icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
1. dec 2016

@adria88 bože zase revem 😇😌
Ďakujem 🤗

chuchu86
1. dec 2016

@karmela - kedy približne budete testovať?

patkaamirko
1. dec 2016

@nina4 no uvidíme snáď bude silniet ;) za dva dni uvidím ... A rano zase uvidím či mi pekne ostane BT taká ako je dnes 🙂

karmela
1. dec 2016

@dagaz zatial nevidím ale vyzerá byt este mokrý na foto či?
@patkaamirko vidieť slabuckeho dušika tak nech silnie

karmela
1. dec 2016

@chuchu86 tak este sme len 7-8 dpo este budeme čakať Miriam že až ked jej bude meškať ona je neveriaci Tomáš ale držím aj jej palčeky silno

karmela
1. dec 2016

@chuchu86 Dr ti dal niečo aj na úpravu cyklu? Ty kedy začneš testovať ?

patkaamirko
1. dec 2016

@karmela Ďakujem 🙂

jadani
1. dec 2016

@ejuska2586 No veď to😕 Dnes som 42 DC, 22DC bola ovulácia. V 27 DC sme mali autonehodu a ja neviem, či mi to mohlo stopnúť mrchu alebo nie. Skúsim testovať zajtra. Ďakujem, snáď sa to nejako ustáli.

dagaz
1. dec 2016

@karmela tu uz je uschnuty a veru nic.

miriamn76
1. dec 2016

@karmela @chuchu86 aby som vas neprekvapila ked ma chyti osial😀😀😀😀

miriamn76
1. dec 2016

@karmela mne dojde asi mrcha o par dni skor mam biely vytok to mavam pred ms😏

jjuulliisskkaa
1. dec 2016

@adria88
Jeeej takze myslis, ze to snazenie este nie je nejake dlhe? 🙂 ja som len strasne dufala, ze to vyjde hned🙂 ach jaj, viem, truba. Aj si bola u lekara? Ja sa chcem opytat ci mam vsetko ok, a ci som plodna ako ceresna:D

jjuulliisskkaa
1. dec 2016

@domci1203 och, drzim ti velmi silno prsteky, aby si bola maminka coskoro ❤️ Lekar ti co poradil? Pco na vajecniku je vidiet na sone?

chuchu86
1. dec 2016

@karmela - doki mi este nič nedal,
Teraz by som sa mala objednať na preventivku.
Ale od nedele beriem atb, lebo mám zápal stredného ucha a mám opuchnute lymfaticke uzliny. Volala som dnes dokimu, že to nechajme na január.
Ale chcem ovu testy robiť a merať bt aby som vedela na kedy prebehne ovu.
Ale asi už cítim, že z tých atb budem mať mykozu, no hnus, aj keď beriem probiutikum.

ejuska2586
1. dec 2016

@chuchu86 Dakujem

karmela
1. dec 2016

@miriamn76 aj ja ho mávam pred ms ale aj v tehu je

karmela
1. dec 2016

@chuchu86 ak sa dá neviem ci uz je na predpis tabletka mykomax je výborná na mykozu ani probiotiká ti nepomohli?

adria88
1. dec 2016

@jjuulliisskkaa to sú 3 mesiace, to je úplne normálne 😉 horšie by bolo viac ako rok a nakoniec u mňa som zistila, že sme sa naposledy snažili, keď som nakoniec ovulku ani nemala 😀 preto chcem začať s ovu testami, to bude asi istejšie a mm musí byť vo forme každý druhý deň celý cyklus 😝 a k dr sa chystám teraz po ms... snáď bude všetko OK

chuchu86
1. dec 2016

@karmela - nie ☹
Cítim že sa tam dole niečo sa deje.
Mám doma canesten krém.

karmela
1. dec 2016

@dagaz teraz neviem niečo tam je len neviem ci kanalik ci ozaj čiarka Skus este neskôr testik držím palce

dagaz
1. dec 2016

@karmela to je kanalik..pekne ho je vidiet

biba12
1. dec 2016

@patkaamirko hej vyzerá to výborne ;) skvelé, nech tmavne a silnie ;)

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko myslíš, že to bude ono 😉 Ešte počkaj... inak ja sa citim dnes tiez nejako zvlastne, stale citim podbruško a dnes som varila a divne mi to jedlo voňalo, no neviem... možno som si to len vsugerovala... Uvidíme, či príde po víkende mrcha.... este som len 4dpo

biba12
1. dec 2016

@limetka26
To ma mrzí, snáď nabudúce. Veľa šťastia...

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 no uvidíš už iné ti neostáva len čakať.. och to čakanie je naozaj na nervy 😩 drzim ti palčeky nech nedorazi mrcha ;) mne je už pár dní divne myslím bolesti pichanie aj kríze atď...ale včera ráno a dnes mi prišlo nevoľno, až horúci zaval na mňa došiel .. Môžu to už byť priznaky ?? ja si myslím že asi aj áno lebo takto sa inokedy necítim 😳

patkaamirko
1. dec 2016

@biba12 Ďakujem 🤗☺ ja už len dnes radšej oddychujem,nenamaham sa pre istou, a nervózna dúfam že mrcha nedorazi.. zatila neni ani naznak aj keď má celý podvozok boli, ale tak divne len taký tlak 😖

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko vyzerá to nádejne, držme si pästíky... Koľko si dpo? Kedy má prísť mrcha??

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 jasné že ti držím, ani nevieš ako veľmi 🙂 ja prajem každej z nás aby sme boli tehulky ktoré si to prajeme a túžime po malej hrcke v náručí 😍😍
vieš čo 21DC bol keksiiik a dnes som 31DC takže 10-11DPO lebo keksiik sme mali aj 20DC ... mrcha minulý mesiaci prvého sa rozbiehala slabúcko,a na ďalší deň už bola normálna, čiže dnes by som mala mat, ale zatial nemám 😇🤗 aj keď zrejme by sa mala posunúť keďže som mala neskôr ovu ale vraj aj nemusí sa posunúť tak uvidim.. nechcem ju vidieť najbližších 9 mesiacov 😚 a ty dúfam ze tiež neuvidís najbližších 9 mesiacov ;)

eleonora2705
1. dec 2016

Ahojte zienky,chcela.som sa este uistit,vcera rano robeny😉o tyzden idem k dr..viem,ze je to len odhaad,kedy sa asi zahniezdilo,len viem ze to bolo pred viac ako3tyz..skoro4..myslíte,ze az taka odchylka moze byt??

eleonora2705
1. dec 2016

Este som zabudla,posledna ms bola21.10..mavam tak 32,36dc