Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 daku 🙂
@gayano krasny 🙂 gratulujem 🙂
@lela123 hmm uvidime pockam ešte ..asi to bude len stres..
Ahojte baby, som 35dc, ms nikde, test nic...myslite, že dojde ms? Nikdy mi nemeska, no zas aj test neg. :/
@ivi727 ja tam vidim krasnehk dusika
@zenuska11 hej, no už som myslela, že to vyšlo, lebo som bola v tom, že ovu som mala skôr, ale tentokrát plánujem ovu testy, bude to moja premiéra 😅 a no veď toto, ľudské telo je nevyspytateľné... a u každej sa všetko prejavuje inak, ja som napríklad pri prvom tehu mala úplne rovnaké príznaky ako pred ms - prsia boľavé, občas podbruško, kríže... tak som čakal a čakala a nakoniec som sa dočkala až o 9 mesiacov 🙂 a tebe držím palce, aby si si našla pekén koľajničky 😉
@luta13 Dostala som menzes ale taky iny je ako inokedy slaby a skoro cierny a nic ma neboli ako ked mavam menzes
@ejuska2586 GRATULUJEM 🙂
@ivankalaco Ďakujem. Snáď to vyjde.
@ejuska2586 gratulujem 😘Krásne zosilneli 😘👼🏼
@simuska99 Dakujem. Dufam, ze vsetko bude dobre.
@ejuska2586 teeeeeda, to je pekný rozdiel, waw, určite mrcha nepríde. Tíško sa tešíííím s tebou, juchuuu 😀😘
Manželík už vie?
@crazy_girl1 Manzel hej. Uz ma usilovne setri-nic mi poriadne nedovoli robit...
@ejuska2586 veru, nech si ťa hýčka... Nech je všetko tak ako má byť. Gynekológ aj odpadne, keď ťa po pár týždňoch znova uvidí... 😉 Ale ako si aj ty tuším písala, bolo výborne “pohnojené“, takže nebol problém zasiať semienko. 😉
Ja už pyridoxín beriem podľa tvojho odporúčania. Niekedy mám pocit, že cítim také pichanie dole, ale to si asi len veľmi prajem. 3dpo sa ešte nič nemôže diať... nuž, musím byť trpezlivá.
@ejuska2586 podľa mna to bude krasne zdravé tehulkovanie až do pôrodu držím palčeky a pekne zdravé tehulkovanie prajem 😊
@crazy_girl1 Moze sa diat aj 3 dni po. Ja som podbrusko citila uz 2dpo. Tak jemne, ale predsa.
@karmela Dakujem moja. Bodaj by.

@gayano gratulujem 😃