Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 presne minule som cakala do rana a celu noc som nemohla zaspat ale tak keby tam nieco je ukaze sj na druhom tak asi budem cakat na mrchu ze by prisla po 50 dnovom cykle konecne
@milos32nika21 mozno by bolo naozaj lepsie keby na pol roka beries HAK a potom hned sup na to..lebo takto mas jeden cyklus pomaly 2 mesiace.len cakas a aj tak sa nemozete snazit tak
@19nikuska86 ahooj,vies co ja tu ms som mala od 32-35 max a OVU som mala cca na 18-22dc ja som mala vzdy bolesti takze som vzdy vedela
mas aj ty taky cyklus ?
Cavte babi 😀
No ja som dnes ako sarkanica >🙂 od rána
Mrcha ešte nikde, a čo keď nepríde? ☹
@chuchu86 a bola si u toho gyn čo povedal??
@happymia nie ja mam cyklus kazdy mesiac tych 50 dni a to este kazdy mesiac chodim na vyvolavacky....a ovulku sa chystam robit prvi krat pod mrche teraz v pondelok som bola na vyvolavacke tak ak som neni tehu mrcha pride do konca tyzdna ale mam uplne ine bolesti ako kazdy mesiac pri mrche
@nivea777 ach vyhybam sa niako tej antike...zacala som teraz brat inofolic tak mozno sa to s tym upravi
@marsellinpir moja aj ja tam cosi vidim
@milos32nika21 nesniva 😉 je tam uz len nech tmavne
Ahojte tak ja som vcera bola na gynde.Podla MS som bola 4tt+4 ale doktor ma hned upozornil ze tam urcite nic neuvidi .urobil sono samozrejme nic tam nebolo opytal sa ci mozme dat vyvolavacku ze ak je drobec tam tak mu to akurat pomôze .A 2.12 idem zas na sono upozornila som ho ze som uz raz mala mimomaternicove ale sa len zasmial ze to by uz aka nahoda musela byt aby sa to zopakovalo .Krv mi nebral vraj az toho 2.12.Vcera som kupila test Clear Blue citlivost 25 a tu je vysledok
Ahojte kocky, dnes som 35dc (taky dlhy som mala len prvy mesiac po vysadeni HA). Mrcha nikde, este ani nespinim, mam biely vytok, no nie nejak vela, a nemam ani pocit ze by ms mala prist uz. Tento mesiac som brala inofolic a vcera poobede a dnes rano som robila tehu test. Vysiel negativne podla mna, skusila som pridat kontrast ci predsa len tam neni nieco jemne. Co myslite?
@jjuulliisskkaa nieco sa mi tam vidi skus to dat aj bez upravy
@butterfly333 - písala sem V pondelok
Doktor urobil sono, tehotná nie som,
Videli sme vajíčka. Všetky tom je problém že nepraskli, Pichli mi vyvolavacku ale zatiaľ nič.
Mrcha nedorazila.
@happymia ja mam vacsinou 34 DC a vcera a vcera 25 DC a hlien priesvitny tahavy, ale len raz, tak som nevedela, ze ci ovu nebola az vcera. Od buduceho cyklu si chcem zacat robit ovu testy.
P.S.: citam vas tu kazdy den a vzdy cakam nove infosky od vas. drzim palce malemu zazraku v tvojom brusku, nech krasne rastie.
@19nikuska86 vies co ja som zas malokedy zaznamenala ten OVU hlienik,kazda to mame inak asi , skus tie testy ,aj ked ja som im nikdy neholdovala ...
a dakujem Ti pekne a Tebe prajem skore TEHU 🤗
@nina4
Original 🙂 ja viem, ze to je slabe. No boli ma aj podbrusko pravidelne ako pri ms, no vzdy len na par minut a zas klud par hodin :/
@nina4 takze si nenamyslam 😁ale zajtra urobim testik a pojdem aj k lekarke na 100%istotu
@jjuulliisskkaa vidim aj tu 😉
@nina4 nam nabehlo srdiecko az v 8tt.. v 6+0 videl lekar na pohotovosti len vacok a objednana ku svojmu gyn som bola az na 7+4.. pred tym 6+0 neviem ci tam nieco bolo a kedy sa to objavilo.. ked pojdes na kontrolu,tak uz urcite uvidite nieco a digi by mal uz ukazat,ked mas na normalnom teste viditelne ciarky
Ahojte zienky chcem sa opytat:V novembri kedy som mala mat ms som spinila 5-6 dni..ziadny menzes sa nedostavil..aj brusko mam nafuknute trosku.co myslite ze uz by sa konecne mohlo zadarit.po mesiacoch snazenia..dakujem...
@nina4 jeeeej 🙂 potesila si ma, duchov na teste som mala len v septembri na cemio graviteste, no to bol len plany poplach, vtedy prisla ms na 32dc. Tento cyklus som mohla mat aj posunutu ovu o par dni. Tyzden po ms som 2dni spinila, ani to sa mi nestalo este.
@simbatko skus testik
@jaana47 na tom prvom nevidim nic ale na rapicleare ano presne takeho ducha som mala aj na 8 DPO takze ja mam s tymto testom supet skusenosti pretoze vtedy mi ziadny iny nic neukazal iba rapiclear a az par dni i ostatne testy...na kazom rapicleare je kanalik este ked ho novy otvoris a ked ho ocikas tak sa zvyrazni a je tam taka tenucka ciarka siva ktoru je krasne vidno. Neda sa ale pomýliť s duchom pretoze duch je ruzovkadty a širšii..ja som isla na svetlo a krasne ho bolo vidno ducha a i kanalik ktory je vytvorený na jeho mieste. ..takze daj fotku na svetl r ci je to do ruzov a......a ten kanalik t a m je vzdy i tak ten neries 😉 ale ha na tom teste cosi vidim

@milos32nika21 Verim ti ze nevies vydrzat, ale netestuj, radsej pockaj aspon dva dni, aby bol vidiet nejaky rozdiel, ak si tehu... A ked to piatku nepride, chod radsej lekarovi, nech to nieje nieco vaznejsie nahodou....