Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 tichucko gratulujem a veľmi ti drzim palce.
A mozem sa ta opytať snazilkovali ste hned po tom ako si prisla a babstinko slebo si jeden cyklus pockala lebo ja skurat zvazujem ci snazilkovat ci pockat yoto tehu čo mi skoncilo bolo vlastne biochemicke tak neviem sk môzeš porad 😘 prosiiim ☺
@nina4 viem, ze mna si sa nepytala, no co tu citavam komenty po biochemickom, tak nerobia pauzu, hned väcsinou snazilkuju...Ja by som isla do toho hned, aby som zaplatala stratu v srdiecku...ejuska isla hned nasledovny cyklus na to a vidis, babätecko si naslo svoju maminku 😉...Vzdy to hovorim tak, ze ak niektora zena pride o babätko, aj ked v zaciatku tehu, tak ten jej maly Anjelik, ktory je uz v Nebicku jej posle dalsie zdrave babätko - ci hned, alebo neskor, ale posle..Takto si to ja vzdy poviem...Pretoze prve babätko muselo odist, lebo bolo chorucke, a tak poslalo za seba nahradu...Kazde dietatko, ktore odide do Nebicka, je Anjelom straznym svojej mamicke a zvrchu na nu dava pozor 😇
@ejuska2586 zo srdca ti prajem nech máš tehulkovanie pekne až do pôrodu držím palčeky krasne čiarky 😊😘
@ejuska2586 velke gratulacie. Tesim sa spolu s tebou. Uzivaj si tehulkovanie
@luta13 Ďakujem moja. Aj ja tu ledva držím slzy, ale musím, lebo som už v práci. Ešte raz ďakujem, si Poklad :-*
@crazy_girl1 Ďakujem moja :-*
@nina4 Ahoj. Snazilkovali sme hned - teda az raz, ked sme boli spolu tento mesiac (kedze muz bol na sluzobke). Mne lekar povedal, ze ked dokrvacam, mozeme sa zasa snazit, ze nemusime cakat. Takze podla mna kludne skusajte dalej, necakaj. Ak ti normalne nabehne ovulka, tak tvoje telo je pripravene a v tom pripade nie je o com. To bol aj moj pripad - ovulka nabehla krasne na 14DC, ako vzdy (mavam tak 13-14DC). Drzim palce v snazeni.
@karmela Ďakujem moja :-*
@sunflower80 Ďakujem. Ešte počkám na potvrdenie lekára tak o 2 týždne a potom budem v klude. Dovtedy tam asi bude neistota po tom spontannom potrate. Ale snazim sa to brat pozitivne - ze vsetko bude v poriadku tentokrat a v auguste k nam pribudne krpcek...
@ejuska2586 jej super držím palčeky tentokrát to zvládnete až do konca 😘👼🏼
@simuska99 Ďakujeme
@ejuska2586 gratulujem,a držím palce😉určite už ms nepríde😃...tiež som bola minulý mesiac na tom podobne,a teraz sa začíname opäť snažiť...
@ejuska2586 už nech to máš potvrdené od dr., teším sa, že sa tak skoro zadarilo... Jedno bábenko, ktoré predtým zrejme nebolo v poriadku a nechcelo vám robiť starosti, teraz prepustilo miesto svojmu súrodencovi, ktorý bude zdravý ako rybička 😘
Držím pästíky, nech všetko dobre dopadne.
A prosím, mysli na mňa, o týždeň testnem aj ja... aj keď tomu veľmi neverím, keďže ovulka bola 20 DC, ktovie či pyridoxín pomôže.😢
@ala82
@luta13
@ejuska2586 dakujem Vam vsetkym za odpoved no hadam nam to bude sudene je to ozaj vsetko v Bozich rukach sice trosku mu dopomôzem ovu testikmi a vitaminmi ale to ostatne je uz na ňom 😊
@kaki221 Držím palce, aby sa zadarilo.
@crazy_girl1 Pomôže, musí. Držím palce a samozrejme čakám od Teba potom správy.
@ejuska2586 toto tehu dopadne dobre, uvidíš. Pekné silné čiarky, nie duch 🙂 A pred termínom dva dni. Super. Veľa šťastia,drž sa a podľa možností oddychuj 🙂
@ejuska2586 určite sa ozvem, budúci týždeň už bude všetko jasné 😉
Ak sa nezadarí, v januári riešim ovulku s doktorom, ale vôbec netuším, čím by mu ju tak mohol urýchliť, keď mi posledné mesiace (či s Inofolicom, či bez) chodí tak 17-20 DC 😢
@biba12 Ďakujem, snažím sa. Ale ako hovorím, 100% istotu budem mať, až keď mi to potvrdí lekár. Zatiaľ sa správam ako tehotná - budem veľa oddychovať a dávať si na seba pozor 🙂
@crazy_girl1 Možno ten Clostybel, či ako sa to volá. Veď lekár bude vedieť. Ale verím, že nebude treba a ty budeš tehulka!
@ejuska2586 zlatko, lekár mi ho odporúčil, vypísal mi ho recept, ja som si ho v septembri vybrala a odvtedy naň pozerám. Stále dúfam, že sa podarí aj bez neho. Veď predsa mne folikuly rastú, vajíčka dozrievajú, len pukajú neskoro... nechápem, prečo. Na poslednej prehliadke v tom septembri mi povedal na 11 DC na folikulometrii, že má 17 mm, a do takých 3-4 dní praskne. A vieš kedy pukol podľa BT? Až na 19 DC. Pri mojom 28 DC cykle sa nemá drobček šancu uchytiť kvôli krátkej luteálke... 😢
Neviem, možno to zbytočne riešim a podarí sa, uvidíme budúci rok. 😍
@crazy_girl1 Ktovie, preco to tak je. Ved uvidis. Ale musis verit, ze sa podari a poradi sa, uvidis.
@rogiii mas pravdu, kazdy odbornik ma iny nazor. Mam ho doma, ale neberiem ho. Inofolic mne nijako nepomohol, skor opacne, tak som ho vysadila po 2 cykloch...drzim paste, nech to vyjde 😉
@ejuska2586 silno verim, ze ten pyridoxin mi predlzi lutealku. 🙏🙏🙏 Este mi inak ani dnes nejako bazalka nestupla, len o 0,1 stupna, takze ani neviem ci ovu vlastne prebehla...
@crazy_girl1 Tak to už je fakt zvláštne. Veď uvidíme, čo z toho bude...

@luta13 Ďakujem moc <3