icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
1. dec 2016

@ejuska2586 ahaaa vsak jasne pokial neni mrcha tak este je sanca ;)kazdopadne uz teraz som nedockava 🙂ale radsej tomu necham volny priebeh..ak sa zadarilo tak mi to uz neujde a najdem si to za 2tyzdne na teste ;)

simbatko
1. dec 2016

@olylili vsak jasnee 🙂 no kazdopadne som zvedava..ale strasne by som chcela vediet ci tam vnutri sa nieco deje..;) ;)

patkaamirko
1. dec 2016

Vidíte tam voľačo ? Cez sklo bolo vidieť trošku niečo ale takto je lepsie..

kika_tima
1. dec 2016

@patkaamirko ... slabého ducha tam vidieť, keď sa dobre zadivam;) držím palce mne meškajú 8 dni, v piatok testnem, ak nedorazia do zajtra 👌

patkaamirko
1. dec 2016

@sibalka21 Ahoj pridala som fotku testu, je to tam,nezmizla 😇 len na živo je lepšie vidieť nemám tsky Dobrý fotak nechcelo mi zostrit 🙂

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 myslím veru, kiežby sme mali obe také šťastné Vianoce 😘🤰

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko niečo slabučké sa mi tam marí... ale ozaj mini dúšik... počkaj či nepríde mrcha, alebo testuj až o 2 dni.

patkaamirko
1. dec 2016

@kika_tima Ďakujem 🙂 no ja už radšej nebudem testovať, pokiaľ mi nebude meškať pár dní, lebo mať doma testy tak to pália prsty 😄 robila som si aj volaktory deň a bol negatívny len ten kanál tam bol strašne tenucky a sivý.. Dnes som robila a vyšlo mi toto.je to normálne hrubé ako ta druha len taká slabucka mari sa mi tam bledulinko ružová len ťažko povedať keď je to fakt len taký duch..

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 no dnes mi mala prísť, alebo zajtra.Minulý mesiac som mala prvého slabucke len také kvapky a druhého sa rozbehli 🙂 tak počkám ale kedy sa znizi BT ? Ja mám už 3 dní 37.00 a aj dnes ráno

limetka26
1. dec 2016

Ahojte,robila som si test one step a vykukli na mna dve ciarky ale tesne vedla seba,je to asi chybne,ze? Lebo ked tak som mala dalej od seba tie ciarky

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko teplota vyzerá veľmi sľubne, ak máš takto zvýšenú pár dní po sebe. Myslím, že aj @ejuska2586 tak mala, však?

crazy_girl1
1. dec 2016

@limetka26 neviem aké sú to testy, ale možno ukazujú aj takto blízko tie čiarky. Každá značka je iná. Možno by som ešte skúsila test inej značky, aby si vedela porovnať.

limetka26
1. dec 2016

@crazy_girl1 je to one step ,asi bude chybny..skusim iny

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 predvčerom bol jeden vzpad.36.7 ale potom zase vstupla na 37.myslíš že to mohlo byť Implantacne zníženie čI ako to mám povedať 😇?

ejuska2586
1. dec 2016

@patkaamirko Hej, tiež sa držím 4tý deň na 37. Ale to môže aj nemusí znamenať tehotestvo. Skús ešte neskôr test, ak mrška nepríde. Možno ti len pomalšie stúpa HCG.

ejuska2586
1. dec 2016

@patkaamirko Mohlo, aj nemuselo. Mne jeden mesiac tiez tak jednorazovo poklesla a nebola som tehotna, dalsi mesiac to iste a bola som tehulka. A teraz nebol taky pokles a tiez som tehulka (aspon to zatial tak vyzera). Drzim palce, aby si bola.

patkaamirko
1. dec 2016

@ejuska2586 noo hádam ak budem tehu sa to udrží.. lebo lutealna fáza je dnes 9 dní a zajtra to bude len 10 dni.. ktovie či sa stihne uhniezdit..lebo vraj 14 dní má byť lut.fáza však ?

patkaamirko
1. dec 2016

@ejuska2586 Ďakujem 🙂

ejuska2586
1. dec 2016

@patkaamirko Áno, ale ak sa vajíčko oplodnilo tak sa luterárka automaticky predĺži, toho sa neboj. Akurát včera sa to riešilo v súvislosti s crazy_girl1 - ona má tiež krátku luterulnu fazu.

patkaamirko
1. dec 2016

@ejuska2586 a ako mám potom vedieť kedy má prísť ms ? :/

ejuska2586
1. dec 2016

@patkaamirko 14dní po ovulke by mala. Čiže za 5 dní, ak by sa ti predĺžila.

patkaamirko
1. dec 2016

@ejuska2586 aha okik . 😘 a musí sa vždy predlžiť? Ja mám také mierne ms bolesti ..

ejuska2586
1. dec 2016

@patkaamirko Moze ale nemusi...

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko mohlo by to byť uhniezdenie, ešte vydrž 1-2 dni, ak nepríde mrcha, testuj. 😉

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 Ďakujem 🙂 budem teda potom ešte testovať ale sa bojím že tá mrcha príde 😟

patkaamirko
1. dec 2016

@ejuska2586 no však uvidím už nič iné neostáva len zase čakať 😳

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko musíme veriť. Ja tiež dúfam, že mi Mikuláš žiadnu mrchu neprinesie 😉😘

biba12
1. dec 2016

@limetka26 hej chybný je, pozerala som fotky na nete, aké má robiť čiarky a majú byť ďalej od seba. Skús iný.

biba12
1. dec 2016

@patkaamirko vyzerá, že je to tam 🙂 Držím palce 🙂

jjuulliisskkaa
1. dec 2016

Ahojte, takze mne vcera prisla mrcha:( na 42dc. Mala som posunutu ovulku o tyzden podla mna z inofolicu, aj plet som mala ako pubertacka. Pripisujem to vsetko inofolicu. V stredu idem k lekarovi a opytam sa ho na vsetko. Kolko sa uz snazilkujete o babo? Po akom case vam to vyslo? My sa od augusta snazime :( ❤️