icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
9. dec 2016

@ejuska2586 toto su uz kolaje na cestu okolo sveta 😉...Posledny testik si minula a rovna farba oboch //...Cista nadhera, nefalsovane tehu, krasne tmavnuce palice...No opisala by som Ti to este tisic vetami, ale najkrajsie pre Teba bude vidiet a pocut srdiecko...Budes plakat od stastia a ja s Tebou, ked nam napises, ako si dopadla...Toto tehu je odmena od Boha za Tvoju trpezlivost, za Tvoju obetavost, ze si si osvojila sestrinu dcerku a staras sa o nu dlhe roky ako o svoju (ja by som urobila to iste 😉 ) a za stratu Tvojho minulomesacneho drobceka...Za toto vsetko mas teraz krasne // a anjelika nadherneho pod srdcom hrejes vlastnym telom ❤🤰😘...Neskutocna je moja radost, nevies ani ako...Kiezby kazda zo snaziliek mala hned prvy cyklus taketo kolaje...Boze, zehnaj vsetky nase snazilky na Zemi! Amen 😀

zuzuliena1
9. dec 2016

@barborka93 gratulujem a uzivaj tehulkovanie dúfam že sa aj ja v stredu dozviem taku radostnu správu 🙂 🙂

luta13
9. dec 2016

@barborka93 nadherny drobcek, slzy mi hned vyhrkli a ledva pisem, tak sa s Tebou nesmierne tesim...KONECNE si sa dockala a nebudes tu strasit duchmi na testoch 😉...Prajem vam obom vela zdravicka, pekne priberaj, hyckaj sa a pohladkaj za mna brusenko a tuto malu fazulku v nom 😘...Vazim si, ze si na mna nezabudla a oznacila si ma, nesmierne ma to tesi..Posielam Ti zopar srdiecok na potesenie 😀...Inak TP mas fajn...Moj prvy syn sa narodil 25.7....A @karmela ma dcerku s tymto istym datumom narodenia (25.7.) 😉...Tak uzivaj a tes sa mamina 😉 😘😇🤰🍀

barborka93
9. dec 2016

@zuzuliena1 ďakujem

ejuska2586
9. dec 2016

@simbatko
@lucka8787
@tinka77 Ďakujem

@vyhuelka
@zuzuliena1 Kočky, postupnosť je takáto: 29.11. ráno (26DC, 12DPO), 30.11. večer (27DC,13DPO), 02.12.2016 ráno (29DC,15DPO), 05.12.2016 ráno (32DC, 18DPO), 09.12.2016 ráno (36DC, 22DPO).

luta13
9. dec 2016

@zuzuliena1 Neboj dozvies 😉...Tes sa na kontrolu a potom nam daj tu vediet, ako ste dopadli 😀 😘🤰

ejuska2586
9. dec 2016

@luta13 Ďakujem moja. Zas raz si ma rozplakala. Ďakujem ti za všetko, za podporu a za krásne slové, ktoré pre nás stále máš. Si anjel na zemi. Veľmi sa už teším, že takto o týždeň uvidím naše drobčiatko. A hlavne, konečne verím, že je všetko, ako má byť a neskutočne sa teším. Keby som mohla, skákala by som od radosti - ale to by ma muž asi zabil. Teraz mi nedovolí nič poriadne robiť, aby sa nám náhodou niečo nestalo 😍👶❤🤰

barborka93
9. dec 2016

@luta13 ďakujem si veľmi zlatá.velmi sa tešíme a neviem sa dočkať ďalšej poradne 23.12. budem si užívať sviatky a to že budeme všetci doma zdraví.teraz mám malú doma chorú a som s ňou na OČR.v práci je to komplikovanejšie pretože tam sa naťahujem s bandaskami na vodu a kyblom a este im to nechcem oznamit

avigen
9. dec 2016

@luta13 tento je z dnesneho rana...

biba12
9. dec 2016

@barborka93 no hlavne sa nenaťahuj s tými bandaskami a skús byť PN čo najdlhšie, ak sa dá...veľa šťatia 🙂

tinka77
9. dec 2016

@avigen myslím, že aj tento test je pozitívny. Na 6DPO pekny duch, to budú minimalne dvojičky. 😀

luta13
9. dec 2016

@ejuska2586 Mas uzasneho muza, je to asi poklad, ked sa takto o Teba stara a setri Ta od prace zbytocnej 🙂...Len si to uzivaj, tento pocit zazijes prvykrat - prvykrat uvidis srdiecko a budes ho aj pocut, prvykrat potom uvidis, ako sa drobcek v Tebe hybe, aj ked citit este v brusku nebudes v tom case asi nic, prvykrat zazijes jemnucke steklenie motylich kridiel, potom jemne stuchnutia, potom malicke kopanceky, väcsie kopance, az poriadne supy do rebier 😉...No toto vsetko stoji za to, je to najkrajsie obdobie v zivote zeny, ja to takto citim a vzdy kazdemu hovorim, ze nic krajsieho som nikdy nezazila, ako je tehotenstvo - mohla by som byt tehotna stale ❤...Hned za nim je najkrajsou vecou a zaroven stale prepojenim matky s dietatom kojenie...Znova a znova dietatko od Teba "vycucava" energiu pre svoj rast - mamickine mliecko je nenahraditelne nicim!...Ja stale kojim, prveho synceka som kojila 3 roky, a tohto druheho som sa rozhodla, ze skusim az do skolkarskeho veku, ak bude chciet rano a vecer si cucnut...Problem s tym nemam...Pri druhom tehu som prestala fajcit po 3 dnoch testovania - ked som mala //, odvtedy nefajcim 🙂 ...V Januari to budu uz 2 roky - fajcila som 16 rokov!!!...Ako blbec...No to je tema o inom...Takze moja mila mamicka teraz si uvar cajik, ci sprav nejaky dobry dezertik, lahni si a oddychuj...Tesim sa uz teraz na Tvoju buduco-tyzdnovu spravicku z utz...😘

ejuska2586
9. dec 2016

@luta13 Joooj, kiež by som mohla. Už trčím v práci. Ale čajíček popíjam... A čo sa dezertíkov týka, tie teraz asi nehrozia. Žalúdok mám "na vode" už niekoľko dní, zatiaľ síce nevraciam, za to ma úžasne (prepáč za výraz) preháňa. A mám úplnú nechuť do jedla. Ale snažím sa jesť 5x denne, už len kvôli drobčiatku. Tak som jedávala aj pred otehotnením. A vypijem 3,5 až 4 litre tekutín denne. Furt som smädná. Predtým som dávala tak 2,5.

luta13
9. dec 2016

@barborka93 ZIADNE NATAHOVANIE SA S BANDASKAMI!...Nic, pekne zostan doma co najdlhsie a hned ked nastupis do prace, nahlas sefkovi, ze si tehu, nech Ti zmeni pracovnu poziciu na lahsiu...Mas na to pravo, aby Ti ulahcili pracovnu napln, kedze si tehotna a je na to myslim aj zakon...No vyhodit z prace Ta nemozu, to je myslim potom diskriminacia tehotnych, ci ako mi to hovorili, ked som ja bola prvykrat tehu pred 9 rokmi, takze vzdy sa da dohodnut...Drzim palce, nech sa Ti prisposobia...No hlavne teraz oddychuj a setri sa 🙂

luta13
9. dec 2016

@ejuska2586 super - pitny rezim je fajn...Zaludok "na vode" som mala toto druhe tehu prvy trimester urcite cely a mozno aj dlhsie - nepamätam presne, no jest som chut nemala a bola som hladna, takze chaos...Zle od hladu, zle po jedle = hormony so mnou mavali ako chceli...No obdobie prejde a bude potom uz len fajn...Dolezite je, ze babo je v brusenku a pekne sa vyvija 😉...Prajem Ti pekny den v praci, nech Ti to utecie 😉

luta13
9. dec 2016

@avigen krasne //...No verim, ze uz len tmavnut budu, testni zas o 2 dni 😉...Je ciarka nazivo do ruzova? Tu nevidim dobre farbu, alebo som uz farboslepa?

kacenaaa
9. dec 2016

@luta13 viem že to nemám nejako odsledovane O bábo sme sa zatiaľ nesnažili takže som tomu nejakú veľkú pozornosť nevenovala ale viem že po tom som mala taký priesvitný výtok až mi to čudné bolo teraz mám iba takú biely ničím zaujímavy 🙂 už mi to mešká skoro týždeň ale to nič nemusí znamenať akurát ma ani bruško neboli ani nič len už sa mi druhý deň stalo že okolo siedmej mi prišlo zle taká slabá som bola... Inokedy keď mi to meškalo som stresovala aj má brucho bolelo A tak A mrcha prišla A teraz som akási kľudná 🙂

patkaamirko
9. dec 2016

@ejuska2586 waaw ake krásne ciarky 😍
ty si 5+0 ?
Mnebo vychádza podľa ms 5+4 ... no podľa ovu som tehu len dva dyzdne a 4 dní.. doktori budú brať do úvahy keď viem dátum ovulácie ?

ejuska2586
9. dec 2016

@patkaamirko Neviem, či to bude brať do úvahy, ale ultrazvuk by ti mal ukázať ozajstný stav - čiže ten podľa ovulky. U mňa to je ľahké, lebo mám 28 dňový cyklus a ovulka bola presne na 14 deň - čiže tabuľkovo. Čiže mi je úplne jedno, ktorý dátum v mojom prípade berie do úvahy. Veď uvidím takto o týždeň.

avigen
9. dec 2016

@tinka77 ani nesranduj lebo babka mala dvojicky :D

avigen
9. dec 2016

@luta13 myslim ze je slabucko ruzova.... Tak uvidime 🙂

luta13
9. dec 2016

@avigen no ak mala babka dvojicky, je pravdepodobnost, cisto teoreticky, ze aj Ty budes mat...Byva to obcas dedicne myslim 🙂...No nemusi to byt, ale ked mas take krasne // tak skoro, myslim, ze na tom daco pravdy bude o dvojkach 😉...No mala by si to super a keby to bol parik este lepsie 😉...Velmi som uz zvedava ako dopadnes, no tehu myslim si na 99%...To 1% nechavam na Dr.... 😀

patkaamirko
9. dec 2016

@ejuska2586 jasne..tak ti držím palce 🙂
ja mam prvé Sono až vo februári :( si ešte počkám

luta13
9. dec 2016

@kacenaaa priesvitny hlien je plodny hlien, biely mliecny "nezaujimavy" bezpachovy hlien je tehu hlien - teda aspon skoro vzdy...Ked Ti meska MS, skusala si uz tehutest, ci? Prepac, neviem, ci si to spominala, ci si testovala, ci nie...Jednoznacne skus este testovat z ranneho, ak tm bude dusik, duch, ci nebodaj //, verim, ze budes tehu 😉...Ak testnes, hod nam sem fotku, radi pozrieme 🙂

luta13
9. dec 2016

@patkaamirko prve sono mas az vo Februari...Na SK medzitym nejdes dakedy skor? Zeby si zbehla na pohotovost, nech Ti spravia sono skor? 🙂...No ak nejdes, o to viac budes mat zazitok potom a budes na istom, ze prvy rizikovy Trimester mas uz za sebou 😉

kacenaaa
9. dec 2016

@luta13 si milá 🙂 na testy je ešte skoro 🙂 ešte to je len týždeň od posledného A vedelu to bude 9 dní od prvého pokusu :D len ma akosi od včera pobolieva celý " podvozok " :D ak vieš čo mám namysli.... Nie podbrusko..ako keby som to mala mega prekrvrne..je to čudné

luta13
9. dec 2016

@kacenaaa ubolene podvozky tu spominala vzdy @patkaamirko...ona je v tomto smere odbornicka na "ubolene podvozky"...No tak cakaj na spravnu dobu, potom testni, no vysledok cakame tu vsetky myslim 🙂...A samozrejme, ze Ti drzime palceky 😉

kacenaaa
9. dec 2016

@patkaamirko ahoj dostala som odporúčanie na teba :D ty si tehu? Tiež máš také problémy ako ja? Z tým " podvozokom " :D??

barborka93
9. dec 2016

@luta13 ja to mám len na dohodu a som aj na úrade práce ale mali by mi dať zmluvu od nového roka tak to musím tam nejako vydržať.

zuzuliena1
9. dec 2016

@luta13 no však určite áno 🙂 🙂 len to čakanie je nekonečné 🙂 uz aby to bolo 🙂 🙂