icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kattyy3
4. dec 2016

@patkaamirko moja neboj sa, babatku by to uskodit nemalo, aj ja som hned na zaciatku bola chora a zvladli sme to proste co ma byt to bude nikto to neovplyvni...no mne vtedy dali roztok zo salvie na kloktanie, zvysila som vitamin c a v najhorsompripade paralen ten mozu tehotne a hlavne pokoj a klud bo stres vobec nepomoze

ivanka192192
4. dec 2016

@meli8412 mala som slaby menzes taky cierny nic ma nebolelo trvala mi len 4dni a mavam 6 .... a ked nepocitam toto spinenie tak 30 dc

meli8412
4. dec 2016

@ivanka192192 Zajtra sa uvidi. Drzim paste

olylili
4. dec 2016

@patkaamirko teplota sa znižuje až ked je 38,5 od kedy som tehu je u mňa normálna telesna teplota 37 na tvojom mieste by som si ešte žiadne lieky nedávala a keby to už bolo nutné tak jedine po konzultácii s lekárom pi veľa čaju s citrónom a jec vit C tiež znižuje teplotu

zuzuliena1
4. dec 2016

@kattyy3 aj pre nás to je najkrajší darček vianočný 🙂 🙂 po roku snaženia sa 🙂 🙂

olylili
4. dec 2016

@patkaamirko a na kloktanie voda so soľou

biba12
4. dec 2016

@patkaamirko teplota 37 sa neznižuje paracetamolom. Až teplota viac ako 38 st.sa znižuje. Paralen môžeš len 500 mg denne, čo je 1 tabletka. Teplota sa dá znížiť aj zábavní, sprchou...ale 37 st.nie je teplota. A rozhodne sa neznižuje liekmi a už vôbec nie,keď si tehotná. Mne pomáha keď som chorá, cesnak, každý deň strúčik,alebo cibuľa. Na hrdlo kloktat vodu so soľou niekoľkokrát denne. A čaj s medom a citrónom, veľa vitamínov (ovocie , zelenina).

nita216
4. dec 2016

baby mozte mi poradit?27.10som spontanne potratila bez nut.kyretaze!kedze vsetko bolo ok sme mohli snazilkovat!kazdy den mame sexik.teh.test som robila vcera a je neg.ms este stale nemam a otazka by bola po potrate dokedy mam dostat ms (teraz je 5tyzden)a kedy by som mala zajst za gynekologom po akom casr ,alebo kedy este skusit testik?za odpovede vopred dakujem!

patkaamirko
4. dec 2016

@kattyy3
@olylili
@biba12
ja viem že sa hovorí že až 38 a viac.. Zvyšuje sa mi, musela som si dať paracetamol lebo som naposledy pred 10 minútami mala 37.5 ..A s takouto horúčkou som veru potratila! 🙁 nemala som viac ako 38 a mala som to 2 týždne.K doktorovi to je tu na dlho, lebo len tyzdeň čakám na appointment a nakoniec mi ajtak nič nedajú lebo som tehotna.Tak aj minule pred 4 mesiacmi..povedali že nemôžu mi dať nič keď čakám bábo.Na pohotovosti zase cakam vyše 4 hodín čo je tu bežné čakať aj 10 takže tak... :( dnes akurát he muž s malým na pohotovosti od rána a stále nič nevedia a nie sú vybavení takže katastrofa :(

kattyy3
4. dec 2016

@patkaamirko drz sa neboj urcite to uz zvladnes a budes mat vytuzene babo

lilianna1xs
4. dec 2016

@patkaamirko piť citrónovu stavu z limetkou pomáha lepšie ako liek znižuje teploty

luta13
4. dec 2016

@dominini Nemas zaco, ja vzdy pisem od srdca ❤...A Dakujem aj ja Tebe za pekne prianie...A este raz vela zdravicka celej Tvojej rodinke a uzivaj brusenko 😘

luta13
4. dec 2016

@zuzuliena1 nadherne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
4. dec 2016

@zuzuliena1 fotka dnes 13:33h, 3 testiky s krasnymi palicami //...Perfektne!...A presne ako pise karmela, pockaj do terminu MS, ktora uz isto nepride a potom zavolaj Dr. a objednaj sa este pred sviatkami, budes mat aspon moznost vidiet na sone zmenu v brusku, aj ked len vak, ci malu bodecku 😉...A budes mat istotu, ze je vsetko ako ma byt...Pripadne nam daj sem potom vediet, ako ste dopadli s drobcekom 😉 ...Isto budes mat najkrajsie Vianoce doteraz 🤰

luta13
4. dec 2016

@ivanka192192 na vrchnom vidim dusika...Drzim palceky, aby tmavol...Testuj zas o 2 dni rovnakym testom a porovnaj 😉

luta13
4. dec 2016

@ivanka192192 verim, ze ked si robila pred tyzdnom a bol dusik, tak zajtrajsi budu krasne //, ak si tehotna, tak urcite!...ja verim, ze budes usmiata hned zrana 😉...Boh s Tebou!

luta13
4. dec 2016

@nita216 Ahoj, ja som potrat nikdy neprezila - chvala Bohu, no poradia Ti urcite baby, ktore ho prezili a pisu tu o tom dost casto ☹...No velmi Ti drzim palceky, nech v tomto Tvojom meskani MS je znova tehu, no tentokrat zdrave az do konca!...Mozno si ozaj tehu a pomalsie Ti stupa Hcg, ved udvidis, co Ti popisu babulky tu 😉...Boh s Tebou!

nita216
4. dec 2016

@luta13 dakujem ti si moc zlata!no potrat nikomu neprajem!ani vo sne mi nenapadlo ze mozem aj ja potratit,ved prve tehu bezproblemove. a vobec som nemala kludny zivot a teraz mam ovela kludnejsi a teraz bum potrat!tak aj ja verim ze nedobre som vycitila ovu a ovulka prebehla neskorsie a potom necudo ze testiky mam este neg.alebo len fakt hormoni mam poblaznene!

luta13
4. dec 2016

@nita216 Velmi Ti drzim palceky, aby si co najskor mala na testiku krasne // a pod srdcom zdrave babätko...Verim, ze coskoro tak bude 😉

ivanka192192
4. dec 2016

@luta13 Ďakujem krasne uvidim zajtra dam hned vediet

patkaamirko
4. dec 2016

@lilianna1xs Ďakujem za radu vyskúšam 🙂

patkaamirko
4. dec 2016

@kattyy3 no tak akurát prišiel muž s malým z pohotovosti... nič mu nedali lebo to je vírus..A na virus sa vraj nedáva nič..A z eked som tehotna je zle keď má malý virus.povedali.Twraz neviem čo mám robiť..Paracetamol mi vôbec nepomohol ani obklad na čelo.. mam stále teplotu 38 ..malý je v katastrofálnom stave :( pomooooc ja nechcem prísť o bábätko 😢

luta13
4. dec 2016

@patkaamirko maleho skus dajako ulozit spinkat, ak to pojde, pripadne nech sa o neho postara manzel tuto noc a TY si chod urcite lahnut uz, potrebujes teraz hlavne vela tekutin, nejaky ten Vitamin C - napriklad cajik s citronom a spanok...Teplotu teraz neries, mozno klesne aj tym, ze si oddychnes a Tvoje telo hlavne bude v klude...Pripadne si daj sprchu vlaznejsiu, no to sa robi az pri teplote 39-40 °C...Obklad na celo Ti nepomoze, skor zabal vlhkou vlaznou plienkou na hrudnik...Nemysli prosim Ta na najhorsie a neprivolavaj nestastie...Ver Bohu, ze vsetko bude dobre a pomodli sa aj za synceka, aj za Teba a Tvoje babätko v brusku...A chod spat uz dnes, najlepsie co mozes urobit - ver mi!...Sladke sny...Syn ma crevnu virozu - co ma hnacku silnu, ci vracia?...Alebo oboje?

patkaamirko
4. dec 2016

@luta13 och vieš že som strašne nahnevaná že akurát keď som tehotna musím byť chora..zjedla som dva paracetamoli nepomohlo..Aj sprchu aj obklad a nepomohol :( malý mal teploty 39 minulý týždeň a bol vyhadzany a vracal všetko čo zjedol.. dali mu antibiotiká že vraj len tie mu pomôžu.Bral ich týždeň, a po týždni je teraz zase tsky chorý :( veľmi zapchaty nostek, soplik, kašeľ, grcka hlieny a vyhadzany je ešte viac.Vraj má vírus mu povedali a že ten sa nelieči tak ho poslali domov.. že je to pre mňa nebezpečné nám oznámili.. och bože môj .. mne nič na horúčku nepomohlo som zúfalá
..😒

snazilka1983
4. dec 2016

@patkaamirko vyskúšaj plátky cibule na noc do ponožky znie to blbo ale pomáha sťahovať zápaly a zbaví horúčky. Bol o tom článok na nete ale neviem ho nájsť i keď som si to niekde uložila. Za vyskúšanie nič nedáš len zasmradis ponožky 🙂 nechaj tak celú noc. Ak nemáš cibuľu tak zemiak ale cibuľa ťahá aj zápal, zemiak len znižuje teplotu. Lepšie ako lieky v tehu. Držím palce.

patkaamirko
4. dec 2016

@snazilka1983 áno počula som aj ja on tom dávnejšie Ďakujem 🙂 ja som na to aj zabudla.. vyskúšam dať aj malému..

sunflower80
4. dec 2016

@patkaamirko taktiez na teplotu pomaha dat si do dlani platky citronu. A hlavne klud a spanok, nech moze telo bojovat proti bacilom. Ja som momentalne tiez chora, v 9tt a na atb. Takze s tebou sucitim. Verim,ze ked si teraz odpocinies,zajtra bude lepsie. Hlavne ziaden stres. Nepomoze to ani babatku a tebe to uberie sily. Drz sa ♡

snazilka1983
4. dec 2016

@patkaamirko určite skus. Mne mama dávala keď som bola mala zemiaky tak to máme odskúšané. Nabudúce sa chystám na cibuľu 😀 ak skúsis daj vedieť prosím či pomohlo.

patkaamirko
5. dec 2016

@snazilka1983 mám cibuľu v ponozkach 🙂 akurát som si dala tak dúfam že mi stiahne teplotu.Už ležím v posteli..
@sunflower80 joj atb . prajem ti skoré uzdravenie a nech ste obaja v poriadku 😘 tak teraz idem spať a rano budem musieť makať.Starať sa o malého lebo muž je v robote do večera do 11 tej..Takže to bude " oddychu " 😞
Ďakujem baby za rady, Dobrú nocku 💖

patkaamirko
5. dec 2016

@snazilka1983 dám dám vedieť 🙂