icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chmurkaxy
5. dec 2016

@patkaamirko ahoj,strašne veľa je to o psychike. Ked sa nastavis tak,že sa nič nestane,je väčšia šanca,že sa naozaj nič nestane.
Pi pomarančový džús (znižuje horúčku), v žiadnom prípade (!!!!) nepi salviu ani prípravky z nej (spolu s palinou to sú bylinky,ktorými kedysi babky bylinkarky zbavovali ženy nechcených detí) a hlavne kľud. Teplota 38 je nič,ja som potratila za 7 rokov 11x a mam jedno zdravé dieťa a počas tehu son mala dokonca aj zápal pľúc aj kadečo a je to OK. Len nepanikar. Držím päste!

zuzuliena1
5. dec 2016

@luta13 ďalej pekne za podporu určite dam vedieť 🙂 a pripájam ďalší testik z dnešného rána 🙂 vrchny je dnešný 🙂

ejuska2586
5. dec 2016

Ahojte. Testik opat trosku stmavol, z coho sa velmi tesime. Uz sa neviem dockat, kedy mi tehotenstvo potvrdi aj lekar...

patkaamirko
5. dec 2016

@chmurkaxy Ahoj, snažím sa myslieť pozitívne, no miestami ma prepadne straxh ..dúfam že bude dobre.. 🙂

crazy_girl1
5. dec 2016

@patkaamirko uprimne, ja tiez premyslam, ze ak som tehu, sme a budeme zdravi??? Jedine to ma tazi, inak nic... ale verim, ze bude vsetko v poriadku. 😉

patkaamirko
5. dec 2016

@snazilka1983 Ahoj, no celú noc som bola hore :( nedalo sa mi spať.. cítila som že som horela, ale tá cibuľa asi trochu pomohla 😄 klesla mi o 0.2 stupňa dole 🙂 naposledy ráno keď som si merala som mala len 36.8 🙂 za to príšerne má bolí hlava, idem sa pokúsiť ešte zaspať aspoň na hodku u nas je len pol 7 🙂

patkaamirko
5. dec 2016

@crazy_girl1 veď jasné tehotenstvo je len veľká nádej, ilúzia alebo ako to mám nazvať. Buď alebo ...A tej matke neostáva nič iné len veriť ..To čo sa má stať sa stane.My to neovplyvnime žiaľ :/ Naozaj ostáva len veriť a dúfat že bude všetko OK aj keď mám imunitu strašne slabu a ako tehu pokiaľ viem mam estw slabšiu a ten vírus má dostal :( až som sa včera rozrevala

crazy_girl1
5. dec 2016

@patkaamirko pripadne sa informuj v lekarni, co mozu uzivat zeny v tehu v takomto pripade. Neboj sa nic 😉

patkaamirko
5. dec 2016

@crazy_girl1 ale prosim ťa.. 😄 veď tam bol včera muž a že nič povedali..Iba paracetamol tri krát denne po dve 😒 keď som to počula skoro som odpadla..Tu V uk nie sú takí studovani lekári..neboj, to ešte my by sme to zvládli za nich lepsie a s prehľadom ;)

meli8412
5. dec 2016

@ivanka192192 Ahoj. Ako si dopadla?

zuzuliena1
5. dec 2016

@ejuska2586 krásne gratulujem 🙂 a koľko ti uz mešká ms

ejuska2586
5. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem. Mala prísť vo štvrtok, dnes som 32DC a 18DPO, takže 5ty deň.

crazy_girl1
5. dec 2016

@ejuska2586 ach, to sú už také krásne čísla 😉 Ktorý týždeň a deň vlastne si? Ja vôbec neviem ako sa to počíta, od poslednej mrchy?

ejuska2586
5. dec 2016

@crazy_girl1 Tu to pekne vyráta: http://www.pregnology.com/due-date.php
Ja som aktuálne 4týždne a 3dni, čiže prebiehajúci 5. týždeň.

nina4
5. dec 2016

@ejuska2586 moja ty uz netestuj u teba uz asi silnejšie kolajnice nemôžu ani byť 😍 toto je ukážkove tehuľkovanie drobčekovi sa v brušku páči 😉 joj ja mam taaaku radosť s teba 😘

ejuska2586
5. dec 2016

@nina4 Ďakujem, ale mám ešte jeden test doma, ten by som chcela spraviť v piatok. Hlavne tento týždeň je taký... Zajtra som 33 deň cyklu - v ten deň cyklu minulý mesiac odišla prvá fazulka. Takže ešte v piatok testnem pre môj pokoj v duši a potom už kľudne tehuľkujem, sľubujem 🙂

nina4
5. dec 2016

@ejuska2586 viem ake to je ten strach a neistota to sa len tak neda hodit za hlavu .Tento tyždeň máš prelomový ale uvidís bude dobre a dokopancekujete to az do terminu pôrodu 😉

kattyy3
5. dec 2016

@ejuska2586 si krasne tehotna ved viac tmavysi uz nemoze byt gratulujem uzivaj si tehu

ejuska2586
5. dec 2016

@nina4 No, bodaj by. Veľmi sa na to drobčiatko tešíme.

ejuska2586
5. dec 2016

@kattyy3 Ďakujem. Viem, že je dosť tmavý, len sa obávam, aby to aj ostalo. Minulý mesiac som v tomto 5 týždni potratila. Takže strach tam je stále. Ale snažím sa myslieť pozitívne. Vyzerá to tisíckrát lepšie, ako minulý mesiac. Takže verím (teda snažím sa), že je všetko v poriadku a drobčiatko si u mňa pekne ustlalo....

karmela
5. dec 2016

@ejuska2586 tvoje testy uz vyzerajú super pozitívne tak neboj verím že ti svedčí otom že babuliatko sa uz pekne u teba v brušku zabývalo 😉
@zuzuliena1 tiež ti pekne tmavne ciarocka super nech naďalej pekne tmavne..
Baby prajem Vám pekne a zdravé tehulkovanie

nivea777
5. dec 2016

@zuzuliena1 medzi prvym a tretim zhore je aky rozdiel? myslim v dnoch..lebo na tom 3. je krajsia a vyraznejsia ciarka ako na 1.

ejuska2586
5. dec 2016

@karmela Ďakujem moja. Dúfam, že je všetko v poriadku a tak to aj ostane. Veľmi sa už na bábätko tešíme.

zuzuliena1
5. dec 2016

@nivea777 ten bol robený predvčerom s denného moču a ten pod ním bol z ranného preto ten rozdiel 🙂

ivanka192192
5. dec 2016

@meli8412 Test bol negatívny ☹ Nabudúce sa dúfam už podarí

ivanka192192
5. dec 2016

@luta13 Test bol negatívny ☹ Dúfam že nabudúce sa podarí

kotatko1232
5. dec 2016

😠

lenusa20
5. dec 2016

Tak zenusky kuknite na toto...BENU 20tkove testy: 8DPO ranny- maly duch, na foto asi nieje velmi vidno, 9DPO vecer- nic, 10DPO ranny- ciarky, 12DPO ranny dnesny no dost divne sa spraval test- ciarky tam ale su... po tom dnesnom rannom o cca 5 som mal velmi zmiesane pocity lebo sa ten test divne spraval a ostala som velmi zneistena a isla som si kupit ine. Teraz som prisla z mesta a skusila som teda Women secret Baby 10tkove. To je ten posledny a vobec nic!!! hmmm...mam silno zmiesane pocity, no MS som teda nedostala a ani sa necitim ze by mala prist....

zuzuliena1
5. dec 2016

@ejuska2586 no mne by nemala prísť v strediskom 26dc 🙂 tak snáď ho budem mať aj taky krásny o pár dni ako ty 🙂 🙂 prajem krásne bezproblémové tehulkovanie :-* 🙂❤

ejuska2586
5. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem moja. Držím palce, aby ti krásne silnel a stretli sme sa v skupinke Augustovky 2017.