Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 to vyzerá ako kanalik... 😕
@kotatko1232 skus zajtra, tazko povedat 🙂 drzim rozhodne palce velmi velmi nech to dobre dopadne a zajtra mas pekne //
@kotatko1232 kanalik to je.. a do negativu nema zmysel davat lebo ten este viac kanalik zvyrazni
@nivea777 ok.myslela som si...
@kotatko1232 skús inú značku testov, lebo čo som si všimla dávnejšie si tiež mala tieto testy a na nich boli tiež vždy len kanáliky....teda aspoň podľa mňa...odporúčam pepino obyčajný alebo lady max 😉 držím palce 🙂
@barborka93 haha áno asi pustil veru všetko radšej 😃😃😃 držím palce, ja si poctivo meram,mala som 37 pár dní a dnes som mala 36.9 ..
@kotatko1232 to je kanalik mam taky isty test doma ti zajtra odfotim
@kotatko1232 Ahoj. Mari sa mi, ze je ta ciarocka ruzova. Mohol by to byt duch. Skus z ranneho mocu.
@ejuska2586
@crazy_girl1
❤❤ babyyyy ciarocka je silnejsiaaa 🤰 🙏 😇
bozee ja sa teším ale aj bojiim
@patkaamirko áno!!!!😍😍😍😍krásne silnie,gratulujem 👏👏👏👏
Len mám blbý fotak, nevidieť tu peknú ružovú farbu 😍
@14nunu10 Ďakujem 🙂🤗
@patkaamirko super gratulujem nech naďalej pekne silnie 😊
@karmela Ďakujem,budem sa modlit aby všetko bolo dobre až do konca 🙂
@patkaamirko krásne tmavne, veľmi sa s tebou tesim. 🙂
@patkaamirko Super, vidis silnie. Netreba zbytocne stresovat, lebo stresujes aj babatko

@patkaamirko kolko si po ovulke?
@silvushka33 Je mi to luto ☹...No prajem Ti, nech to tento cyklus vyjde na 100% 😉
@miska_hryzka to si mala ako ja - spodny ruzovy je ovu 1.den meskania MS...Nas zazrak bude mat tento mesiac uz 14 mesiacov...Gratulujem Ti k babätku, uzivaj si materstvo, je to nadhera ❤ ...Dufam, ze mliecka mas dost a ze drobcek sa Ti krasne prisava...Obom vam prajem vela zdravicka 😀
@simbatko No teraz som sa dopracovala k Tvojmu prispevku z 30.11...No snad na buduce sono daco uz Dr.uvidi...Drzim Ti palce...O tych vajcenikoch nebudem mudrovat, neviem o co ide, aj ked som ten nazov uz pocula...Drzim Ti palceky, pripadne daj vediet do IP, ak by si sa ma daco chcela potom opytat 😉
@gayano foto z 30.11., 13 .42h, oba tehu testy WAU, nadherne //...Gratulujem a drzim palceky na zdrave tehulkovanie 🙂...Ak by to boli predsalen dvojicky, prajem Ti parik, nech mas z kazdej farby trosku doma 😉...No ked pojdes od Dr., urcite nam sem daj vediet, ako ste dopadli...Boh s vami 🤰😉

@boredka Iha // 🙂