icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
10. dec 2016

@adria88 áno twraz som mala posunutu ovu a ostala som tehu

patkaamirko
10. dec 2016

@kacenaaa Nič tam nie je.Odporúčam ti počkat ešte,ešte je skoro na testovanie 🙂 Vydrz ešte pár dní 🙂

simbatko
10. dec 2016

Babulky,,kedze chceme druhe babo aj sa snazime ;) Test som si robila no zatial negativ.Dnes ma bolelo tesne nad suskou a viac v lavej strane bruska.Mali ste to takto niektora?ale taka ina bolest..neviem noo dajte svoj nazor Dakujem ;)

kacenaaa
10. dec 2016

@simbatko ja to mam tak ale práva strana sem tam celé sem tam iba práva strana 🙂 ale neviem či z toho niečo bude nikdy ma brucho pred mrchou nebolelo až keď mi to meškalo A to mi mešká stále 🙂

simbatko
10. dec 2016

@kacenaaa jaj mam nepravidelnu MS..Takze neviem..ked som na gynekologii 2tyzdne do zadu..povedala mi dr ze mam 8mm sliznicu maternice zvecsenu.no a nevidela tam nic.ze aj ked sa tam nieco deje ze to uvidi az ale o mesiac
.ja uz stoho misuge 😂

kacenaaa
10. dec 2016

@simbatko no už prešiel mesiac a testy nič?

simbatko
10. dec 2016

@kacenaaa mesiac nie este..neviem ja uz som stohto zmagorena ;)Moc sa sledujem asi..mala by som polavit trosku

kacenaaa
10. dec 2016

@simbatko to si asi vravíme každá 😉 ale to sa nedá keď sme také nedockave a chceme to hneď vedieť... Najlepšie tým čo to neplánujú a majú jasno hneď 😂

simbatko
10. dec 2016

@kacenaaa alebo take co len trenky hodis..a uz su tehotne 😂

kacenaaa
10. dec 2016

@simbatko ako kamoš povedal moja sa po mne len vo vani okupala 😝 neskúšala si si krcok? Teraz čítam ako to funguje má byť nízko A tvrdý.... Takto mám aj ja guľu tvrdú hneď dole..... Ak to niekto číta čo ma skúsenosť pripojte sa 😉

nivea777
10. dec 2016

@kacenaaa krcok sa meni v priebehu dna takze to nie je moc spolahlivy "tehu test"

adria88
10. dec 2016

@kacenaaa no ja som mala takto krčok pár dní pred ms a nakoniec prišla... 😒 na to by som sa asi nespoliehala... ale tak možno u teba iný prípad, lebo hej, čítala som, že tak ostáva krčok aj pri otehotnení, no nie je to dosť spoľahlivá metóda...

zuzuliena1
11. dec 2016

Tak ja už asi môžem prestať testovať 🙂 a uz si iba užívať tehu 🙂 tretí a štvrtý deň meškania ms 🙂 toto su najkrajšie vianoce 🙂 🙂 a všetkým snazilkam prajem aby ste si aj vy čo najskor našli krásne // ❤ a užívali si krásne tehulkovanie bez problémov krásnych 9 mesiacikov 🤰🤰❤❤❤

tinka77
11. dec 2016

@zuzuliena1 krásne testiky. Gratulujem a držím palce! Pekne oddychuj, aby sa mala fazulka dobre. 😉 pevne verím, že si takéto čiarky nájdeme coskoro všetky. 🙂 ktorý den cylku si si našla prvého dusika?

kacenaaa
11. dec 2016

Tak Ja dnes takto musela som tam dať filter aby bolo lepšie vidno lebo mobil mi to blbo fotí 🙂 uvidíme zajtra no... Ale zatiaľ nič no...dnes vnoci som.sa zobudila neviem prečo A cítila som také slabé pichnite na pravej strane táto strana má bolieva trošku to pichutie bolo také čudné slabé ale citeľne 🙂 pekný dnik baby

zuzuliena1
11. dec 2016

@tinka77 ďakujem určite bude všetko ok 🙂 cítim sa dobre len sa neviem dočkať v stredu idem k dr 🙂 🙂 ja som mala prvého dusíka na 23 dc potom som robila každé ráno 🙂 🙂 nevedela som vydržať 🙂 🙂 🙂 verím že čoskoro si vsetky nájdete pekne dve palice budem m vám držať palce a myslieť na vás ❤ posielal všetkým tehu bacilky 🙂 🙂

kacenaaa
11. dec 2016

@zuzuliena1 ahoj A kolky deň on možného oplodnenia si mala toho prvého ducha? 🙂 nevieš náhodou?

zuzuliena1
11. dec 2016

@tinka77 tu ti prikladam moju postupnosť testov 🙂

tinka77
11. dec 2016

@zuzuliena1 Dakujem. No ja som pôvodne chcela testovať keď mi bude meškať,potom som si povedala, že otestujem v deň keď mi má prísť mrcha. A stále to skracujem. Už vidím, ze nejaké 3 dni pred mrchou budem testovať. Som nedockava, samozrejme. 😀 Momentálne sa držím len vďaka tomu, že doma nemám žiadne testy. Sme my dory bláznivé, vďaka nám sa na testoch krásne zarába. 😝😀

zuzuliena1
11. dec 2016

@tinka77 tak ja som tiež povodne nechcela testovať 🙂 ale boleli ma kríže co nezvyknú tak mi to nedalo 🙂 🙂 aj ked neverila som ze by tam mohlo niečo byť 🙂 a ked tam bol dusik uz som bola ako sialena 🙂 🙂 nabehla som do drogérie a kúpila hneď 5 testov 🙂 🙂 a za tri dni som kupovala zase lebo som chcela vedieť či aj z denného bude druha cirka 🙂 🙂 🙂 veru robíme im super biznis 🙂 🙂 🙂 🙂 ale tak každá z nás vie ze to nie je ľahké vydržať lebo najlepšie by bolo keby sme to vedeli aj hneď po sexe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzuliena1
11. dec 2016

@kacenaaa tuším 10 alebo 11 dpo 🙂

zuzuliena1
11. dec 2016

@tinka77 toto su vsetky testy co som robila do dnešného rána 🙂 🙂 niektoré sú bledsie to su z denného 🙂

tinka77
11. dec 2016

@zuzuliena1 aká je to značka testov? Takéto zelené asi nepoznám. Musim skúsiť, keď su také šikovné a zistia tehu na 23 DC. 😀 😝

zuzuliena1
11. dec 2016

@tinka77 to su pepino z dm drogérie co viem tak sa tu o nich vela písalo ze su spoľahlivé 🙂 🙂 a su to asi najlacnejšie testy jeden stal len smiešnych 1,49€ 🙂 🙂

cica1650
11. dec 2016

Ahojte mozte mi poradit prosim,tu je moj graf a je normalne ze BT je stale taka vysoka den pred mrchou? Minuli mesiac som namiesto normalnej mrchy mala hnedy vytok jeden den a jeden den normalne krvacanie no nie silne.Spravit test ale kedy? Poradte vy ste skusenejsie😉

paulimauli
11. dec 2016

Ahojte, tak ja som tiež zopakovala test a čiarka už je tmavšia ako pred pár dňami . Chcem sa vás opýtať ci je zavčasu ísť k dr ked mi bude meškať týžden? Mamča ma totiž stále odhovára ze je to zavčasu :D ze sa mam objednať až po novom roku,,, ja si chcem byt ale istá

cica1650
11. dec 2016
meli8412
11. dec 2016

@paulimauli Iste to je, ze si tehu. Mozes sa objednat, ale na uzv nic nebude vidno, mozno gestacny vak. Mne po 2 tyz. meskania este dr.nic nevidel. Ale mozno ti zoberie krv 🙂 Drzim silno palce

kattyy3
11. dec 2016

@paulimauli mas naozaj cas co ma byt to bude a ocividne ti krasne tmavne testik takze hcg stupa nechaj to po novom roku a to uz uvidis aj srdiecko okolo toho 7t az neskor drzim palceky

zuzuliena1
11. dec 2016

@cica1650 však urob test a uvidíš 🙂