Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kata011
Tu je na svetle original, plus aj upravena. Neviem ci to nie je kanalik, hoci mi ciarka pride sirsia ako len ta ryha kanalikova :/
@jjuulliisskkaa dnes foto 10:21h -neupravene testy = vidim dusikov na oboch...Na jednom viac, na druhom menej,..Drzim palceky, aby tmavli a aby MS uz neprisla 😉...Testni zas za 2 dni, hod sem potom foto 😉
@luta13
Dakujem za podporu🙂🙂 ty si taky poklad 🙂
@jjuulliisskkaa na tom upravenom vidí m pekneho dusíka 😉........skus este spravit tem kazetkovy rapiclear z raneho moču 😉...kplko dni si dpo?
@patkaamirko ja a bazalna teplota = "spanielska dedina", v tomto Ti veru nepomozem, nikdy som ju neskusala merat :-/
@jjuulliisskkaa teraz fotky, co si sem dala 12:03h - no su to veru pekne hrube ciarky, nie kanaliky...Drzim palce, nech silnie 🙂
@crazy_girl1 zajtra alebo pozajtra uz podla mna bude pozitivny 😉
@kata011
Jooj moja, to prave neviem, pravdepodobne som mala dost posunutu ovu, az okolo 26-27dc, cize asi len 8dpo, tento mesiac som velmi zmatena zo svojich ovu testov
@luta13
Dakujem moja velmi za podporu, si skvely clovek🙂 aj keby to teraz nevyslo, tak nam vsetkym dodavas pozitivnu energiu 🙂
@kata011 ja dúfam tajne, že už dnes večer, ešte chcem jeden urobiť. Zajtra a v piatok som na služobke, pomooooc... ☹ A ďalšia vec, že to už bude neskorooo na ovu, dnes som 15-18 DC, neviem presne určiť, lebo tento cyklus som mala divnú mrchu...
@crazy_girl1 neviem preco, no treti test zopodu sa mi zda vyraznejsi ako dva pod nim, divne :-/
@luta13 vieš čo, aj ja som pozerala, ale to preto, že je trochu poškodený a čiarka rozpitá, má tam takú ryhu, preto ten pod ním je ešte jeden, ktorý som robila včera z tej istej vzorky 😀 A ten posledný je dnešný.
@jjuulliisskkaa 😉 😀 🙂 Dakujem...
@crazy_girl1 Pises, ze zajtra a pozajtra si na sluzobke...No tak dnes prilahni manzela, ak su rybicky sikovne a ovulka mozno bude za 1-2-3-4 dni, je mozne, ze sa udrzia ako aj u nas...styk sme mali 8.1.a ovutest pozitivny 11.1...tzn, ze sa urcite museli 3-4 dni udrzat...Takze skusit mozes aj takto...Snad budete mat stastie...Drzim palceky 😉
@jjuulliisskkaa kolko si dpo? To mam aj ja
@luta13 jednoznačne to budem musieť tak urobiť... xixi, snáď bojovníci vydržia v zákrytoch a potom vyjdu do boja 😀 😀 😀
@missellis
8dpo cca, na 27dc som mala silnejsi ovu test. Predtym som mala ovu 18-20dc, asi sa mi posunula😳 A ty?
Baby prosím vás kedy si môžem skúsiť urobiť test ?
Mám 9dni do menzesu ,
Ovu test som mala pozitívny 16teho ,15 a 17teho sme mali lásku 😉Tak si mám skúsiť v nedeľu či v pondelok ?
@luta13 jeej ty si zlata dakujem ake radsej sa netesim az ked mi to aj zajtra rano ukaze a jasne dam potom foto

@nina4 Nadherne +...Gratulujem a prajem vam obom vela zdravicka, malickemu babätecku, nech si ustelie u Teba v brusku a Ty pekne oddychuj, aj ked to asi nie je az tak mozne pri tolkych detickach, no setri sa a oddychuj...Po decembrovej kontrole nam daj info, ako ste dopadli 😀