Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 mala som slaby menzes taky cierny nic ma nebolelo trvala mi len 4dni a mavam 6 .... a ked nepocitam toto spinenie tak 30 dc
@ivanka192192 Zajtra sa uvidi. Drzim paste
@patkaamirko teplota sa znižuje až ked je 38,5 od kedy som tehu je u mňa normálna telesna teplota 37 na tvojom mieste by som si ešte žiadne lieky nedávala a keby to už bolo nutné tak jedine po konzultácii s lekárom pi veľa čaju s citrónom a jec vit C tiež znižuje teplotu
@kattyy3 aj pre nás to je najkrajší darček vianočný 🙂 🙂 po roku snaženia sa 🙂 🙂
@patkaamirko a na kloktanie voda so soľou
@patkaamirko teplota 37 sa neznižuje paracetamolom. Až teplota viac ako 38 st.sa znižuje. Paralen môžeš len 500 mg denne, čo je 1 tabletka. Teplota sa dá znížiť aj zábavní, sprchou...ale 37 st.nie je teplota. A rozhodne sa neznižuje liekmi a už vôbec nie,keď si tehotná. Mne pomáha keď som chorá, cesnak, každý deň strúčik,alebo cibuľa. Na hrdlo kloktat vodu so soľou niekoľkokrát denne. A čaj s medom a citrónom, veľa vitamínov (ovocie , zelenina).
baby mozte mi poradit?27.10som spontanne potratila bez nut.kyretaze!kedze vsetko bolo ok sme mohli snazilkovat!kazdy den mame sexik.teh.test som robila vcera a je neg.ms este stale nemam a otazka by bola po potrate dokedy mam dostat ms (teraz je 5tyzden)a kedy by som mala zajst za gynekologom po akom casr ,alebo kedy este skusit testik?za odpovede vopred dakujem!
@kattyy3
@olylili
@biba12
ja viem že sa hovorí že až 38 a viac.. Zvyšuje sa mi, musela som si dať paracetamol lebo som naposledy pred 10 minútami mala 37.5 ..A s takouto horúčkou som veru potratila! 🙁 nemala som viac ako 38 a mala som to 2 týždne.K doktorovi to je tu na dlho, lebo len tyzdeň čakám na appointment a nakoniec mi ajtak nič nedajú lebo som tehotna.Tak aj minule pred 4 mesiacmi..povedali že nemôžu mi dať nič keď čakám bábo.Na pohotovosti zase cakam vyše 4 hodín čo je tu bežné čakať aj 10 takže tak... :( dnes akurát he muž s malým na pohotovosti od rána a stále nič nevedia a nie sú vybavení takže katastrofa :(
@patkaamirko drz sa neboj urcite to uz zvladnes a budes mat vytuzene babo
@patkaamirko piť citrónovu stavu z limetkou pomáha lepšie ako liek znižuje teploty
@zuzuliena1 nadherne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉
@zuzuliena1 fotka dnes 13:33h, 3 testiky s krasnymi palicami //...Perfektne!...A presne ako pise karmela, pockaj do terminu MS, ktora uz isto nepride a potom zavolaj Dr. a objednaj sa este pred sviatkami, budes mat aspon moznost vidiet na sone zmenu v brusku, aj ked len vak, ci malu bodecku 😉...A budes mat istotu, ze je vsetko ako ma byt...Pripadne nam daj sem potom vediet, ako ste dopadli s drobcekom 😉 ...Isto budes mat najkrajsie Vianoce doteraz 🤰
@ivanka192192 na vrchnom vidim dusika...Drzim palceky, aby tmavol...Testuj zas o 2 dni rovnakym testom a porovnaj 😉
@ivanka192192 verim, ze ked si robila pred tyzdnom a bol dusik, tak zajtrajsi budu krasne //, ak si tehotna, tak urcite!...ja verim, ze budes usmiata hned zrana 😉...Boh s Tebou!
@nita216 Ahoj, ja som potrat nikdy neprezila - chvala Bohu, no poradia Ti urcite baby, ktore ho prezili a pisu tu o tom dost casto ☹...No velmi Ti drzim palceky, nech v tomto Tvojom meskani MS je znova tehu, no tentokrat zdrave az do konca!...Mozno si ozaj tehu a pomalsie Ti stupa Hcg, ved udvidis, co Ti popisu babulky tu 😉...Boh s Tebou!
@luta13 dakujem ti si moc zlata!no potrat nikomu neprajem!ani vo sne mi nenapadlo ze mozem aj ja potratit,ved prve tehu bezproblemove. a vobec som nemala kludny zivot a teraz mam ovela kludnejsi a teraz bum potrat!tak aj ja verim ze nedobre som vycitila ovu a ovulka prebehla neskorsie a potom necudo ze testiky mam este neg.alebo len fakt hormoni mam poblaznene!
@luta13 Ďakujem krasne uvidim zajtra dam hned vediet
@lilianna1xs Ďakujem za radu vyskúšam 🙂
@kattyy3 no tak akurát prišiel muž s malým z pohotovosti... nič mu nedali lebo to je vírus..A na virus sa vraj nedáva nič..A z eked som tehotna je zle keď má malý virus.povedali.Twraz neviem čo mám robiť..Paracetamol mi vôbec nepomohol ani obklad na čelo.. mam stále teplotu 38 ..malý je v katastrofálnom stave :( pomooooc ja nechcem prísť o bábätko 😢
@patkaamirko maleho skus dajako ulozit spinkat, ak to pojde, pripadne nech sa o neho postara manzel tuto noc a TY si chod urcite lahnut uz, potrebujes teraz hlavne vela tekutin, nejaky ten Vitamin C - napriklad cajik s citronom a spanok...Teplotu teraz neries, mozno klesne aj tym, ze si oddychnes a Tvoje telo hlavne bude v klude...Pripadne si daj sprchu vlaznejsiu, no to sa robi az pri teplote 39-40 °C...Obklad na celo Ti nepomoze, skor zabal vlhkou vlaznou plienkou na hrudnik...Nemysli prosim Ta na najhorsie a neprivolavaj nestastie...Ver Bohu, ze vsetko bude dobre a pomodli sa aj za synceka, aj za Teba a Tvoje babätko v brusku...A chod spat uz dnes, najlepsie co mozes urobit - ver mi!...Sladke sny...Syn ma crevnu virozu - co ma hnacku silnu, ci vracia?...Alebo oboje?
@luta13 och vieš že som strašne nahnevaná že akurát keď som tehotna musím byť chora..zjedla som dva paracetamoli nepomohlo..Aj sprchu aj obklad a nepomohol :( malý mal teploty 39 minulý týždeň a bol vyhadzany a vracal všetko čo zjedol.. dali mu antibiotiká že vraj len tie mu pomôžu.Bral ich týždeň, a po týždni je teraz zase tsky chorý :( veľmi zapchaty nostek, soplik, kašeľ, grcka hlieny a vyhadzany je ešte viac.Vraj má vírus mu povedali a že ten sa nelieči tak ho poslali domov.. že je to pre mňa nebezpečné nám oznámili.. och bože môj .. mne nič na horúčku nepomohlo som zúfalá
..😒
@patkaamirko vyskúšaj plátky cibule na noc do ponožky znie to blbo ale pomáha sťahovať zápaly a zbaví horúčky. Bol o tom článok na nete ale neviem ho nájsť i keď som si to niekde uložila. Za vyskúšanie nič nedáš len zasmradis ponožky 🙂 nechaj tak celú noc. Ak nemáš cibuľu tak zemiak ale cibuľa ťahá aj zápal, zemiak len znižuje teplotu. Lepšie ako lieky v tehu. Držím palce.
@snazilka1983 áno počula som aj ja on tom dávnejšie Ďakujem 🙂 ja som na to aj zabudla.. vyskúšam dať aj malému..
@patkaamirko taktiez na teplotu pomaha dat si do dlani platky citronu. A hlavne klud a spanok, nech moze telo bojovat proti bacilom. Ja som momentalne tiez chora, v 9tt a na atb. Takze s tebou sucitim. Verim,ze ked si teraz odpocinies,zajtra bude lepsie. Hlavne ziaden stres. Nepomoze to ani babatku a tebe to uberie sily. Drz sa ♡
@patkaamirko určite skus. Mne mama dávala keď som bola mala zemiaky tak to máme odskúšané. Nabudúce sa chystám na cibuľu 😀 ak skúsis daj vedieť prosím či pomohlo.
@snazilka1983 mám cibuľu v ponozkach 🙂 akurát som si dala tak dúfam že mi stiahne teplotu.Už ležím v posteli..
@sunflower80 joj atb . prajem ti skoré uzdravenie a nech ste obaja v poriadku 😘 tak teraz idem spať a rano budem musieť makať.Starať sa o malého lebo muž je v robote do večera do 11 tej..Takže to bude " oddychu " 😞
Ďakujem baby za rady, Dobrú nocku 💖
@snazilka1983 dám dám vedieť 🙂

@patkaamirko moja neboj sa, babatku by to uskodit nemalo, aj ja som hned na zaciatku bola chora a zvladli sme to proste co ma byt to bude nikto to neovplyvni...no mne vtedy dali roztok zo salvie na kloktanie, zvysila som vitamin c a v najhorsompripade paralen ten mozu tehotne a hlavne pokoj a klud bo stres vobec nepomoze