Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 dakujem idem hlavne koli tim tlakom.co mam test som len pre istotu robila I ked pri prvom tehu mi test ujazal az na 18den meskania silne ciarky a to som uz bola 8tt takze uvidim co bude
Baby poradte mi mam vycitky ..mozno je to somarina ale teraz ked som tehotna mam strasnu chut na vifonky...viem ze su nezdrave,,ale mam na ne strasnu chut a jednu si denne robim...inak mam pestru zdravu stravu a vitaminy uzivam...myslite ze to moze ublizit babatku::::???? 😕 😨 ☹
@kata011 myslim ze ked zjes jednu raz za cas nic sa nestane ved za vagon toho zjest nejddes ;)
@kata011 no ved o to ide kedze sex bez predohry je hrozna nuda ta predohra sa tomu stavu ale nerada by som nou branila k babatku 😁
@nikusik0107 to je blbost...nie je nic horsie ak sa muz citi iba ako darca spermii 😒 ....treba si to uzit...ja som robila kadeco a fakt je to jedno a nic to neovplyvni 😉
@luta13 no tak nič z toho asi nebude :( 5.novembra mi robili Sono a twraz som sa dozvedela že mám 5mm sliznicu. .tak sa ani neuchyti na takú nízku sliznicu 😓😓😭😭 och už som sa tak tešila že si spravim za 10 dni test .. A keby sa aj uhniezdi tak podľa mňa nevydrží v takej tenkej .. Čo myslíš ?
@maciatko950 ta ruzova ciarka co ti vysla podla mna tam neplati.ciarka by mala byt vedla tej tmavej ciarky

@maciatko950 Ja tam nič nevidim ☹ Drzim palce, aby si prišla od dr. s dobrou správou.