Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kočky máte niektorá skúsenosť s týmito vaginalnymi capikmi? Trosku ma dole svrbi a stipe....neska som k Dr lebo ten ma mimo objednania nevezme...a ani som sa mu nemohla dovolat...tak som isla do lekarne..kde mi moja znama dala toto....je to inak na lekársky predpis ake ma to......vraj je na toti výborny a pomaha a he i pre dojciace a tehotne zeny......mali ste niektora?
@kata011 ja čo viem tak macmiror dávajú zen.aj majú problém z dola.
Tak žienky dostala som lieky na mykozu urobil mi usg fazulka je pekne v maternici aj som ju videla 💟💟 som 5+2tt ale bublinka je veľká na 6+0😊👶 už sa teším keď ju/ho uvidim zase
@olylili super, gratulujem a tesim sa s tebou. Kto mal dnes sluzbu?
@sunflower80 ďakujem dusan holas mal strašne milý
@olylili nadherna spravicka, tesim sa velmi s Tebou - teda s vami 😉 ...Drobcek sa pekne zabyval v Tvojom brusku...Prajem krasne tehulkovanie a ked budes mat v ruke fotku babätka, hod nam ju sem, nech sa potesime s Tebou...Prajem Ti, aby to bol chlapcek, nech mas trosku zmenu z ruzovej na modru 😀
@olylili Gratulujem 😘🙂
Neviem od koho som dostala srdiečko 🙂 ale ak od niektorej odtiaľto tak veľmi pekne ďakujem 😍😍😍❤
@smajla27 ja som si ani prvého neužila 🙂 ale som si povedala že keď bude druhé, čo by som si už veľmi priala, tak si to uzijem naplno aj pri malom ..A budem mať hlavne svoj kľud lebo vtedy som bývala ešte u svokry 😝😖. . inak kedy asi ti prišli priznaky ??? Ja som 4dpo a stále má niečo picha v podbrusku a boli ma celý podvozok :( chodím často cikat ale prechladnuta som neni 🙃 tehu priznaky to by bolI asi skoro .. :/ tak neviem..
Dnes 18:56h som dostala od niekoho srdiecko...Ak od niektorej z vas, Dakujem pekne 😀
A 23:41h dalsie srdiecko...Vdaka este raz dajakej dobrej vile, ak to bola niektora z tohto fora 😉
@barborka93 gratulujem ze tak krasne zosilneli 🙂 Prosim ta a predtym si mala negativne?Ja som prave na nervy z toho ze v utorok som mala na teste peknu ciarku aj som ju sem pridavala a hned na druhy den bola svetlejsia a taka je dodnes.Velmi sa bojim ze neviem preco ciarka nesilnie ☹ A kolko dni ti meskala ked ti ukazalo tie pekne silne ciarky?
@patkaamirko tak to ti verim ze pr svokre sa asi nedalo 😀 😀 vies co, priznaky som ja nepostrehla ziadne, aspon nic take vynimocne.. tusim ze okolo 5DPO som mala pichanie v podbrusku ale to som nevenovala tomu pozornost lebo to som mavala hocikedy..a potom len klasicke PMS stavy kadejake 🙂 drzim ti palce aby sa cim skor zadarilo :-* my sme sa snazili od augusta, tak pomerne rychlo sa zadarilo aj ked mala bola na prvu ranu 😉
@miriamn76 ahoj no co ako sa mas??
ja som zacala brat Duphaston tak uvidime na ten moj cyklus...mavala som ho 32-34 ...
@milos32nika21 Bohuzial, nic tam nieje... A keby ti meska koli tehotenstvu, tak uz by boli testy pozitivne... Vyckaj na MS a drzim palce dalsi mesiac 🙂

@luta13
@patkaamirko dakujem dievcata :-* budem si to uzivat aj ked pri malej mi to asi zbehne este rychlejsie ako prve tehu 😀