icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
6. dec 2016

@luta13 no trosku je tam ruzovkastej farby ale to ked dam tak sikmo..;) No spravim dalsi za2dni som zvedava..mozno to je ozaj kanalik..neviem uvidime🙂

luta13
6. dec 2016

@simbatko Ak tam je ruzovkasta farba, aj ked len "v uhle" myslim si, ze si na dobrej ceste 😉...No je to napinave, tesim sa za 2 dni, snad prekvapis krasnymi //...Verim tomu...Boh s Tebou!...Ver svojmu pocitu, ak vnutorne citis, ze si tehulka...Drzim Ti palceky 😘

simbatko
6. dec 2016

@luta13 si sttrasne zlatá dakujem❤ ale moze sa stat ze to je len poplach dajaky..tak smutna nebudem..babo pride v tedy kedy ma prist ;)ale musim sa priznat za v nutri mam pocit jak keby sa zadarilo.ale aj nemusi to tak byt.ja som realista ;)dakujem ti ❤ tak to aj ja som zvedava za2dni....

patkaamirko
6. dec 2016

@snazilka1983 vraj je to piata či šiesta choroba.. Je to nebezpečné pre bábätko ?🙁

patkaamirko
6. dec 2016

@crazy_girl1 ahooooj, ako teda ? 🙂

patkaamirko
6. dec 2016

@simbatko Ahoj, mne sa vidi, že je to slabučký dusik 🙂 keby to je kanál tak je to veľmi veľmi tenucka ciarka ako taká ryha a hlavne sivá.. ja som taký dávala asi pred tyzdnom a bol to kanál ale o 5 dní som testla znovu a už tam bol mini mini duh 😘 ak mas pocit že si tehu niečo na tom bude..ja som to tiež cítila, dokonca možno mi to nikto neuverí,ale týždeň pred pozitívnym testom večer keď som ľahla do postele som cítila v maternici také ako keby sa mi v nej hrabe. .ale tak jemne.Cítila som také steklenie a mala som neskutočny pocit radosti a pokoja 💗💙 už som v podstate vedela že som tehu, ale nechcela som si to ešte priznať aby som nebola sklamaná keby niečo .🙂 držím palce,daj vedieť o dva dni

sticker
luta13
6. dec 2016

@patkaamirko to neviem, skus si najst informacie na nete cez Google 😉 ...Inak neporadim ja osobne...

luta13
6. dec 2016

@patkaamirko co sa tyka Tvojho komentu pre @simbatko, tak to steklenie, ci ten pocit, co tu opisujes neciti asi kazda zena, kedze niektore ani nevedia, ze su tehotne...Ja som tento vnutorny maternicovy pocit mala hned prvy tyzden po ovulke, no len pri tomto mojom druhom drobcekovi...Pri prvom vobec ani naznak ziadneho pocitu, zeby som bola tehu 😀

simbatko
6. dec 2016

@patkaamirko no tak som zvedava o tie2dni ;)urobim hned rano ;)❤

voskovka
6. dec 2016

@patkaamirko ahoj no co si tehulka?ci som sa mylila?

patkaamirko
6. dec 2016

@luta13 ja to isté 😄 pri malom som tiež vedela skôr ako meskala ms ale preto lebo ma boleli bradavky a kríze..ale žiadne takéto pocity som nemala..twraz zrejme preto lebo som o vytúžené bábo prišla a som znovu tehu 🙂 ale nikto mi to nevyhovori že to nebolo ono 😍 po ovu som pocitovala bolesti a tak..Na 7.deň po ovu som mala aj krvavú škvrnu na gatkach

patkaamirko
6. dec 2016

@voskovka Ahoj, áno som tehu 🙂 podľa poslednej ms zajtra začínam 6tt ale keďže ovu bola o týždeň neskôr tak som asi len 5tt že ?

patkaamirko
6. dec 2016

@simbatko urob aj o 3 radšej 🙂 som zvedavá ;) .

voskovka
6. dec 2016

@patkaamirko lekari po vacsine aj tak ovu termin neriesia...co viem vzdy sa riadia ms...drzim palce a dotiahni to do uspesneho konca...😉

patkaamirko
6. dec 2016

@luta13 a ešte som zabudla napísať že akosi nejako intuitívne som začala papať kyselinu listovu, vitamín D a občas aj magne B6, nefajčila som,ale občas som si od muža keď fajčil potiahla..Aj to som akosi radšej prestala lebo som to tak cítila že nemôžem a hotovo 😍

patkaamirko
6. dec 2016

@voskovka Hej to asi nebudú riešiť ale sa bojím že má budu strašiť že sa zle vývyja lebo je menšie ako má byť podľa ms atď. .ved chápeš čo asi myslím..

voskovka
6. dec 2016

@patkaamirko neboj ved sama vies kedy ovu bola a tyzden hore dole vo vypoctoch je zanedbatelny.... mne dcerka najskor bola popredu a potom zase zaostavala a konci sa to tak vyrovnalo tyzdnu ktory sme boli...tie merania utz nie su az tak presne 🙂

crazy_girl1
6. dec 2016

@patkaamirko výýýýborneeee, už do zajtra rána zostáva iba pár hodín 😘
Ale cítim sa fajn, dnes mi párkrát prekrútilo žalúdok...

patkaamirko
6. dec 2016

@crazy_girl1 no super to sú úžasné správy 😍👌👍👏👏 zajtra ráno čakám na testik ;)

nina4
6. dec 2016

@zuzuliena1 moja idr to dobrym smerom mas krasne rozdiely 😘

zuzuliena1
6. dec 2016

@nina4 ďakujem 🙂 však stále som s toho celá paf 🙂 🙂

miriam111111
6. dec 2016

Baby tak po dnesnej kontrole u dr. definitivne potvrdene biochemicke tehu ☹ Vysledky krvi boli minuly tyzden pozitivne no vcerajsie uz negativne.Uz som sa s tym akosi zmierila tak budeme skusat dalej.Teraz cakat na ovu len dyfam ze nebude posunuta.Uz teraz ju mavam tak na 18DC tak snad nebude neskor ☹

karmela
6. dec 2016

@miriam111111 držím palčeky aby sa hneď zadarilo a uz do úspešného konca

adria88
6. dec 2016

@miriam111111 držím silno prsty, nech ti to už vyjde najbližšie!!!

crazy_girl1
6. dec 2016

Dievčatá moje, @ejuska1586 @patkaamirko @lalyla @luta13 a ďalšie moje spriaznené dušičky... zajtra bude deň D, možno najšťastnejší v mojom doterajšom živote, potom už prídu len krajšie a krajšie snáď... myslite na mňa, držte päste, nech už to moje vysnívané bábenko rastie v brušku 🤰❤ Ráno testujem a dám vedieť, ako to dopadne...
Je tu ešte niekto, kto testuje zajtra?

patkaamirko
6. dec 2016

@crazy_girl1 Myslím na teba veľmi a silno ti držíiim palčeky ❤ daj vedieť hneď.. držím palce nech sú dve // 🙏 🤰

crazy_girl1
6. dec 2016

@patkaamirko budem sa snažiť, aby boli 2 //... budem silno fúkať, aby rýchlo vyschli 😀😝

snazilka1983
6. dec 2016

@patkaamirko no fuha to neviem ken viem ze vysoké horúčky sú najviac nebezpečné pre babo. Koľko to už trvá? Kamosiek deti čo mali šiestu chorobu horúčky tri dni vysoké nezrazitelne len na chvíľu klesla aj to len o málo a presne na tretí deň sa vyhadzali. Ale čo to robí počas tehu som sa veru žiaľ nestretla.

patkaamirko
6. dec 2016

@crazy_girl1 Áno ano fukaj 😁 inak vieš čo ja som dnes dostala vážnu chuť na mrkvu s citronom..tak som zjedla dve veľké postrúhane mrkvy s citronovou šťavou 🙂🙈

crazy_girl1
6. dec 2016

@patkaamirko vidííííš, telo si vypýta, čo potrebuje 😉 alebo babo dostalo chuť na dobrú dávku vitamínu C a A 😘