Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby, som 35dc, ms nikde, test nic...myslite, že dojde ms? Nikdy mi nemeska, no zas aj test neg. :/
@zenuska11 hej, no už som myslela, že to vyšlo, lebo som bola v tom, že ovu som mala skôr, ale tentokrát plánujem ovu testy, bude to moja premiéra 😅 a no veď toto, ľudské telo je nevyspytateľné... a u každej sa všetko prejavuje inak, ja som napríklad pri prvom tehu mala úplne rovnaké príznaky ako pred ms - prsia boľavé, občas podbruško, kríže... tak som čakal a čakala a nakoniec som sa dočkala až o 9 mesiacov 🙂 a tebe držím palce, aby si si našla pekén koľajničky 😉
@luta13 Dostala som menzes ale taky iny je ako inokedy slaby a skoro cierny a nic ma neboli ako ked mavam menzes
@ejuska2586 teeeeeda, to je pekný rozdiel, waw, určite mrcha nepríde. Tíško sa tešíííím s tebou, juchuuu 😀😘
Manželík už vie?
@crazy_girl1 Manzel hej. Uz ma usilovne setri-nic mi poriadne nedovoli robit...
@ejuska2586 veru, nech si ťa hýčka... Nech je všetko tak ako má byť. Gynekológ aj odpadne, keď ťa po pár týždňoch znova uvidí... 😉 Ale ako si aj ty tuším písala, bolo výborne “pohnojené“, takže nebol problém zasiať semienko. 😉
Ja už pyridoxín beriem podľa tvojho odporúčania. Niekedy mám pocit, že cítim také pichanie dole, ale to si asi len veľmi prajem. 3dpo sa ešte nič nemôže diať... nuž, musím byť trpezlivá.
@ejuska2586 podľa mna to bude krasne zdravé tehulkovanie až do pôrodu držím palčeky a pekne zdravé tehulkovanie prajem 😊
@crazy_girl1 Moze sa diat aj 3 dni po. Ja som podbrusko citila uz 2dpo. Tak jemne, ale predsa.

@gayano gratulujem 😃