Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sibalka21 tiez myslim tak pockam veru ms.
@miriam111111 Clearblue su vraj 25
@ejuska2586 moc dakujem,tak ja tomu uz nerozumiem.Mam hrozny strach lebo v utorok som si robila test a bola tam pekna ruzova ciarka.Na druhy den slabsia a dnes tiez rovnako slaba a to boli 10tkove.Skusila som aj ovu test ale ten sa mi zda tmavsi ako v utorok.Potom ma napadlo ze mam este ten clearblue a ten mi vysiel takto.Je mozne ze by mi to stupalo tak pomaly?
@miriam111111 Vyzera to dobre. Ved ten prvy v porovnani s tym dnesnym je tmavsi. Tie ostatne su ine znacky - mozu inak ukazovat. Podla mna ti to stupa pekne. Kolko si od ovulacie? Uz ti aj meska?
@olylili no to je super,tesim sa 🙂 uz sa neviem dockat svojej fazulky 🙂 🙂 🙂
@ejuska2586 To som si vsimla ze aj ten ovu test co som si robila v utorok ten uplne prvy hore je bledsi ako ten co som si robila dnes.Len som sa zlakla ci to netmavne velmi pomaly lebo tie fialove su stale rovnake.Mozno bude cele balenie zle.MS som mala mat dnes ale ziadne priznaky tomu nenasvedcuju.Ziadne bolesti ni spinenie.
@miriam111111 ahoj, nechcem ta strašiť, ale môže ísť o skorý potrat. mne sa toto iste stalo, ked cítam tvoj príspevok spoznávam v ňom seba. Najskor pekne testiky s dvoma ciarkammi, pri dalsom testovani mi kus bledli, a to kvoli tomu ze sa mi znizoval HCG hormon. Ale samozrejme ty môžeš byť iný prípad a nakoniec bude všetko ok 🙂 držim palce, saj vedieť potom ako si dopadla u gyndy 🙂
@miriam111111 testy pekne vsetky podla mna...Kedze dnes mas termin MS, pockaj este 2 dni a potom testuj...Ja som testovala az den po meskani a kukni moj Album, ake su blede...Dnes ma drobcek 13,5 mesiaca 🙂...Drzim Ti palce, nech MS uz nedorazi vobec a potom daj teda vediet, ako stupa Hcg na dalsom testiku...Je mozne, ze Ti stupa pomalsie, no vyzera to fajn zatial vsetko...A dolezite je, ci mas pocit, ze si tehu 😉
@milos32nika21test vyzera snehobiely ☹ ...Prajem Ti, nech Ti konecne dorazi ta MS a potom nech vam to uz v tomto cykle vyjde na 100%...No mala si asi skor skusit 10-tkovy testik, nie 25-tkovy 🙂
@miriam111111 podľa mňa ti hcg normálne stúpa,lebo Clearblue je 25ka. Mne pri dvojickach po umelom bolo na ňom vidieť na 12deň po transfere dvoch 5 dnovych embryí. Takže sa teš a nestresuj 🙂
@kotatko1232 ahoj no v utorok a stredu bol pizitivny ovu testik tak uvidime co bude ja som si davala iba tu alchemiku. Teraz uz len cakat☺
@korytkaja Skory potrat by to mohol byt, keby mala rovnake testy a tie bledli. Ale dva rovnake ked porovnas, tak krasne jej tmavnu. Takze HCG jej urcite skupa.
@miriam111111 Nestresuj sa. Skus o 2-3 dni, ako som ti pisala a uvidis, ze budu tmavsie.
@miriam111111 ja som testovala pár dní po ovu na troch testoch slabý duch potom som som na to kaslala že tento mesiac zase nič no ale min.sobotu som našla ešte jeden ovu test tak že zo srandy spravim a vyšiel pozitívny a hneď som šla kúpiť tehu a tam // čiarky.no ovu bola asi 18 DC a 31 DC pozitívny tehotenský test.vlastne ešte nemeskala lf mám 14dni na 15 dostávam ms
miriamn76
ja som pila alchemiku a ani ovulku som nemala ...alebo som ju mala cez ms...netusim ale id dnes som zacala brat tie tabletky tak uvidime co to spravi...
@ejuska258 verim ze v prípade @miriam111111 to bude tak ako vravis, prajem kazdej zene aby mala tolko deti po kolkych tuzi 🙂 Nechcela som tym strasit, len netreba sa zbytocne tesit ked testiky takto blbnu, zial niekedy to nemusi dopadnut dobre. Netreba stresovat nad testikmi a vydrzat a ist k dokymu ten povie viac 🙂
Nechapem jednu vec!!! Ked kliknem daktorej z vas pod koment, ze chcem odpisat k tomu daco naspät a klinem teda na slovo "ODPOVEDZ", tak mi to nejde, musim do ramceku natukat rucne "nick" a napisat koment aky potrebujem...Aj vam sa to stava dnes...vcera mi to islo este v pohode, teraz nie 😖
@luta13 Hej, evidentne maju nejaky vypadok.
@miriam111111 podľa mna máš pekne testíky aj na tom 25 vidím pekne slabucku druhu čiarku tak držím palce nech postupne pekne tmavne 😉
Babule neda sa mi vas oznacovat no kazdej z vas moc dakujem aj za realisticky pohlad aj za povzbudive slova.Dnes som si este kupila aj digitalny test co ukazuje tyzdne tak skusim bud v nedelu alebo v pondelok.Je to take ze vo svojom vnutri citim ze som tehotna no priznaky nemam.Teda myslim ze ma nebolia prsia a nieje mi ani zle ale to som nemala ani pri prvom tehu.Vtedy som dokonca zistila ze som tehu az v 8tt.Jedine co pocitujem ze sa mi toci hlava a som ovela viac unavena ale to vsetko som skor pripisovala pocasiu a tomu ze mam problem z nizkym tlakom.Meriam si aj BT a je stale vysoka.Vystrasili ma hlavne tie fialove gravitesty ale ten clearblue ma trosku upokojil lebo nazivo je ta ciarka uplne krasne jasna a viditelna.Hned v pondelok budem volat dr.
@miriam111111 ked urobis digi, hod sem fotecku pre potesenie nase 😉

Babule prosim vas neviete aku citlivost maju tie clearblue?