icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. dec 2016

@zuzuliena1 nadherne stupanie Hcg, ja som tiez take mala - kuk moj album ak chces, tesim sa neskutocne s Tebou...Uz len potvrdit od Dr. a potom uzivat tehulkovanie 😉

luta13
6. dec 2016

@crazy_girl1 velmiiiiiiiiii Ti drzim na zajtra vsetky moje prsty 😉...Nech je krasny a jasny duch na testiku 😀...Tesim sa na foto 😍

luta13
6. dec 2016

@sasenka04 viem, no 3D je najlepsie robit medzi 20-30tt...Budem cakat na vysledok...Snad nezabudnes dat vediet 😉...Uzivaj tehu, rychlo Ti to utecie 😀 🤰

zveva
6. dec 2016

@zuzuliena1 je to jasne.Gratulujem.

crazy_girl1
6. dec 2016

@luta13 ďakujeeeem krásne 😍 snáď to tak bude.

luta13
6. dec 2016

@ejuska2586 koment pre sofinkuviktorku - no smejem sa tu na tom, ako si to zosumarizovala 😂...No na druhej strane viem, ze jej tuzba je urcite silna a myslim, ze az moc je na to upäta uz velmi dlhu dobu a preto sa im asi nedari 😢

ejuska2586
6. dec 2016

@luta13 Veď práve to, že buď hrozne tlačí na pílu, alebo si z nás chce robiť srandu. Fakt neviem, čo si mám o tom myslieť. preto som sa to snažila písať čo najcitlivejšie, aby som jej neublížila. Ale zas taký je môj názor. Zo srdca jej prajem, aby sa jej zadarilo, ak po tom bábätku tak túži. Len mi to príde už trošku cez s tým večným testovaním. Aj ja testujem, ale až keď mám nejaké pocity, že by to mohlo byť... V každom prípade jej držím palce.

luta13
6. dec 2016

@ejuska2586 vsetci jej tu drzime palce, nech ma co najskor na testiku krasne palice // 👍🙏🤰

lavinis
6. dec 2016

@sofinkaviktorka nic tam nie je

zuzuliena1
6. dec 2016

@luta13 uz som objednané na ďalšiu stredu 🙂 chcela som aspoň týždeň po meskani ms 🙂 no tie tvoje testy su nádherné 🙂 🙂 ďakujem za podporu 🙂

zuzuliena1
6. dec 2016

@zveva ďakujem 🙂

luta13
6. dec 2016

@zuzuliena1 super, ze mas termin k Dr.uz...No tie testy som fotila teraz naposledy asi pred 2 mesiacmi este raz kvoli jednej babenke, ktora skusala ovutest na zistenie tehu...Tak som si ich znova dala pod seba, ako nasledovali a tu je foto...Spodny ruzovy je ovu a tehu su od spodu po sebe iduce, ved su tam aj datumy...Ten vrchny je Lady max...MS mala prist 25.1...:-D

lenusa20
6. dec 2016

luta13 ahoj ahoj...no ja neviem co si mam mysliet...uz rozmyslam aj nad tym, ze ci ak tam bolo, tak sa asi neudrzalo alebo co..hmm..no robila som si dneska tie iste testy co vcera naobed, tie secret....lebo ved som ich vcera samozrejme truba kupila rovno viac...tak prvy som si spravila o 5 rano a este ani nebol namoceny a uz bolo vidno vyryty kanalik, a tak som spravila druhy po druhom prebudeni 😀 o pol9 a tam len slabucky duch ako vcera na obed... ☹ takze tak....ale MS som stale nedostala, uz pojdem v piatok tak ci tak na vysetrenie k dr. a uvidime co na to ona povie

luta13
6. dec 2016

@lenusa20 kasli na testy uz, si zbytocne v strese...Uvidis v piatok u Dr., snad tam drobcek je, verim tomu a drzim Ti silno palceky, aby tam bol...Daj potom vediet, budem cakat na Tvoju spravu...Boh vas opatruj ak tam bojovnicek bojuje o svoj pribytok 😀...Prajem Ti to z celeho ❤, aby vsetko bolo, ako byt ma! 😉

patkaamirko
6. dec 2016

@luta13 dobre ránko 😘 spala som už veru 😃 dnes som sa zobudila bez teploty ale za to s kaslom a bolesťou hrudnika 😖 tak ale asi lepšie ako teplota že ?

patkaamirko
6. dec 2016

❤ Ďakujem za srdiečko so správou 😍Veľmi ma potešil, a spríjemnil mi ráno :*

luta13
6. dec 2016

@patkaamirko no urcite lepsie ako teplota veru 😉...Skore uzdravenie Ti aj tak prajem a syncekovi tiez 😀...A o babätko sa neboj, pekne bud pozitivna, pretoze drobcek citi aj Tvoj smutok 😀...Takze mamicka usmev, uvarit cajik teply s medom, citronom a oddychuj ak je to trosku mozne pod perinou 🙂 Pajem Ti krasny dnik 😘

luta13
6. dec 2016

@patkaamirko Prajem - tam malo byt 😅

snazilka1983
6. dec 2016

@patkaamirko tak super. Hádam sa už nevráti. Držím palce.

zuzuliena1
6. dec 2016

@luta13 to ti krásne stupalo hcg 🙂 🙂 ja som ovu test ešte ani nikdy nerobila 🙂 🙂

patkaamirko
6. dec 2016

@luta13 dakujem snažím sa podľa možnosti oddychovat, včera som s malým na gauči spala, do štvrtej poobedia a vstali sme o pol 6 😄 potom sme pozerali rozprávky a kým prišiel muž o 11 tej malý už spal

patkaamirko
6. dec 2016

@snazilka1983 Tak dúfam aj ja.Snažím sa aby mi bola radšej zima.Lebo keď mám na sebe hruby sveter tak sa mi hneď zvýši teplota 🙂

bale1rinka
6. dec 2016

@mojkamoj mne rapid clear krasne kazdy mesiac ukazuje silné čiarky a vidim aj ked to prichadza aj ked odchadza...takže je to individuálne, ja testujem iba rapid clearom.

zuzuliena1
6. dec 2016

Skúsila som len tak pre radosť jeden aj z denného moču 🙂 🙂 stále tomu nemôžem uveriť uz som asi aj trapna 🙂 🙂

sibalka21
6. dec 2016

@sofinkaviktorka zbytocne testujes, nic tam nieje, niesi tehotna bohuzial....

luta13
6. dec 2016

@zuzuliena1 kup si 1 kus ovutestu a testni z ranneho mocu 😉...Uvidis riadne palice 😀...Tebe rovnako krasne stupa Hcg, ako aj mne vtedy 😘...A nie si tymi testikmi vobec trapna, len neveriacky stastna buduca mamicka je z Teba...Drobcek si uz nasiel svoje miesto v Tvojom brusku a stavia si tam svoj palac, v ktorom bude prebyvat dlhuuuuu dobu 😉

snazilka1983
6. dec 2016

@patkaamirko ano ano kým nieje zimnica treba mať čo najmenej vrstiev aby sa telo chladilo

simbatko
6. dec 2016

@luta13 Ahoj skusila som len tak zo srandy dnes..vidis tam nie o ci to je kanalik..?viem zla foto.len mam bl y fotak v mobile.

meli8412
6. dec 2016

@sofinkaviktorka Žial nič nevidim na teste. Pisala si, ze ides k dr, čo ti hovoril?

luta13
6. dec 2016

@simbatko baby tu vzdy spominaju, ze kanalik je tenka ryha...Ja tu vidim //...No skus este testnut za 2 dni zas...Je do ruzova, ked na ciarku pozeras volnym okom? Mne sa zda, ked pozeram z uhla, ze je doruzova 🙂...No povedz mi Ty, kedze ju mas pred sebou 😉