeny den noc tak by to nemalo zmysel robim len ovu testy a akurat dnes je pozitivny tak uvidim ci sa zadari☺
@miriamn76 No fiha tak to ako ja 🙂 držím palce silno aby sa zadarilo 😉
@patkaamirko dakujem podobne😀
@olylili takýto bol včera pred pol nocou
@patkaamirko mal by byť silný ako kontrolná ciarka niekedy aj silnejší
@patkaamirko ovu testy by sa mali robit v case 10:00-20:00 ..-
@patkaamirko tu este neni pozitivny
@nivea777 dnes som robila aj o pol 4 🙂

@normab Skus testik este ked bude silnieť tak to bude tehu