icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
9. dec 2016

@veronikadan jedinou inou možnosťou pozitívneho testu by mohol byt nádor produkujúci hcg, ale to je malo pravdepodobne

luta13
10. dec 2016

@kata011 GRATULUJEM a od Dr.utekaj co najskor, je to debil, uz som si tu minule ne neho ponadavala, ak si pamätas...Je to cisty kreten veru - do prdele s nim!...Ja by som mu inac vycistila zaludok, nech sa hanbi a pekne nahlas na celu cakaren, nech to pocuju aj ostatne zenske 😖...No skoda reci, urcite si najdi ineho Dr, ludskeho, nie hyenu hnusnu!...Prajem Ti krasne tehulkovanie a uzivaj si kazdy novy okamih, rychlo to uteka vsetko...Vela zdravicka vam obom 😘🤰🍼

luta13
10. dec 2016

@veronikadan test je pozitivny, si krasne tehotna 😀...Neexistuje nic, co by ovplyvnilo vysledok tehu testu, pretoze // sa ukazu len ak ma zena v tele Hcg= zena je tehotna...Nikdy neporovnavaj tehotenstva, kazde moze byt ine, mat iny zaciatok, iny priebeh, aj iny koniec 😉...Ja som bola 2x tehu, kazde tehu uplne o niecom inom doslovne...Vsetko ine okrem naliatych noh vodou, palenia pazeraka a problemy s oholenim si noh a tam dole...To bolo jedine to iste pri oboch - inak nic 😉...Takze potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
10. dec 2016

@veronikadan trosku som Ti ho menej osvetlila, nech vyniknu len // a otocila do spravneho smeru - je este krajsi ako predtym 😉...Kolko Ti meska MS?

zuzuliena1
10. dec 2016

@luta13 tak som sa dočkala aj ja svojich kolajniciek 🙂 🙂 🙂 az sa tak trasiem radosťou 🙂❤❤❤

nina4
10. dec 2016

@zuzuliena1 no moja vidíš krásne // gratulujem a želam ukážkovè tehuľkovanie 😘

patkaamirko
10. dec 2016

Dievčatá ja už zase stresujem. Dnes som mala BT 36.8 ( iné dni mam 37,1 až 37.6 ) 😵
to znamená že potratim však ? :(

barborka0
10. dec 2016

Prosim vas poradte mi.Mavam 30 dnove cykly,doteraz som menzes dostala vzdy nacas,no teraz mi meska uz 10 den,prsia ma bolia uz niekolko dni...mam aj tlaky v podbrusku ako keby som uz mala dostat no stale nic...robila som si test no bol negativny...myslite ze by som mohla byt tehotna len je este skoro na test?

veronikadan
10. dec 2016

@luta13 mešká mi päť dní,, dnes ráno mi vyšiel pozitívny opäť,, takže je to jasné 🙂 podelím sa O túto správu S vami kočky,, lebo si ju nechávam zatiaľ pre seba.. Nechávam ju mužovi K vianocnemu stromčeku. Mám pre neho darček ako vyšity 🙂

lela123
10. dec 2016

@veronikadan Gratulujem a obdivujem výdrž 👏

zuzuliena1
10. dec 2016

@nina4 ďakujem moja 🙂 dúfam že bude ukážkové 🙂 🙂 🙂 budem si to užívať na plno 🤰🤰

zuzuliena1
10. dec 2016

@veronikadan jej nie som sama 🙂 🙂 aj ja

zuzuliena1
10. dec 2016

@veronikadan aj ja to mám ako vianočný darček 🙂 🙂

kchan
10. dec 2016

@patkaamirko nestresuj moja, teplota môže byť ovplyvnená rôznymi faktormi, trošku viac chladu v izbe, mohla si byť v noci odokrytá... Pre pokoj v duši byť tebou prestanem merať a užívam si tehu.

meli8412
10. dec 2016

@veronikadan Nemáš prečo, je to jednoznačné. Záleží, kolko ma farbiva ten test... Možeš sa tešiť 🙂 Kolko dpo si alebo kolko ti mešká ms?

meli8412
10. dec 2016

@veronikadan Jeeej, super nápad. Tešim sa a držím palce, aby si vydržala nepovedať. A kto vie, možno sám príde na to 🙂

lenusa20
10. dec 2016

Ach zienky, no ja som zacala dneska v noci pomalucky krvacat, takze nakoniec z toho asi nic nebude...manzel si uz vsimol, ze cosi so mnou je tak som mu povedala jaka situacia, aj testy videl.... tak ze nevadi, ze nabuduce to uz potiahneme na 9 mesiacov urcite.

zuzuliena1
10. dec 2016

@lenusa20 to ma mrzí ☹ ale hlavku hore ďalší mesiac to budes ty ktorá sem da krásnu správu a budes naozaj pekne 9 mesiacov

patkaamirko
10. dec 2016

@kchan áno máš pravdu.Som si dnes povedala že už nebudem merať a hotovo lebo potom stresujem 🙂

patkaamirko
10. dec 2016

@lenusa20 to mi je ľúto :( na budúce už ukončite tehu do úspešného konca... uvidíš 🙂 držím palce ;)
ja tiež dúfam že sa mi to nestane ...

kacenaaa
10. dec 2016

Ahojte bobule...tak od včera večera mám žalúdok ako na vode už včera večer mi prišlo zle potom ako som si dala pohár mlieka aj teraz mi bolo zlé tak ako na vracanie ale nenapina má...cítim bolesť takú jemnú iba na pravej strane taký ako keby tlak....myslíte že to môže byť to?

kchan
10. dec 2016

@patkaamirko správne 😉 aj tak je už zbytočné merať keď si tehu 😉

patkaamirko
10. dec 2016

@kchan moja dnes som mala Krvavy vytok..normálna červená

milos32nika21
10. dec 2016

Baby som 13 Dc mam bolesti pod bruskom a citim sa ako pri ovulke lenze testy negativne som s toho niaka vykolajena.

kchan
10. dec 2016

@patkaamirko iba jednorazové? Bolo toho viac? Ja by som teda išla na pohotovosť radšej. Držím palce moja ✊✊😚

nina4
10. dec 2016

Dievcence moje poradte prosim .Mala som fotku aj v ovu testoch no tam mi len jedna kocka odpovedala aj to si nebola ista.
Ide o to ze volako mi nepozitívni ovu test teda 14 DC nabehla ako prva testovacia ale nemala tu spravnu intenzitu tak reku vecer skusim zas a to uz nebola skoro žiadna ciarka ja som sa taaak tesila ze po tom biochemickom tehu si tento mesiac zaplnim to prazdne miesto pri srdiečku.Minuly cyklus to bola riadna kolajnica na ovulaku uz 12 DC a teraz jaaa neviem take nijake to je keby som merala bazalnu teplotu by som vedela takto tu trapoším .
Nehnevajte sa ze to sem davam spolueham sa na to ,že viac hláv viac rozumu .Vopred Vam tu dakujem za kazdu odpoved.

dudenka
10. dec 2016

@nina4 podla mna este nebol pozitivny. Na 14 DC mu este malinko chybalo. Testuj dalej.

miriam111111
10. dec 2016

@nina4 skus testovat este dalej.Ani podla mna ovu este neprebehla.Je mozne ze sa ti po tom biochemickom iba posunie na neskor.Ja som tiez tento mesiac po biochemickom tehu.Zatial som 12DC a ovu negativny.Bezne ju mavam az na 17DC takze sa tiez bojim ci neprebehne neskor.Skoda ze nemerias teplotu tam by si to zistila.

nina4
10. dec 2016

@dudenka dakujem budem testovat veru ale uz viac menej zo zvedavosti çi vôbec bude 🤔

nina4
10. dec 2016

@miriam111111 a bola by to asi blbost od zajtra napriklad zacat z meranim uz by to asi nebolo objektivne vsak ?