Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby.Uz par dni sledujem hlavne fotky v tejto diskusii. Tak sa pridam aj ja.Prvy test som robila 27.11.Vysiel mi negativny, tak som ho zabalila do krabicky a sup do kosa.Sklamanie zase.Potom sa zobudil manzel.Dala som mu rannu pusu a povefala som mu, ze babatko este nebude. Siel do kupelne. Robila som kavu a ako som bola zadkom opreta o linku, kym zovrie voda, padol mi zrak na kos.Na vrch krabicka. Neviem co mi napadlo vytiahnut tedt z kosa a mrknut este raz. A nieco sa mi tam javilo ako druha ciarka. Poskocilo mi srdiecko, no ciarka bola taka nijaka. Potom som sa tu docitala nieco o kanalikoch a pod. Tak som sa tesit prestala. I ked s malou dusickou, druhy test som robila 1.12. Ciarka zase taka nijaka. Tak som skusila dnes a....cirocka je ista.juchuuu.zajtra dam test drahemu do topanky.bude mat Mikulasa 🙂
@zveva gratulujem 🙂 manžel na tohoto mikuláša uz nikdy nezabudne 🙂 🙂 prajem vela zdravicka 🙂
@ejuska2586 no ako moja dnes??? Príznaky atď. 😉 Dá sa to vydržať?
@zveva je to jasnéééé!!! Krásne čiaročky, prajem bezproblémové tehuľkovanie 😉
@crazy_girl1 Ahoj no čo.. ms nedošla? si vravela že po víkende..myslím na teba 🙂
@crazy_girl1 pozri,na môj dnešný a myslím že už aj posledný test .čo povieš ? 😲 😉 35 DC
@patkaamirko ten je jasnýýýý, krása!! 😉 Tak sa snáď uvidíme v skupine Augustovky... no ja mám zajtra dostať mrchu, zatiaľ ani stopy, len biely výtok... A ak zajtra nepríde, v stredu testnem 😉
@crazy_girl1 cicka ja som mala takýto biely vytok až sa naťahoval a už som to v podstate tušila estw predtým ako som robila test lebo taký vytok pred ms nemávam ..boleli má aj kríze aj podbrusko ale tak divne..držím palce daj vedieť.. 🤗 budem čakať zajtra
@zveva no teda ten posledný je už krásny 🙂 Gratulujem, pekne tehulkovanie prajem 😉
@patkaamirko ten je prekrasny gratulujem uzivaj si
@zveva gratulujem
@kattyy3 dakujem 😘
@crazy_girl1 Take bezne, ako som ti pisala. Plus sa mi obcas toci hlava.
@sofinkaviktorka negativny..
@sofinkaviktorka uz ti meskaju?
@sofinkaviktorka zlatko, žiaľ, nevidím ani ja ☹
@ejuska2586 ide to správnym smerom... už nech len gynekológ potvrdí, že je všetko ok 😉
@patkaamirko veru, zajtra budem ako na ihláááách veru, uvidíme, už nech to je a v stredu skúsim testnúť... 😘
@patkaamirko hh no rak asi zabralo keď ráno si už nemala len 36,8 či?
@crazy_girl1 aj ja sebou neboj sa 😉 držím palce aby nedorazila mrchuna jedna 😃
@snazilka1983 Hej hej vyzerá to tak že zabralo..ale bojím sa ajtak keď mám ten vírus, vyzerá to tak že malý má šiestu chorobu.. všade na nete som citala ze v prvých týždňoch je to najhoršie byť chora..A hlavne vírus.Že treba to dôkladne preliecit no vieš ale ako bez liekov..zajtra pôjdem k obvodakovi a dá mi appointment až O týždeň Ako vždy..O to má väčšiu šancu že sa babu dačo stane.čím dlhšie budem chorá :(
ja to už nechávam len na zázrak twraz..
@sofinkaviktorka Prepáč,ale je negstivny.. Na budúce to už vyjde.Držím palce 🙂

@tshirt mne sa ta čiarky zdá byť široká na kanalik to by bola iba taká ryha 🙂