Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 neznamená 🙂 budem ti držať palce a silno na teba myslieť 🙂 prepáč môj telefón si píše a odosiela ako sa mu zachce 🙂 🙂 píšem potom ako tatár 🙂 🙂
@crazy_girl1 Urcite tobpride. Tak 2, max. 4 dni...
@zuzuliena1 moja je dostatočne silna a zas HCG stupa niekomu pomaly ak sa ti podari vydrzat aspon dva dni netestovat tak by si mala vidiet rozdiel.Ved ked si odmydlis tie testy predtym a porovnala by si sami prvy z dnesnym tak je to skok poriadny 😉 Nebojkaj bude všetko v najlepšom poriadku uvidíš
@crazy_girl1 nechcem Ta "namotavat", no ked kliknem na prvu (hornu) fotku a pozriem z uhla, vidim dusika druhej ciarky...Jasne bocne siroke linie, no take slabulilinke..Skus testovat o 2 dni, ako pisu baby, asi pomalsie stupa Hcg...Velmi Ti drzim palce nadalej...Ak mas svoj vnutorny pocit, ze si tehu, verim, ze to tak bude 😉
@crazy_girl1 na teste nic nevidim a ked pises ze si 10dpo,tak ti ani nemeska este.. LF byva 12-16 dni.takze MS by mala prist o 2-3 dni
@nina4 ďakujem :-* verím že bu
@nina4 ďakujem :-* verím že bude všetko ok tak ako ma byt 🙂 stále sa upokojujem tym ze mam pekne čiarky na to že mi vlastne ešte ms ani nemeska 🙂 dnes by som ju vlastne mala dostať teda verím že uz nepríde 🙂 🙂
@crazy_girl1 Ja som bola 9dpo to je úplne prvý test co som robila 🙂 pozri ako vyzeral je úplne spodny 🙂
@zuzuliena1 testiky stale krasne pozitivne - pocit, ze netmavne mas z toho, ze testujes kazdy den, co tiez nie je dobre - ani pre Hcg a ani pre Teba!...Ja som testovala len 3 dni po sebe a ked mi cele okolie gratulovalo k tehu, tak som sa uz len vytesovala od tej chvile az do porodu 😀...Zijem v DE a tu napriklad vobec nerobia testy na vyvojove a vrodene vady (DMO atd...), takze som ani tieto testy nepodstupila a verila a vedela, ze dietatko sa vyvija tak, ako ma...Dali sa tieto testy urobit na vlastne poziadanie, no platis si sama, tak sme na to kaslali a neboli sme ani zbytocne vobec v strese, kvoli vysledkom - toto je koment mimo temy, prepac...Uz len cakat Ti zostava na potrdenie tehu, co bude buducu stredu ako pises...V to rano testni, to budu palice uz myslim rovnako syte //...No verim, ze drobcek si nasiel svoje hniezdocko na pobyt pod Tvojim srdieckom, uzivaj si pohodu a predvianocny cas, oddychuj ak sa da a po kontrole nam sem zaves vysledky - sme vsetky asi velmi zvedave...Ja teda velmi 🙂 Pekny dnik prajem 😉
@crazy_girl1 ahoj verila som že pridať testik s dušikom este nieje nič stratené aj mne sa tam čosi marí na testiku..držím palce aby bol zajtra pozajtra silnejší testik s // ✊✊
@luta13 áno máš pravdu zbytocne sa stresujem každý deň s testami 🙂 viem ze tehu som cítim to a odpocivam 🙂 keďže mám ťažkú prácu v chlade dala som sa vypísať aby bolo všetko v poriadku 🙂 mám doma posledný test a ten si nechám az ked
@luta13 Aj ty to tam vidíš? Aj mne sa zdalo, len som nechcela zatiaľ písať. Som myslela, že tak veľmi chcem, aby bola tehuľa, že som si to tam domyslela. Aj na tej druhej foto vidim niečo....
@luta13 ked pôjdem k dr 🙂 jasne ze dam vedieť 🙂 a veľmi ďakujem za podporu 🙂 vážim si to ❤❤
@zuzuliena1 viem, co si chcela dopisat, ze posledny testik pouzijes az ked pojdes na kontrolu k Dr...😉...No to, ze robis v chlade je o nicom pre tehu, takze dobre si urobila, ze si sa dala vypisat, tak pekne doma oddychuj, vyzdobuj si predvianocne drobnostky na potesenie 😉...A uzivaj stastny pocit a cakaj na kontrolu u Dr...Ja som bola velmi vnutorne napäta, ked som mala stanoveny termin k Dr, tak som sa nevedela dockat, co uvidim, co mi povie atd...😀
@ejuska2586 ano vidim - ja som zas myslela, ze som jedina, co vidi ☹ ...Na prvej foto slabucky dusik siroky ako ma byt druha ciarka, no okraje akoby trosku zvyraznene, preto som si ho vsimla, ale az po kliknuti na fotku a z uhla - z bokov - sprava - zlava..Na druhej taktiez daco vidim, no na prvej jednoznacne 😉...Je to velmi napinave, verim, ze za 3-4 dni budu ciarky krasne znatelne a ruzove 😀
@ejuska2586 Inak Ty ako pokracujes? Kedy mas kontrolu u Dr.?
@luta13 presne tak idem si to tu trošku vycackat 🙂 🙂 možno aj napeciem 🙂 🙂 no však toto cakan
@luta13 toto čakanie je najhoršie inokedy týždeň ubehne ani neviem ako a teraz sa to neskutočne vlečie 🙂 🙂 ale mám super apku kde vidieť ako sa mimi každý deň mení tak stále chodím nakukat 🙂 🙂 🙂
@crazy_girl1 ja vidím dusika na tej prvej foto a nie to treba ani veľmi naklanat 🙂
@crazy_girl1 aj mne sa tam čosi slabunké vidí 😉 držím palce
Dievčatá, práve na ten test čumím po zaschnutí a fakt je tam duch!!!!!
Ja odpadneeeeem, budem MAMA ❤😍😘
Ešte sa nechcem predčasne radovať, ale nedá sa to ovládať... Emócie prevelikééééé 🤰
Cvaknem foto za denného svetla, keď sa mi nabije mobil... ĎAKUJEM VÁM za podporu, ste úžasné!!!
@luta13 Tiez si myslim, ze crazygirl bude mat o take 2 dni uz viditelneho dusika. Ja sa mam super (ked neratam "potiaze" vo forme priznakov). V piatok si chcem spravit posledny test, co mam doma a buduci piatok 16.12. o 9:15 mam lekara. To budem akurat 6+0tt, tak snad uz aj nieco uvidim. Uz teraz sa neviem dockat 🙂
@crazy_girl1 Tak sme potom dobre videli. Ja som ti zatial nechcela pisat, lebo som si myslela, ze mi uz sibe, ked tak velmi verim, ze si tehula. Ale marilo sa mi tam nieco uz rano, ked som to pozerala na mobile. Odfot potom. Normalne sa tesim

@ejuska2586 @luta13 Ďakujem, nech to fotím ako chcem, neviem to dobre cvaknúť... ja tam vidím pri troche škúlenia takú pidi čiaročku... Uvidíme o 2-3 dni testnem zase. Snáď to bude viditeľnejšie potom.

@crazy_girl1 Skús odfotiť a poslať sem. Poškúlime aj mi....
@ejuska2586 no poskulte, alebo neviete z toho urobit negativ?
Urobim si znovu o 2-3 dni, tam uz musi na beton byt ruzovaaa ciarka! 😉
@nivea777 áno, malo by to tak bývať, ale žiaľ, mávam také cykly. Väčšinou 28-dňové, aj keď je ovu neskôr 17-19DC, neviem prečo to tak je, ale za posledné 3 mesiace, čo sa sledujem, to tak bolo vždy.
Viem, že mrcha už nepríde. Jednoducho to cítim. Dúfam, že o pár dní už bude test jasný! 🙂
@crazy_girl1 nech sa paci aj zvecsene☺

@crazy_girl1 mne chodí menštruácia presne ne 15 deň od ovulácie, čiže ja sa riadim tím. Prvá fáza môže byť rôzna, ale lutealna je väčšinou rovnaká.