icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
23. nov 2016

@nina4 Nadherne +...Gratulujem a prajem vam obom vela zdravicka, malickemu babätecku, nech si ustelie u Teba v brusku a Ty pekne oddychuj, aj ked to asi nie je az tak mozne pri tolkych detickach, no setri sa a oddychuj...Po decembrovej kontrole nam daj info, ako ste dopadli 😀

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@kata011
Tu je na svetle original, plus aj upravena. Neviem ci to nie je kanalik, hoci mi ciarka pride sirsia ako len ta ryha kanalikova :/

luta13
23. nov 2016

@jjuulliisskkaa dnes foto 10:21h -neupravene testy = vidim dusikov na oboch...Na jednom viac, na druhom menej,..Drzim palceky, aby tmavli a aby MS uz neprisla 😉...Testni zas za 2 dni, hod sem potom foto 😉

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@luta13
Dakujem za podporu🙂🙂 ty si taky poklad 🙂

luta13
23. nov 2016

@jaana47 obe Tvoje dnesne fotky - vidim ducha druhej ciarky...Na druhej spodnejsej fotke je vidiet ruzovu farbu, verim, ze bude silniet...Testu za 2 dni tym istym testom na porovnanie ...Drzim palceky 😉

kata011
23. nov 2016

@jaana47 no na tych fotkach to vyzera ako kanalik...neni to ruzove v reale?kolko dno si dpo?

luta13
23. nov 2016

@missellis nieco tam je, ale co neviem presne...Skus este testnut o 2 dni, mozno Ti pomaly Stupa Hcg, ak si tehu...Drzim palceky 😉

kata011
23. nov 2016

@jjuulliisskkaa na tom upravenom vidí m pekneho dusíka 😉........skus este spravit tem kazetkovy rapiclear z raneho moču 😉...kplko dni si dpo?

luta13
23. nov 2016

@patkaamirko ja a bazalna teplota = "spanielska dedina", v tomto Ti veru nepomozem, nikdy som ju neskusala merat :-/

crazy_girl1
23. nov 2016

Dievčatá, ešte mi chýba, však? Ten posledný je dnes o 12.00 h....

luta13
23. nov 2016

@jjuulliisskkaa teraz fotky, co si sem dala 12:03h - no su to veru pekne hrube ciarky, nie kanaliky...Drzim palce, nech silnie 🙂

kata011
23. nov 2016

@crazy_girl1 zajtra alebo pozajtra uz podla mna bude pozitivny 😉

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@kata011
Jooj moja, to prave neviem, pravdepodobne som mala dost posunutu ovu, az okolo 26-27dc, cize asi len 8dpo, tento mesiac som velmi zmatena zo svojich ovu testov

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@luta13
Dakujem moja velmi za podporu, si skvely clovek🙂 aj keby to teraz nevyslo, tak nam vsetkym dodavas pozitivnu energiu 🙂

crazy_girl1
23. nov 2016

@kata011 ja dúfam tajne, že už dnes večer, ešte chcem jeden urobiť. Zajtra a v piatok som na služobke, pomooooc... ☹ A ďalšia vec, že to už bude neskorooo na ovu, dnes som 15-18 DC, neviem presne určiť, lebo tento cyklus som mala divnú mrchu...

luta13
23. nov 2016

@crazy_girl1 neviem preco, no treti test zopodu sa mi zda vyraznejsi ako dva pod nim, divne :-/

crazy_girl1
23. nov 2016

@luta13 vieš čo, aj ja som pozerala, ale to preto, že je trochu poškodený a čiarka rozpitá, má tam takú ryhu, preto ten pod ním je ešte jeden, ktorý som robila včera z tej istej vzorky 😀 A ten posledný je dnešný.

luta13
23. nov 2016

@jjuulliisskkaa 😉 😀 🙂 Dakujem...

luta13
23. nov 2016

@crazy_girl1 Pises, ze zajtra a pozajtra si na sluzobke...No tak dnes prilahni manzela, ak su rybicky sikovne a ovulka mozno bude za 1-2-3-4 dni, je mozne, ze sa udrzia ako aj u nas...styk sme mali 8.1.a ovutest pozitivny 11.1...tzn, ze sa urcite museli 3-4 dni udrzat...Takze skusit mozes aj takto...Snad budete mat stastie...Drzim palceky 😉

nivea777
23. nov 2016

@jaana47 na teste mas kanalik.. skus pepino to ma nikdy nesklamalo

missellis
23. nov 2016

@jjuulliisskkaa kolko si dpo? To mam aj ja

sibalka21
23. nov 2016

@jaana47 ahoj ja tiez na prvom nevidim nic a na tom rapidcleare po zaschnuti nieco vidno, ale ciarka je tensia ako kontrolna, vyzera skor ako kanalik... Skus zajtra rano nejaky iny pruzkovy testik a uvidis .... Drzim palce aby to vyslo 🙂

crazy_girl1
23. nov 2016

@luta13 jednoznačne to budem musieť tak urobiť... xixi, snáď bojovníci vydržia v zákrytoch a potom vyjdu do boja 😀 😀 😀

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@missellis
8dpo cca, na 27dc som mala silnejsi ovu test. Predtym som mala ovu 18-20dc, asi sa mi posunula😳 A ty?

jaana47
23. nov 2016

@kata011 som cca 10dpo a mne sa to aj zda trochu take slabunko ruzove ale ja to tak chcem ze vidim druhu ciarku vsade😃

jaana47
23. nov 2016

@nivea777 dakujem skusim zajtra testnut a uvidime 😉

simuska99
23. nov 2016

Baby prosím vás kedy si môžem skúsiť urobiť test ?
Mám 9dni do menzesu ,
Ovu test som mala pozitívny 16teho ,15 a 17teho sme mali lásku 😉Tak si mám skúsiť v nedeľu či v pondelok ?

lucija123
23. nov 2016

@luta13 dakujem pekne, dnes som bola na krvi a znova v piatok. Chcela by som sa tesit, ale mozno to bude este zbytkove hcg..a ked nie, tak sa trosku bojim, ci je uz vnutri vsetko ako ma..uvidime, len to cakanie je nekonecne 🙂

jaana47
23. nov 2016

@sibalka21 dakujem no skusim zajtra este jeden test a uvidim uz som pomaly tesila ze by to mohlo vyjst ale nadej umiera posledna

Dakujem vam kocky vsetkym ktore ste mi odpovedali hadam to vsetkuy raz dotiahneme do stastneho konca drzim paluchy

milos32nika21
23. nov 2016

@luta13 jeej ty si zlata dakujem ake radsej sa netesim az ked mi to aj zajtra rano ukaze a jasne dam potom foto