Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia viem ta pochopiť zlato ver mi pri malej som si nič zle nepripúšťala ani vtedy ked mi Dr tvrdili iné..A pozri mám zdravú veľkú slečnu a ty budeš mat tiež zdravé krasne bábätko..Uvidis ako podrástol o chvíľku😍 Strach je normálne mat uz sa onich budeme strachovať kým budeme žiť..Držte sa maminka veľa zdravicka nech pekne rastiete do krásy 😊
@karmela áno áno dnes bol pozitívny 🙂 lásku sme mali včera, 😁 ms mám dostať o 9 dní,ale keby mám rátať aj to že prvého novembra som mala len asi raz krvavý slabulinko ružový výtok tak až za 10 dni by mala prísť.Ak nerátam ten deň a rátam až v ten deň, čo sa mi spustila normálne tak je to za 9 dní 🙂
@patkaamirko no uvidis ako sa to vyvinie keďže až dnes si mala pozitívny ovu testik..A neboj dá sa otehu aj pred ovu spermijky si vedia počkať aj 2dni ked je dobrý hlien 😉 Ked tak poistis aj zajtra 😉Držím palce
@sofinkaviktorka že ta kamoška si ty....a že sa až prehnane kontroluješ a že by si sa až tak nemala a tiež nie toľko testovať zbytočne
@karmela Ďakujem 🙂 áno mám ju nejako posunú.. Mam 30 DC a minule bola ovu na 18DC ..Asi stres .. Akurát mi volal môj drahý a som mu povedala že som mala pozitívny ovu test a on že nie žiadne také lebo sa bojí že nedávno som potratila a pred pár dňami sme sa dozvedeli že mám v maternici polyp.
@patkaamirko no vidis☺
@sofinkaviktorka 😂😂😂 koľko rokov mas?
@miriamn76 tento mesiac to bude teda 9-10 dní takže neviem či sa uchyti voľačo lebo som si spomenula že na Sone mi povedali že mám tenkú sliznicu 😫
@sofinkaviktorka Paneboze, chut na hranolky a pichanie v podbrusku?? Vaaazne?? Nic to neznamena, bolest je PMS a chut na hranolky, nieje priznak tehu ale pazravka pred MS, to by si mohla vediet ako dospela zena....
Baby mam otazocku - den ovulacie sa pocita do lutealnej fazy?
@patkaamirko ako vies podla mna sa oneskori ms
@sofinkaviktorka ja si myslím, že si tehotná, objednaj sa na vyšetrenie k lekárovi.... a po ceste na prvú poradňu zájdi do detského obchodu kúpiť kočík... a neviem, či si postrehla, ale na mall.sk je black friday... skús pozrieť, určite budú mať výhodné ceny pampersiek... urobila by som zásoby aspoň po číslo 5... Držím palce!
@miriamn76 sa budem modliť aby sa oneskorila teda aspoň o deň dva
@patkaamirko poslednú céru sme spravili štyri, päť dní pred ovuláciu. To bolo nečakane. Takže jeden deň je v poho. Synov mám určite deň pred ovulaciou
@karmela detto, nech ste vy zase štyria pod stromčekom 😉
@sofinkaviktorka vieš čo moja, nauč sa najprv gramatiku.
@zuzu12345678 je tam ;)
@zuzu12345678 na tej druhej foto to skor vyzera ako kanalik
@zuzu12345678 drzim palceky nech silnie 🙂
@ivi727 tazko povedat skus o par dni drzim palce nech ciarocka je silnejsia
@biba12 je tak je super ze ju nevidim Len Ja😃 Potrebovala som sa uistit ci tam ozaj je Aj ked som ju videla celkom zretelne..
@maciatko950 Dakujem 😊
@nivea777 hej hej trz som si to vsimla..blbo som to odfotila asi..no nevadi uvidime co sa z toho vykluje😃

@miriamn76 min.mesiac som mala teda 12 dní 🙂