Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko tak ako nič strašné to neje len ma to tak boli ako keby som mala tesne prádlo čo nemám tak zvonku má to boli ako keby som to mala celé veľmi prekrvene A preto to je také citlivé boľavé Chápeš
@kacenaaa hmm mňa to bolelo skôr, ako keby mi má vypadnúť maternica, proste taký tlak zospodu..Keď som si sadla, aj chodila..A to mám aj doteraz.Dnes som celú noc nespala čo ma bolelo všetko.Ako kŕče pres ms.Tiež to boli zvonku na dotyk pod bruškom. Koľko DPO si ? Ja som toto cítila už 4 až 7 dní po.. bolest vaječníkov tiež.Kedy čakáš ms ? držím ti palce aby to vyšlo tak, ako si želás 🙂
@kacenaaa inak ten pocit toho prekrvenia cítim vždy pred menstruaciou, ale nemusí to byť aj tvoj prípad ( ja som to mala pravidelne vždy pred ms )
@patkaamirko ja som 5 deň po... Ja už ani neviem ako má to boli... Ja som to tiež sem tam cítila cez mrchu ale nikdy to netrvalo viac ako pol dňa... A teraz neviem no
@kacenaaa 5 DPO aj môže byť že máš také všelijaké bolesti pichacky atd.ja som to tiež mala,aj typický vytok a mala som aj tsky pocit, len som sa nechcela dopredu tešiť.Bola som dvakrát poobede unavena ako kôň, čo normálne nikdy nebývam ( len keď som tehu ) počkaj ešte 5 dní ti budeš 10DPO a sprav testík z ranného moču.Skôr ti ajtak nevyjde, mne tiež nevyšiel 🙂 držím palce, daj vedieť potom ;)
@patkaamirko ja som dnes raňajkovala pečienku restovanu mala som na ňu chuť len čo som otvorila oči :D mám pocit že má už boli celé bruško ale je to taká príjemná bolesť žiadne kŕče 🙂 uvidíme v nedeľu ráno urobím test uvidím možno...A možno príde mrcha hnusna :D
@barborka93 s tou pracou "netlac na pilu"...Ak Ti nezlahcia poziciu, vysrala by som sa s prepacenim na taku robotu 😉...Babätko je prvorade, potom praca v tomto pripade myslim..Byvala moja kolegyna tak robila v sklade so zeleninou a ovocim, nevedela, ze je tehu vobec a vlacila denne tazke plne prepravky a jedneho dna z nej zospodu vyslo daco viditelne, hmote, tak to "vylovila" z wc, dala do sacku a letela s tym k Dr...Ten jej povedal, ze ved je to zarodok plodu dietatka, takze ona si chuderka vlastne doniesla v sakliku svoje nenarodene dietatko...Teraz ked to pisem, tu placem, ved ona ked mi to hovorila,slzy nam isli obom ☹...Prepac, ze som Ti takto drasticky pokazila asi naladu, len som pouzila realny priklad, preco nenosit tazke bremene pocas tehu!!! 😢
@zuzuliena1 viem, cakanie je hroza...No vysledok za trpezlivost stoji urcite potom za to, ved uvidis sama na sone 😉🤰😇😘
@ejuska2586 to je krasa... 🙂
No zienky tak som bola na vysetrenie... dr. po vysvetleni testov urobila sono, zatial tam nic nieje vidno. Takze povedala, ze bud pride meskajuca ms a moze byt masivna, alebo... ale treba kazdopadne pockat. Zobrala este krv a v pondelok bude sestricka volat. A ak nepride MS tak 18 na dalsie sono.
Koceny je normálne ze mi je neustále brutálne zima ?? Som naobliekana ako cibuľa kurim na plno vsetc
@luta13 Chápeš že sa nemôžem tešiť ešte je na to skoro 🙂 snažím sa byť kľudná ako sa len dá A zbytočne sa nestresujem momentálne riešim svadbu A práve včera som bola skúšať šaty už 🙂 A to je dobre aspoň to neriešim veľmi 🙂 myslím že keď mi boh poslal babetko do cesty vie prečo A ak nie tak to tiež 🙂 ale aj tak nemám Z čoho A strašne sa teším fakt aj mamke to stále vravím aká som šťastná neviem vysvetliť prečo skratka som iba by som sa usmievala 🙂))
@zuzuliena1 podla mna ano...ja mam stale ponozky aj spat ked idem..aj idem do sprchy a vijdem a hned ponozky..furt sstale a mam ich studene :( ;)
@zuzuliena1 tiež to mám tak posledne dva dni normálne som pod perinkou A musím mať fľašu s teplou vodou :D
@zuzuliena1 je veru!!!...Ja som otehotnela zaciatkom Januara a zima mi bola ako psovi vonku, no kurilo sa vsade, ostatni chodili po dome normalne obleceni ako ludia...No ja naobliekana ako Ty - ako cibula a triasla som sa od zimy, mm sa cudoval, ci mi sibe...Nepomohlo nic, len cakat, kym toto obdobie prejde...Jedine co som si zvykla dat navecer teplu sprchu, dat pyzamo, teple hunate ponozky a teply hunaty zupan...Tak som bola naobliekana az kym som si nesla lahnut spat...Trvalo to myslim vyse mesiaca...Musis vyckat, ine Ti nezostava, no je to tehotenstvom 😀
@luta13 Ďakujem pekne za reakciu 🙂 Áno som veriaca, snažím sa s tým bojovať spolu s Bohom, ale nie je to ľahké. Vedela som to, už keď sme sa spoznávali s manželom, ale potom prišiel definitívny ortieľ, že ani na IVF to nebude, tak to odvtedy spracovávam... no a potom tento testík 🙂 joj, veľmi by som bola šťastná, ale snažím sa pripraviť na to, keď to nepôjde. 🙂

@luta13 nejdem medzitým na svk, a ani nemôžem, lebo mám rizikové.. skôr sa nedá, pokiaľ nemám komplikácie alebo krvacanie voľake veľké atď. . joj..Ešte tu je jedna možnosť k poľskému gynekológovi, ten berie 100- 150 libier za každé vyšetrenie...