icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
3. dec 2016

@olylili fajn sprava zo vcera vecera...Pekne len tehulkuj mamina 🤰😘

luta13
3. dec 2016

@simbatko Ty mas Miska? ...Ja tiez, no nema 3, ale 8 😉

luta13
3. dec 2016

@boredka vcera vecer krasne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉

crazy_girl1
3. dec 2016

@patkaamirko fantázia, takže teraz si 12dpo? Koľkodňový cyklus mávaš, keď si mala pozitív ovu test až toho 20 dc...paráda, @ejuska2586 tak už len ja chýbam do partie, držte palec... teplota aj dnes stúpla, síce o 0,1, ale ide hore, tak uvidiíme... 😘😍

zuzuliena1
3. dec 2016

Ahojte koceny 🙂 nevydržala som ked tu vidím tie testy a skúsila som aj ja 🙂 som síce len 25 dc a povedala som si ze nebudem ale neodolala som včera večer sa mi tam dačo darilo ale len pod svetlom tak som urobila jeden z ranného a je tam čiarky a je ružová len mi to nejde dobre odfotit :-\ ale posúďte sami moje lovkyne duchov 🙂 🙂

domci1203
3. dec 2016

@jjuulliisskkaa ovu test negativny a tehu tam nevidim nic ani ked to dam do negativu. Ono cely cyklus mas bud silnu alebo slabu ciarku na ovu teste lebo LH mas v tele cely cyklus a ak je ovulacia tak LH stupbe a ciarka musi byt rovnako silna alebo o nieco silnejsia. a moze byt,ze ak mas kratky cyklus tak ovulaciu mas pocas menstruacii.

luta13
3. dec 2016

@kotatko1232 vidim tam //, ale farbu neviem identifikovat...Testni za 2 dni, snad bude zmena a doruzova...Drzim palceky 🙂

patkaamirko
3. dec 2016

@crazy_girl1 noo vidíš.. to dom ti asi ja podarovala ten 0.1 stupňa 😃😂😂 mne volako klesol z 37 na 36.9 aj dnes om mala takú istú 😍
áno 12DPO, mávam 30 DC ...vsak ovu bola posunuta to už neviem z akého dôvodu 🙂 držím ti silno silno palce a teším sa na tvoje výsledky skoro ako na tie moje 😇 🙂 daj vedieť

luta13
3. dec 2016

@domx vsetko je v pohode mamina - uzivaj tehulkovanie...Krasny vikendik vam prajem 😉...Pohladkaj za mna brusenko 😘

boredka
3. dec 2016

@luta13 dakujem ale to bolo z ovitrellu dnes rano test negativny...ale aspon viem ze uz nemam ziadne pozostatky z injekcie v tele a mozem cakat na vytuzene // 🙂

crazy_girl1
3. dec 2016

@patkaamirko to je úúúúúžasné, vidíš, ten pokles maličky vlastne ani nič neznamenal. Sú tam 2//, takže sa niet čoho obávať. Testla by som ešte v pondelok alebo v utorok, a je to jasné! A ten ďalší týždeň šup k lekárovi 😉
Uvidím veru, čo ten Mikuláš mne prinesie, dúfam, že to čo predčasne vám 😘🤰

crazy_girl1
3. dec 2016

@zuzuliena1 dúšik ako vyšitý, najmä na tej poslednej foto 😉 Taaaak ešte testni o dva dni a myslím, že sa môžeš tešiť 😉

patkaamirko
3. dec 2016

Dostala som srdiečko ❤❤❤ Ak si tu darkyna, ozvy sa mi 😄😘😘 Ďakujem.. srdiečko vzdy vždy poteší 😇🤗

tinka77
3. dec 2016

@zuzuliena1 je tam druhá čiarka a je ružová. Gratulujem a držím palce. 🙂

patkaamirko
3. dec 2016

@crazy_girl1 zlatko, ja žijem v uk a k lekárovi sa dostanem až po treťom mesiaci tehu :( žiaľ skôr má nebude nikto riešiť.. Sono až V 12tom týždni.. takže na nervy..
jasné ešte mám jeden test a to už bude posledný už nebudem testovať 😇 ešte v pondelok alebo v utorok a hotovo 🙂 to by už mali byť palice riadne 😎😃 neboj kľud keď ti stúpla teplota vyzerá to nádejne 🙂 myslím na teba 🙏

luta13
3. dec 2016

@zuzuliena1 vidim krasne ruzove //...Verim, ze budu este tmavnut,...Drzim palceky a skus testnut zas o 2 dni 😉...Pomalicky sa mozes zacat vytesovat, ja sa tesim s Tebou...Hod sem potom oba testy na porovnanie pozajtra 😉

luta13
3. dec 2016

@patkaamirko nebola to nahodou kytica kvetov pre Teba? 😉 😘

karmela
3. dec 2016

@zuzuliena1 áno je tam 😄 Držím palčeky nech silnie

luta13
3. dec 2016

@boredka drzim teda velmi palceky na //...Snad coskoro ich najdes na testiku...Boh Ta zehnaj! 😉

patkaamirko
3. dec 2016

@luta13 áno bola 😃 Ďakujem 😍😍😍

luta13
3. dec 2016

@patkaamirko 😘😘😘🤰🙏👍👏

sticker
kotatko1232
3. dec 2016

@luta13 dakujem a skusim no len uz velmi neverim dnes je 10dpo

simbatko
3. dec 2016

@luta13 ano miska ;)no ma2a pol roka...v septembri do skolky ;)

zuzuliena1
3. dec 2016

@karmela
@luta13
@tinka77 no chcem testnut asi az v stredu ak vydržím 🙂 🙂 to by mala/ nemala prísť mrska 🙂 skúšala som to hodiť do kalkulačky a vyhodilo mi to presne deň keď bola ovulka 🙂 tak uvidím nechcem sa radšej tešiť po predu 🙂 ale bol by to ten najkrajší darček pod stromčekom ❤ ďakujem za podporu ste zlaté :-*

crazy_girl1
3. dec 2016

@patkaamirko ahaa, aj moj brat zije v uk 😉 Kamoska tam rodila a bola spoko, urcite vsetko dobre dopadne. 😘😘 Veru, mysli na mna, Mikulas to isti.

patkaamirko
3. dec 2016

@crazy_girl1 áno veľmi záleží od toho, aký je doktor, či vieš jazyk, či si platis sukromnu nemocnicu atď. ..nevyskusAla som tu pôrod ale viem že tu neriešia tehu až do 5 mesiaca tuším..ved ani mne nepomohli lebo vraj keď s a má udržať tak sa udrží.. mo ale na svk koľko krát dali duphaston alebo femibion a mamičky donosili zdravé detičky. .. jasné myslím daj vedieť ;)y ideme dnes stavať stromček juj to bude radosti že ho staviame styria 😄😘

lenusa20
3. dec 2016

OMG.. ja odpadnem.... ehm, zenusky uz dlhsi cas vas tu tak sledujem zo zvedavosti aaaaa... som ostala teraz vo velkom soku, vysvetlim. Vysadila som HAK a dostala som klasicku menstruaciu, prisla ovulacia a bola snaha, teraz jak diva cakam a cakam a proste som si kupila testy 20-tkove (to som zistila az dnes) vcera som si robila test, to som bola 9 DPO a cosi sa mi marilo ze tam je, ale prislo mi to skor ako len moja predstava. No dnes som sa nechcela testovat, ale testla som, lebo mi to nedalo. Rano som skusila 10 DPO a pockala cca 1-3 minuty... sa mi zdalo, ze je tam nieco, lebo nie? Tak som nasrata ho smarila do skrinky. A teraz som tak isla na zachod a cosi mi hovorilo, ze kukni sa na ten test este raz... ja som kukla a tam ciarky!!! No som v soku a neviem ci sa mi to zda alebo je to real 😀

tinka77
3. dec 2016

@lenusa20 je to čiarka a je ružová, takze to nie je kanalik. Gratulujem a držím palce. Na 10 DPO je to super čiarka. Kedy máš dostať MS? 🙂

sibalka21
3. dec 2016

@lenusa20 No nato ze si 10DPO mas celkom silne ciarky 🙂 Ja som tiez mala taketo na 9DPO a nakoniec som zistila ze som mala o 6dni skor ovulku :D .... Skus este za 2 dni, bude urcite silnejsia .... Drzim palce 🙂

enusamt
3. dec 2016

@lenusa20 pekne svieti 🙂 držím palce