Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko ... slabého ducha tam vidieť, keď sa dobre zadivam;) držím palce mne meškajú 8 dni, v piatok testnem, ak nedorazia do zajtra 👌
@sibalka21 Ahoj pridala som fotku testu, je to tam,nezmizla 😇 len na živo je lepšie vidieť nemám tsky Dobrý fotak nechcelo mi zostrit 🙂
@ejuska2586 myslím veru, kiežby sme mali obe také šťastné Vianoce 😘🤰
@patkaamirko niečo slabučké sa mi tam marí... ale ozaj mini dúšik... počkaj či nepríde mrcha, alebo testuj až o 2 dni.
@kika_tima Ďakujem 🙂 no ja už radšej nebudem testovať, pokiaľ mi nebude meškať pár dní, lebo mať doma testy tak to pália prsty 😄 robila som si aj volaktory deň a bol negatívny len ten kanál tam bol strašne tenucky a sivý.. Dnes som robila a vyšlo mi toto.je to normálne hrubé ako ta druha len taká slabucka mari sa mi tam bledulinko ružová len ťažko povedať keď je to fakt len taký duch..
@crazy_girl1 no dnes mi mala prísť, alebo zajtra.Minulý mesiac som mala prvého slabucke len také kvapky a druhého sa rozbehli 🙂 tak počkám ale kedy sa znizi BT ? Ja mám už 3 dní 37.00 a aj dnes ráno
@patkaamirko teplota vyzerá veľmi sľubne, ak máš takto zvýšenú pár dní po sebe. Myslím, že aj @ejuska2586 tak mala, však?
@limetka26 neviem aké sú to testy, ale možno ukazujú aj takto blízko tie čiarky. Každá značka je iná. Možno by som ešte skúsila test inej značky, aby si vedela porovnať.
@crazy_girl1 je to one step ,asi bude chybny..skusim iny
@crazy_girl1 predvčerom bol jeden vzpad.36.7 ale potom zase vstupla na 37.myslíš že to mohlo byť Implantacne zníženie čI ako to mám povedať 😇?
@patkaamirko Hej, tiež sa držím 4tý deň na 37. Ale to môže aj nemusí znamenať tehotestvo. Skús ešte neskôr test, ak mrška nepríde. Možno ti len pomalšie stúpa HCG.
@patkaamirko Mohlo, aj nemuselo. Mne jeden mesiac tiez tak jednorazovo poklesla a nebola som tehotna, dalsi mesiac to iste a bola som tehulka. A teraz nebol taky pokles a tiez som tehulka (aspon to zatial tak vyzera). Drzim palce, aby si bola.
@ejuska2586 noo hádam ak budem tehu sa to udrží.. lebo lutealna fáza je dnes 9 dní a zajtra to bude len 10 dni.. ktovie či sa stihne uhniezdit..lebo vraj 14 dní má byť lut.fáza však ?
@ejuska2586 Ďakujem 🙂
@patkaamirko Áno, ale ak sa vajíčko oplodnilo tak sa luterárka automaticky predĺži, toho sa neboj. Akurát včera sa to riešilo v súvislosti s crazy_girl1 - ona má tiež krátku luterulnu fazu.
@ejuska2586 a ako mám potom vedieť kedy má prísť ms ? :/
@patkaamirko 14dní po ovulke by mala. Čiže za 5 dní, ak by sa ti predĺžila.
@ejuska2586 aha okik . 😘 a musí sa vždy predlžiť? Ja mám také mierne ms bolesti ..
@patkaamirko Moze ale nemusi...
@patkaamirko mohlo by to byť uhniezdenie, ešte vydrž 1-2 dni, ak nepríde mrcha, testuj. 😉
@crazy_girl1 Ďakujem 🙂 budem teda potom ešte testovať ale sa bojím že tá mrcha príde 😟
@ejuska2586 no však uvidím už nič iné neostáva len zase čakať 😳
@patkaamirko musíme veriť. Ja tiež dúfam, že mi Mikuláš žiadnu mrchu neprinesie 😉😘
@patkaamirko vyzerá, že je to tam 🙂 Držím palce 🙂
Ahojte, takze mne vcera prisla mrcha:( na 42dc. Mala som posunutu ovulku o tyzden podla mna z inofolicu, aj plet som mala ako pubertacka. Pripisujem to vsetko inofolicu. V stredu idem k lekarovi a opytam sa ho na vsetko. Kolko sa uz snazilkujete o babo? Po akom case vam to vyslo? My sa od augusta snazime :( ❤️

@ejuska2586 ahaaa vsak jasne pokial neni mrcha tak este je sanca ;)kazdopadne uz teraz som nedockava 🙂ale radsej tomu necham volny priebeh..ak sa zadarilo tak mi to uz neujde a najdem si to za 2tyzdne na teste ;)