icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

srnec
8. dec 2016

@kattyy3 tiež som si hovorila, ale nechcela som sa moc namotať... no a práve to, že ten istý test bol inokedy biely ako sneh, takźe tá pozitivita asi nebola falošná.

petrulamisiak
8. dec 2016

@srnec takeho isteho mam aj ja a som 5DC..co znamena ze MS som mala ale len 2 dni,takze tiez uvidime..ale kazdopadne je to dost viditelny duch

miriamn76
8. dec 2016

@kotatko1232 nozno uz nepride drzim palce☺

kotatko1232
8. dec 2016

@miriamn76 dakujem ale moc tomu neverim....

srnec
8. dec 2016

@petrulamisiak, tak to Ti držím palce, nech to vyjde🙂

miriam111111
8. dec 2016

@srnec ja som mala presne taketo testy minuly cyklus a dokonca aj digi test mi vysiel pozitivny ale presne takychto ruzovych duchov som mala aj ja.Od dr mam aj potvrdene ze som bola tehu no neudrzalo sa takze ty si urcite tehu bola.Takze skusajte dalej,ako vidis priroda je najsilnejsia.Poznam vela takych ktorym tvrdili.ze deti mat nebudu a maju. 🙂 Drzim palceky 🙂

petrulamisiak
8. dec 2016

@srnec vdaka

srnec
8. dec 2016

@miriam111111 ďakujem za povzbudivé slová 🙂 Ja som u Dr ani nebola takže nemal čo potvrdiť, potom si hovorím, že je to už aj tak passé, takźe zbytočne nad tým lamentovať. ale potom zas začnem smútiť, že či to bol naozaj úspech a či sa niekedy predsalen dočkáme. Ale v zásade to vidím tak, že čo sa má stať, sa stane a bude to dobré, netreba nad tým filozofovať. (no a v praxi mi to nejde vždy :D)

lenusa20
8. dec 2016

@nivea777 no hej to mi je jasne ale tie testy...nemozu mi predsa ukazovat 25 pozitivne a potom zrazu 10 len duchov...toto ma znervoznuje...

srnec
8. dec 2016

@miriam111111 ďakujem za povzbudivé slová 🙂 Ja som u Dr ani nebola takže nemal čo potvrdiť, potom si hovorím, že je to už aj tak passé, takźe zbytočne nad tým lamentovať. ale potom zas začnem smútiť, že či to bol naozaj úspech a či sa niekedy predsalen dočkáme. Ale v zásade to vidím tak, že čo sa má stať, sa stane a bude to dobré, netreba nad tým filozofovať. (no a v praxi mi to nejde vždy :D)

luta13
8. dec 2016

@petrulamisiak Verim, ze ked testnes za tych spominanych par dni, tak budu //...Drzim Ti silno palceky a urcite nam sem potom hod fotecku testu, aj ked by si zatial este len dusikovala...Myslim, ze ked si predtym pri tehu mala 4 mesiace MS, tak teraz si sice nedostala MS, ale asi Ti aj pomalsie stupa Hcg, ak si tehu...Tipujem, ze si, kedze mas aj rozne priznaky, ci zmenu pocitu "z normalnosti na iny stav" 🙂...Prepac, ze obsirne vypisujem ako blbec, no inak mi to nejak neslo 🙂...Boh Ta zehnaj!

petrulamisiak
8. dec 2016

@luta13 dakujem..a praveze ja som dostala aj teraz ms,ale miesto 5-6 dni ako mavam,tak som mala len 2 dni a pomerne slabu oproti tomu co mavam..tak uvidime

luta13
8. dec 2016

@petrulamisiak Tvoja sprava vcera 17:15h - krasny pribeh Tvojich tehotenstiev...A teda, ze MS normalna a Ty v 5 mesiaci - wau, to musel byt teda ozaj riadny sok 😉...A co sa tyka tohto "tehu", tak velmi drzim palceky, nech je to tak, ako si prajes 😉

luta13
8. dec 2016

@kacenaaa myslim, ze sanca na tehu je vzdy, ak ma zena normalnu MS a ovulku...To, ze nevies, kedy mas ovulku je zvlastne, nemavas pri nej ziadne pocity, ci vytok plodny, ci bolest vajecnika?...Ak nevies, kedy mavas ovulku, kedze mavas nepravidelny cyklus, odporucam Ti nakupit kopec ovutestov a tak si to mesacne zistovat, nech mas 100% istotu,ako triafat "nacierno"...No tentokrat verim, ze sa vam zadarilo a nebudes potrebovat nic, len tehutestik a na nom budu svietit krasne //...Drzim Ti palceky 😀

luta13
8. dec 2016

@lenusa20 Myslim na Teba a drzim palceky na dnesnu kontrolu u Dr...Neboj, vsetko bude ako byt ma 😉...Verim tomu, ze drobcek je na svojom mieste 😀...Cakame na vysledky od Teba 😀

luta13
8. dec 2016

@srnec foto vcera 20:14h - to nie je dusik, to su //...Ak je teraz tento test aktualny, si tehotna, ci zle som pochopila situaciu?...Testik je teraz biely a toto je fotka z casu pred MS? 😲

luta13
9. dec 2016

@petrulamisiak ak si mala na vyhodenom teste take iste // ako @srnec, tak to nebol ani dusik, ale krasne ruzove tehu //...Takze ak to tak je, si tehotna a test bol krasne pozitny, no uz sa neviem dockat toho dalsieho 🙂

luta13
9. dec 2016

@srnec Doplnam moju predchadzajucu reakciu na Tvoju fotku...No az teraz som si tu precitala celu Tvoju diskusiu s babami a pochopila som, ze tento test bol robeny pred MS...Bol urcite pozitivny, takze myslim, ze tehu si bola...Drzim vam s manzelom palceky, mate to urcite tazke riesit detaily plodenia babätka, nezavidim vam, no verim, ze to dobojujete do stastneho konca...Kiezby vam hned dvojicky vysli, to by bol krasny dar od Boha pre vasu buducu rodinku 😉...Prajem Ti to z celeho srdca...Boh Ta zehnaj coskoro...Ak si veriaca, Pros Ho a budes vypocuta! 😀

biba12
9. dec 2016

@srnec vždy je nádej. Držím palce, veľa šťastia. Držte sa ;)

ejuska2586
9. dec 2016

Dočkala som sa svojich koľajníc-minula som posledný test. 36dc, 22dpo, začíname 6. týždeň (5t+0d).

karmela
9. dec 2016

@ejuska2586 krasne testíky uz len vidieť drobceka na sone a užívať si tehulkovanie 😉

ejuska2586
9. dec 2016

@karmela Ďakujem. Takto o týždeň máme prvé rande 👶❤🤰

lienocka1988
9. dec 2016

@ejuska2586 wooow radosť na tie testy pozerať 🙂

ejuska2586
9. dec 2016

@lienocka1988 Ďakujem...

simbatko
9. dec 2016

@ejuska2586 Waaaaaaauuuu ;) krasne tehulkovanie ;)

lucka8787
9. dec 2016

@ejuska2586 naaaadhera 🙂 gratulujem a bezproblemove tehulkovanie prajem 🙂

tinka77
9. dec 2016

@ejuska2586 takýto krásny testik prajem každej jednej snazilke. 👍 držim palce, prajem bezproblémové tehotenstvo. 🙂

vyhuelka
9. dec 2016

@ejuska2586 gratulujem 👏🏻🙏🏻 už dlhšie ťa sledujem, takže som ti veľmi držala palčeky 😍 chcem sa len spýtať ako dlho pred MS si už mala slabú čiarku? Ďakujem 🙂

zuzuliena1
9. dec 2016

@ejuska2586 krása gratulujem a prajem krásne tehulkovanie 🤰❤ ten druhy od vrchu si bola koľko dc prosím ta ? 🙂

barborka93
9. dec 2016

@luta13 ahoj tak mi už sme ráno boli na sone.posielam fotku drobčeka a videla som aj biť srdiečko niečo krásne to bolo 💜 podľa ms som 7+2 podla sona 6+2 a termín 26.7.2017 a 16.7 budeme mať s manželom 1.vyrocie a ntrapia má žiadne nevoľnosti okrem bolesti prsníkov tie bolia hrozne