Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 negativny
@meli8412 dakujem idem hlavne koli tim tlakom.co mam test som len pre istotu robila I ked pri prvom tehu mi test ujazal az na 18den meskania silne ciarky a to som uz bola 8tt takze uvidim co bude
@kata011 viem 🙂
Baby poradte mi mam vycitky ..mozno je to somarina ale teraz ked som tehotna mam strasnu chut na vifonky...viem ze su nezdrave,,ale mam na ne strasnu chut a jednu si denne robim...inak mam pestru zdravu stravu a vitaminy uzivam...myslite ze to moze ublizit babatku::::???? 😕 😨 ☹
@kata011 myslim ze ked zjes jednu raz za cas nic sa nestane ved za vagon toho zjest nejddes ;)
@kata011 no ved o to ide kedze sex bez predohry je hrozna nuda ta predohra sa tomu stavu ale nerada by som nou branila k babatku 😁
@nikusik0107 to je blbost...nie je nic horsie ak sa muz citi iba ako darca spermii 😒 ....treba si to uzit...ja som robila kadeco a fakt je to jedno a nic to neovplyvni 😉
@luta13 no tak nič z toho asi nebude :( 5.novembra mi robili Sono a twraz som sa dozvedela že mám 5mm sliznicu. .tak sa ani neuchyti na takú nízku sliznicu 😓😓😭😭 och už som sa tak tešila že si spravim za 10 dni test .. A keby sa aj uhniezdi tak podľa mňa nevydrží v takej tenkej .. Čo myslíš ?
@maciatko950 ta ruzova ciarka co ti vysla podla mna tam neplati.ciarka by mala byt vedla tej tmavej ciarky
@simbatko je to zrnité, nedá sa ti vyostriť obraz?
@zymga gratulka veliká 😉
@crazy_girl1 neda sa mi to vyostrit..neviem preco mi to nejde ..som na nervy
@crazy_girl1 lepsie to nejde
@simbatko niečo sa mi tam marí, ale neviem to naisto.
@crazy_girl1 mam pošahany foťak v mobile..och

@maciatko950 Ja tam nič nevidim ☹ Drzim palce, aby si prišla od dr. s dobrou správou.