icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenusa20
3. dec 2016

@tinka77 @sibalka21 tak ked som brala HAK tak som mavala presne 28 dnovy cyklus a ked som vysadila HAK tak tu ovulaciu bolo tak citit..az to bolelo miestami, by som povedala. A tak podla vsetkeho by som mala mat MS z nedele vecera, noci na pondelok rano...tak to stale zacne... mame s manzelom uz jednu 1rocnu kocku a pri nej som takto hned otehotnela, a tiez tak velmi bolo citit ovulaciu. Ak to bude 100% potvrdene tak manzel dostane na vianoce darcek. Totiz sme sa bavili o druhom baby a z neho vypadlo, ze on chce byt prekvapeny a chce sa vyhnut stresu ci sa nam dari alebo nie. A ak budem tehotna, mam mu to povedat a on sa bude velmi tesit. Tak som povedala OK vysadim HAK po vianociach. Cely tento mesiac som sa kazdy vecer tvarila, ze beriem HAK a ja som si davala kyselinu listovu. Teraz sa velmi tesim a uz viem ze aj ons a bude velmi tesit, tak pokial to teda bude 100%

nivea777
3. dec 2016

@lenusa20 ciarky su pekne ale je dolezite ci tam boli aj v limite..drzim palce

nivea777
3. dec 2016

@lenusa20 ale nie je pekne od teba ze si ho oklamala,ze beries hak a ty si ju vysadila

lenusa20
3. dec 2016

@nivea777 Ale on to takto chcel, ze to mam ja poriesit... lebo ja som sa ho pytala, ci akoze mam tak sparavit ako niektore zeny, ze za kazdu cenu chcu otehotniet hoci manzel nechce a vysadia a ostanu tehotne...a on na mna pozera, ze hej noa... ved polovicka populacie by nebola, keby sa o to zena nepostarala 😀 a chcem byt prekvapeny

patkaamirko
3. dec 2016

@lenusa20 Ahoj,tak Gratulujem 🙂🤗 ja som 12DPO a takúto ciarku som mala dnes 🙂

adria88
3. dec 2016

@lenusa20 gratulujem a pekné tehuľkovanie prajem, nech babatko pekne rastie 😘

sibalka21
3. dec 2016

@lenusa20 Neviem, si to napisala ako keby ta kontroloval ci si vzala tabletku :D Ved on nevie ci si zobrala alebo nie, ci? Ale tak pokial ste to takto planovali, tak preco nie? 🙂 Aspon bude mat pekny darcek :D Drzim palce 🙂

lenusa20
3. dec 2016

@adria88 dakujem pekne, snad si to v pondelok este rannym testom potvrdim a nasledne mi to potvrdi aj dr.

nivea777
3. dec 2016

@lenusa20 no ved v podstate si to tak aj spravila ako niektore zeny,ze si vysadila a on o tom nevedel.. druha strana je,ze ti chlapi babo nechceli a tvoj chce takze to nie je taka katastrofa.. ja by som ale hentak nespravila,povedala by som narovinu,vysadila som lieky a hotovo...

lenusa20
3. dec 2016

@sibalka21 haha nie nesleduje ma, ale mame kuchynu a obyvacku ako jednu halu a v jednej casti kuchyni taku malu peknu krabicku s vitminmi, sirupcek, HAK...take prirucne...a kedze berem vecer stale o tom istom case a sedime spolu pri telke tak ma vidi a stale vramci toho jemu dam C- vit 😀. Myslela som to tak, ze urcite by mu teraz nenapadlo, ze uz sa snazime, ked chodim tam a nieco tam robim 😀

lenusa20
3. dec 2016

@nivea777 manzel chodi dost vycerpani z prace kde ma vela stresu atd...a pamatam si jak pri prvej kocke stresoval. Ona bola doslova planovane dieta a on chudak ani spat nevedel, lebo mal nejaky divny pocit, ze sa nam nebude darit atd... a stale len o tom hovoril, ze ma strach ze nam to nepojde a ja budem nestastna atd. a on by velmi chcel. A ja som len nanho pozerala a ukludnovala, ze do roka je to v pohode. Takze on nechcel si este teraz pridat stres a preto chce byt prekvapeny.

adria88
3. dec 2016

@patkaamirko jeeeej, super 🙂 😍držím palčeky , aby všetko dobre dopadlo 😘

ivanka192192
3. dec 2016

@luta13 Ahoj no od pondelka som mala do stredy taky slaby menzes taky cierny a vo stvrtok som uz nemala a v piatok znova spinenie a dneska uz nemam nic Este som to nikdy nemala takto

patkaamirko
3. dec 2016

@adria88 Ďakujem pekne 😍💗 hádam nezoslabne.. V pondelok alebo utorok robím ďalší a posledný 🙂

ejuska2586
3. dec 2016

@luta13 Ahoj moja. Dakujem. Hej, mrska uz nedosla a pevne verim,ze uz pride aznpo porode...

ejuska2586
3. dec 2016

@patkaamirko To je krasne na 12 dpo. Vsetko je v poriadku, uvidis.

ejuska2586
3. dec 2016

@crazy_girl1 Ty si o par dni v nasejnpartii, neboj. Cakam Vas v skupine augustovky 2017.

luta13
3. dec 2016

@lenusa20 nadherne palice // 😉...A super pribeh o vysadeni HAK 😉...Dobre si to vymyslela a Pan Bozko Ta krasne pozehnal hned prvy cyklus 😉...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Ak budes mat TOP test - myslim rovnake obe // v den neocakavanej MS, ktora tak skoro nepride, hod sem foto pre potesenie...Manzel sa ma na co tesit 👍🤰😀

adria88
3. dec 2016

@patkaamirko juuuj, fakt sa teším s tebou 🙂 a neboj, bude už ken silnieť a tento mesiac sa pridám, verím tomu 👏😇👶❤

luta13
3. dec 2016

@nivea777 no moj manzel - vtedy len priatel v tej dobe, ako som ja chcela prve dieta o dietati ani len pocut nechcel ☹...Ze "on sa este neciti mat dieta", ze az za 4 roky, ked bude mat on 30r.- vtedy mal 26r., ja 27r....No ja som v Marci vysadila HAK a oznamila mu to, ze ja chcem dieta a hotovo...On teda, ze bude davat pozor😝...Sem tam sme pouzili aj kondom, no pre oboch nepohodlna zalezitost, takze väcsinou sme mali prerusovany styk...No v Oktobri mu ubehlo a v Novembri som mu po meskajucej MS oznamila, ze som tehu - tyzden sme nevedeli na com som, ci som tehu, ci nie - ja fajcila, pila vino od nervozity 😉...Predychaval tuto info dlhsie, no ked videl na 3D utz. drobceka a Dr.nam oznamil chlapceka, ten nam ukazal aj pipika, tak mu az slzy stastia vybehli...Ti chlapi su proste hrozni...Stale maju strach a boja sa cohokolvek vopred, no ked sa to deje, su stastim bez seba!!!...Najlepsie v takomto pripade - ak ma niektora takehoto chlapa je necakat a zautocit "od chrbta" - proste sa nechat opelit a uz len oznamit hotovu vec!...Chvilku ich potom bude mozno srat, ze sme ich na to nepripravili, ale budu vdacni, ze sme ich vynechali z priprav na velku vec...Pri druhom tiez tvrdohlavo bojoval mesiac proti mne, no ked videl, ze nema na vyber a ze som silnejsi super so silnymi argumentami, zacal spolupracovat 😀

luta13
3. dec 2016

@adria88 ako pises, tento mesiac sa pridas 😉 !!! ...Verim tomu a drzim Ti prstiky vsetky, ktore mam 🙂...Boh Ta zehnaj!

luta13
3. dec 2016

@ivanka192192 tehutest si skusila, ci nie? ...Ja by som urcite skusila pri takej divnej - "ciernej" MS...Ked urobis, daj vediet vysledok, pripadne hod sem potom foto...🙂

ivanka192192
3. dec 2016

@luta13 Robila som pred MS ale bol negativny ... ked spravim urcite dam vediet

butterfly333
3. dec 2016

@lenusa20 gratulujem a prajem všetko dobre. Snad sa aj nám konečne podarí.

adria88
3. dec 2016

@luta13 Ďakujem pekne

sticker
adria88
3. dec 2016

@luta13 ms sa mi nakoniec omeškala, lebo bola neskôr ovulka, ale tentokrát výjde, mám taký pocit, chcem aj novú testy skúsiť, takže to bude moja premiéra 😎 drž palce 👏 👍🙂❤

kattyy3
3. dec 2016

@luta13 juj krasne si to napisala ano Boh nas pozehnal a moc dakujem to iste prajem tebe

simbatko
3. dec 2016

@luta13 ahoooj teraz vecer m nejako prsia zacali pobolievať....ze by tak skoro???hm??

patkaamirko
3. dec 2016

@ejuska2586 och ja len silno dúfam ...

ivi727
3. dec 2016

Ahojte baby. V stredu som tu davala po tri dni meškajúcej MS test s mini duchom. V piatok ráno bol test negatívny. V stredu, piatok a dnes som mala chvíľkové bolesti ako pri MS a nasledne kvapôčku krvy keď som išla na wc. Krv som utrela a potom už nič, ani na nohavičkách. Dnes sa mi aj točila hlava. Čo myslíte, robiť budúci týždeň ešte test? Dnes mi mešká 6. deň.