icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smajla27
24. nov 2016

@luta13
@patkaamirko dakujem dievcata :-* budem si to uzivat aj ked pri malej mi to asi zbehne este rychlejsie ako prve tehu 😀

kata011
24. nov 2016

Kočky máte niektorá skúsenosť s týmito vaginalnymi capikmi? Trosku ma dole svrbi a stipe....neska som k Dr lebo ten ma mimo objednania nevezme...a ani som sa mu nemohla dovolat...tak som isla do lekarne..kde mi moja znama dala toto....je to inak na lekársky predpis ake ma to......vraj je na toti výborny a pomaha a he i pre dojciace a tehotne zeny......mali ste niektora?

kata011
24. nov 2016
milagrosss20
24. nov 2016

@kata011 ja čo viem tak macmiror dávajú zen.aj majú problém z dola.

olylili
24. nov 2016

Tak žienky dostala som lieky na mykozu urobil mi usg fazulka je pekne v maternici aj som ju videla 💟💟 som 5+2tt ale bublinka je veľká na 6+0😊👶 už sa teším keď ju/ho uvidim zase

sunflower80
24. nov 2016

@olylili super, gratulujem a tesim sa s tebou. Kto mal dnes sluzbu?

meli8412
24. nov 2016

@olylili Jeeej, super, gratulujeeeem 🙂

olylili
24. nov 2016

@sunflower80 ďakujem dusan holas mal strašne milý

olylili
24. nov 2016

@meli8412 ďakujem 😉

jadani
24. nov 2016

@luta13 hej no zdalo sa mi.u lekara mi nakoniec snimok nemuseli robit,narazene rebra vraj bolia horsie ako zlomene:/skusim o par dni,lebo MS nikde.dakujem;)

nina4
24. nov 2016

@olylili jeej tak to su krasne spravy gratulujem a prijemne tehulkovanie

olylili
24. nov 2016

@nina4 ďakujem veľmi pekne😊

luta13
24. nov 2016

@olylili nadherna spravicka, tesim sa velmi s Tebou - teda s vami 😉 ...Drobcek sa pekne zabyval v Tvojom brusku...Prajem krasne tehulkovanie a ked budes mat v ruke fotku babätka, hod nam ju sem, nech sa potesime s Tebou...Prajem Ti, aby to bol chlapcek, nech mas trosku zmenu z ruzovej na modru 😀

patkaamirko
24. nov 2016

@olylili Gratulujem 😘🙂

patkaamirko
24. nov 2016

Neviem od koho som dostala srdiečko 🙂 ale ak od niektorej odtiaľto tak veľmi pekne ďakujem 😍😍😍❤

patkaamirko
24. nov 2016

@smajla27 ja som si ani prvého neužila 🙂 ale som si povedala že keď bude druhé, čo by som si už veľmi priala, tak si to uzijem naplno aj pri malom ..A budem mať hlavne svoj kľud lebo vtedy som bývala ešte u svokry 😝😖. . inak kedy asi ti prišli priznaky ??? Ja som 4dpo a stále má niečo picha v podbrusku a boli ma celý podvozok :( chodím často cikat ale prechladnuta som neni 🙃 tehu priznaky to by bolI asi skoro .. :/ tak neviem..

luta13
24. nov 2016

Dnes 18:56h som dostala od niekoho srdiecko...Ak od niektorej z vas, Dakujem pekne 😀

luta13
24. nov 2016

A 23:41h dalsie srdiecko...Vdaka este raz dajakej dobrej vile, ak to bola niektora z tohto fora 😉

amisa
25. nov 2016

Diebcata tak zaciatkom tyzfna len duch ci nic a musim sa pochvalit dneskom

janesa15
25. nov 2016

@kata011 ahoj ja som ho mala v klude ho môžeš brať 🙂

clovek123
25. nov 2016

@amisa gratulujem krasna ciarka

olylili
25. nov 2016

@luta13 ďakujem no tak to by bola zmena po dvoch babach 😀

tinka77
25. nov 2016

@amisa Krásna čiarka. Gratulujem!!! 🙂

karmela
25. nov 2016

@amisa gratulujem super 😄😊

miriam111111
25. nov 2016

@barborka93 gratulujem ze tak krasne zosilneli 🙂 Prosim ta a predtym si mala negativne?Ja som prave na nervy z toho ze v utorok som mala na teste peknu ciarku aj som ju sem pridavala a hned na druhy den bola svetlejsia a taka je dodnes.Velmi sa bojim ze neviem preco ciarka nesilnie ☹ A kolko dni ti meskala ked ti ukazalo tie pekne silne ciarky?

smajla27
25. nov 2016

@patkaamirko tak to ti verim ze pr svokre sa asi nedalo 😀 😀 vies co, priznaky som ja nepostrehla ziadne, aspon nic take vynimocne.. tusim ze okolo 5DPO som mala pichanie v podbrusku ale to som nevenovala tomu pozornost lebo to som mavala hocikedy..a potom len klasicke PMS stavy kadejake 🙂 drzim ti palce aby sa cim skor zadarilo :-* my sme sa snazili od augusta, tak pomerne rychlo sa zadarilo aj ked mala bola na prvu ranu 😉

milos32nika21
25. nov 2016

Baby asi nic ze ale som si vsimla ze citlivost je az 25 v stredu som si robila dva testy na kazdom je nieco vidiet tak som dnes dala ale nic nevidim...v pondelok som bola na vyvolavacke mrcha nikde zacali ma boliet prsia a vzdy pred mrchou nafuknute brucho bolesti teraz nic tak neviem

kotatko1232
25. nov 2016

@miriamn76 ahoj no co ako sa mas??
ja som zacala brat Duphaston tak uvidime na ten moj cyklus...mavala som ho 32-34 ...

adria88
25. nov 2016

@amisa gratulujem 😉 a príjemné tehuľkovanie až do konca prajem 🙂

sibalka21
25. nov 2016

@milos32nika21 Bohuzial, nic tam nieje... A keby ti meska koli tehotenstvu, tak uz by boli testy pozitivne... Vyckaj na MS a drzim palce dalsi mesiac 🙂