Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@crazy_girl1 hehe 😄 Hej mu dávam aj pomaranče, citróny, cesnak, kyselinu listovú,dnes si vypytal tu mrkvu lebo to nejedavam normálne vôbec 😂😘😍 chudacik chorucky potreboval...
@patkaamirko juuuuj, keď sa narodí, bude to malý Duracelko, toľko vitamínov a energie 😉 Ja nejako nemôžem spať, ale už sa o chvíľku poberie, zajtra ťažký, no snáď aj radostný deň 😘🤰
@crazy_girl1 tak papa Dobrú nocku šup šup do hajan 😄😘 ráno máš hodinu pravdy 😁 ale nie.. niekomu nemusí vyjsť v deň ms alebo deň po nej . Uvidíš.. držím palce,myslím na teba !
@crazy_girl1 hehe musím ho napchavat vitamínmi ked som chorá nech sa len pekne vývyja a dúfam že to malo nejaký zmysel že som sa takto o seba starala 🙂
@crazy_girl1 inak nemôžem si pomôcť, cesnak tiez normálne nejedavam, max.kde ho dávam sú fašírky..😂 a twraz mi tak chuti že zjem aj 3 4 za deň 🙈🙈 och. .
@patkaamirko ja mám veľmi rada cesnak všeobecne, aj cibuľu zjem ako jablkooo 😉
Veru, zajtra ráno uvidíme, budem len 10dpo, no aspoň mini dúšik by tam mohol byť. Verím, že to tak bude...😘
@crazy_girl1 uvidíš 🙂 ja keď som mala testovať tak som vždy bola už o 5 ráno hore od zvedavosti 😃
@patkaamirko jasne, nefajci vobec, naco dusit dietatko v brusenku...Vsetko to ono citi, je to hnusne, ked tehulky fajcia...Tu je fotka ako dieta vyzera v brusku u fajciarky pocas tehu...Su to original zabery z ultrazvuku...Vsimi si ten vyraz babätka, ako si zakryva nostek a tvaricku...Hnusne velmi pre drobceka ☹ a zaroven smutne 😢
@miriam111111 to mi je luto, no verim, ze nasledovny cyklus bude uspesny na 100%...Drzim silno palceky 😉
@crazy_girl1 Boh s Tebou rano pri testovani 😉
@crazy_girl1 silno ti drzim palceky aj past aby ti testik ukazal vytuzene //!!!!!!! 😀
@crazy_girl1 Nevadi, vyskusas o 2 dni. Mozno sa este nestihlo tak poriadne uhniezdit, aby bolo hcg aj v moci. No ja mam stale pocit, ze si tehu.
@ejuska2586 trošku sklamanie, dúfala som, že aspoň dúšik bude... čo už. Ja bazálka stále vysoko a mrcha mešká. Dnes som robila drahému desiatu do práce a normálne ma naplo, ledva som sa udržala... tak ja už nechápem. 😢
Snáď máš pravdu, že si mám ešte počkať... Predsa ovu bola až 19 DC, dnes som 29 DC.
@crazy_girl1 podla mna na druhej dusik je vidiet ked si priblizis
@milos32nika21 dakujem za slova utechy. Neviem ako to nasvietit inak, ani negativ neviem urobit, ale s velkou davkou predstavivosti tam mozno daco je... Nevadi, kym nie je mrcha, stale je nadej 🙏
Podľa mňa skús poobede mne sa na tej druhej sa mi niečo marí držím palce😘😍
@kudusko mam uz len 3 testy, tak necham tak a o 2 dni testnem zas. Dnes ideme na dovo, bude hektika. Dakujem za podporu 🙏😘
@crazy_girl1 mne sa tiez zda na spodnom skoda ze je taky osvieteny ten test. A inak niektorym zenam ukaze test tehu az po vynechani ms☺
@miriamn76 skusim ho cvaknut za denneho svetla, o siestej rano som musela svietit 😉 Zatial mi mrcha den meska
@crazy_girl1 aj mne sa zdá, že tam niečo duchuje. 😉 držim palce, aby tam o dva dni boli krásne čiarky.
@crazy_girl1 pokial nie je mrcha este je nadej☺
@miriamn76 Ahoj a ty co ako si na tom uz mas po ovulke ze 🙂 aj si uz testovala 🙂
@zuzuliena1 netestuj uz, len sa zbytocne stresujes a to teda babo vobec neprospieva.... Nechaj to tak, alebo ak chces pred lekarom sa testovat, tak v to rano a uvidis ake budu silne ciarky... Hlavne sa zbytocne takto nestresuj, ciarky su krasne ;) Vela stastia 🙂
@zuzuliena1 ahoj uz po ovulke a vcera vecer som uz zacala spinit vo stvrtok mam dostat ms takze zase nic🙄
@crazy_girl1 nejde o to ako dlho ti mešká, ak si mala krátku lf,tak ti ešte nemusí nič ukázať. Mne vždy ukázalo až na taký 15 deň. Takže v pohode. Ešte čakaj.
@sibalka21 ved ako v strese nie som ale aj tak 🙂 budem robiť test v stredu idem k dr tak ráno urobím 🙂 dnes by mala prísť ms ale verím že nepríde 🙂 ďakujem za podporu vážim si to moc 🙂 ste tu vsetky také zlaté ❤
@miriamn76 juj to ma mrzí moja ale tak spinit môžeš to ešte nič neznamená pra

@crazy_girl1 myslim na teba a drzim palceky❤️❤️❤️