Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia Nadhera a fotka super...Malicky cloviecik krasne rastie pod Tvojim srdieckom, velmi sa s Tebou tesim, ze je vsetko, ako ma byt...Az mi zas slzicky vybehli, ked som tu teraz zbadala...A aj citala Tvoj komentar k fotke 😉...Krasne tehulkovanie prajem nadalej, uzivaj vsetko a tes sa na "dotyk motylich kridiel", potom na kopanceky, neskor kopance...Leti to vsetko rychlo, sa ani nenazdas a budes nam tu pisat ako Ta drobec kope do mechura 😉...Uzivaj a vychutnavaj toto obdobie 😘🤰😇
NIEKTORA z vas mi dnes poslala 8 srdiecok s textom "Dakujem Ti" ???...Ak ano, chcem to vediet a podakovat sa cez koment, nie anonymne len, to je nuda...Clovek potom nevie od koho a zaco...Mozem rozmyslat cely den a aj tak na to nepridem!...Takze ak je tu vinnicka, prosim like od nej - vdaka 😉
Ja som nemyslela nikoho konkrétne, ale všeobecne. A niekomu ukazuje ducha aj po meskajucej menštruácii.
@karmela dakujeeem mojeee 💞
@luta13 ty anjel tu medzi nami dakujem 😍
@sunflower80 tebe tiez prajem zdravicko obom 🍀
ahojte dievčatá, mám otázočku... poslednú menštruáciu som mala 28.10. a v posledný 5. deň menštruácie sme mali s manželom nechránený styk. celý týždeň ma pichá v podbrušku, a skoro každý deň mám taký pocit, ako by sa mala dostaviť "návšteva". test som si robila dnes ráno a bol negatívny. otehotneli ste niektorá v posledný deň MS? no asi najskôr z toho nič, keď som si dnes ráno robila test a bol negatívny :( držím ostatným snažilkám pršteky
@silvushka33 myslím si, že pichanie v podbrušku je predzvesť ms. Je veľmi nepravdepodobné, že si otehotnela počas ms. Ale zase nevravím, že nemožné 🙂 Teraz si myslím 31 DC, tak počkaj a keď ms nepríde, o 2 dni skús znovu testovať.
Dobrý den rada by som chcela počuť aj´váš názor 😀 tento mesiac som mala dostať menzes 22.11 ale mi neprišla od včera mam male špinenie možno tak 2 kvapky mám si spraviť test alebo ešte počkat.... snažime sa o male 😀 DAKUJEM za každú odpoveď
No ako ja som si spravila test ked som mala dostat menzes toho 22.11 ale bol negativni tak sa teraz aj troška bojím sklamania
@ivanka192192 Tak ale uz ti meska 6 dni, to uz je pekne. Ked si nie si ista, tak este cakaj. Ale podla mna by ti uz malo nieco ukazat.
Babule tak dnesny verdikt od dr....na sone nebolo nic vidiet a sliznica je nizko takze to tehu asi nebude.Zajtra budu vysledky z krvi ale pravdepodobne to bude biochemicke tehu.Vcera vecer som aj zacala spinit tak mi nezostava asi nic ine ako cakat na mrchu.
@simuska99 nevesaj hlavu este nic neni stratene..mne test ukazal slabunku ciarku na 12dpo robila som Aj na 10dpo a ten Bol negativny tak som tiez myslela ze nic nebude a ked som Len tak zo zvedavosti skusila 12dpo uz tam bol slabunky dusik a na 15dpo uz bola ciarka silnejsia🙂 Takze klud pokial nemas mrchu nadej je stale😉 Drzim ti palce aby si si o par dni nasla na teste krasne // ciarky😊🍀✊👍
@miriam111111 to vážne ? Nešla si skoro k Dr? Tebe včera ci v sobotu ukázal digi testik 1-2 ci?
@zuzu12345678 ďakujem si zlata 😉
@karmela
@luta13
Kúpila som si pepino 10tkovy tak uvidíme
@ivanka192192 vsetko zalezi od toho kolkí den si po ovulácií...mne 8 den po ovulácia ukazal test pekného ducha 😉....kolko dni si po ovulacií?
@ivanka192192 ak ti uz meska test by ti mal ukazat ....a ak nie tak pravdepodobne nie si tehotna

@happymia a ktory tyzden uz povedal doktor?