Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa Nič tam nie je.Odporúčam ti počkat ešte,ešte je skoro na testovanie 🙂 Vydrz ešte pár dní 🙂
Babulky,,kedze chceme druhe babo aj sa snazime ;) Test som si robila no zatial negativ.Dnes ma bolelo tesne nad suskou a viac v lavej strane bruska.Mali ste to takto niektora?ale taka ina bolest..neviem noo dajte svoj nazor Dakujem ;)
@zuzuliena1 krásne testiky. Gratulujem a držím palce! Pekne oddychuj, aby sa mala fazulka dobre. 😉 pevne verím, že si takéto čiarky nájdeme coskoro všetky. 🙂 ktorý den cylku si si našla prvého dusika?
Tak Ja dnes takto musela som tam dať filter aby bolo lepšie vidno lebo mobil mi to blbo fotí 🙂 uvidíme zajtra no... Ale zatiaľ nič no...dnes vnoci som.sa zobudila neviem prečo A cítila som také slabé pichnite na pravej strane táto strana má bolieva trošku to pichutie bolo také čudné slabé ale citeľne 🙂 pekný dnik baby
@tinka77 ďakujem určite bude všetko ok 🙂 cítim sa dobre len sa neviem dočkať v stredu idem k dr 🙂 🙂 ja som mala prvého dusíka na 23 dc potom som robila každé ráno 🙂 🙂 nevedela som vydržať 🙂 🙂 🙂 verím že čoskoro si vsetky nájdete pekne dve palice budem m vám držať palce a myslieť na vás ❤ posielal všetkým tehu bacilky 🙂 🙂
@zuzuliena1 ahoj A kolky deň on možného oplodnenia si mala toho prvého ducha? 🙂 nevieš náhodou?
@tinka77 tu ti prikladam moju postupnosť testov 🙂
@zuzuliena1 Dakujem. No ja som pôvodne chcela testovať keď mi bude meškať,potom som si povedala, že otestujem v deň keď mi má prísť mrcha. A stále to skracujem. Už vidím, ze nejaké 3 dni pred mrchou budem testovať. Som nedockava, samozrejme. 😀 Momentálne sa držím len vďaka tomu, že doma nemám žiadne testy. Sme my dory bláznivé, vďaka nám sa na testoch krásne zarába. 😝😀
@tinka77 tak ja som tiež povodne nechcela testovať 🙂 ale boleli ma kríže co nezvyknú tak mi to nedalo 🙂 🙂 aj ked neverila som ze by tam mohlo niečo byť 🙂 a ked tam bol dusik uz som bola ako sialena 🙂 🙂 nabehla som do drogérie a kúpila hneď 5 testov 🙂 🙂 a za tri dni som kupovala zase lebo som chcela vedieť či aj z denného bude druha cirka 🙂 🙂 🙂 veru robíme im super biznis 🙂 🙂 🙂 🙂 ale tak každá z nás vie ze to nie je ľahké vydržať lebo najlepšie by bolo keby sme to vedeli aj hneď po sexe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kacenaaa tuším 10 alebo 11 dpo 🙂
@tinka77 toto su vsetky testy co som robila do dnešného rána 🙂 🙂 niektoré sú bledsie to su z denného 🙂
@zuzuliena1 aká je to značka testov? Takéto zelené asi nepoznám. Musim skúsiť, keď su také šikovné a zistia tehu na 23 DC. 😀 😝
@tinka77 to su pepino z dm drogérie co viem tak sa tu o nich vela písalo ze su spoľahlivé 🙂 🙂 a su to asi najlacnejšie testy jeden stal len smiešnych 1,49€ 🙂 🙂
Ahojte mozte mi poradit prosim,tu je moj graf a je normalne ze BT je stale taka vysoka den pred mrchou? Minuli mesiac som namiesto normalnej mrchy mala hnedy vytok jeden den a jeden den normalne krvacanie no nie silne.Spravit test ale kedy? Poradte vy ste skusenejsie😉
@paulimauli Iste to je, ze si tehu. Mozes sa objednat, ale na uzv nic nebude vidno, mozno gestacny vak. Mne po 2 tyz. meskania este dr.nic nevidel. Ale mozno ti zoberie krv 🙂 Drzim silno palce
@paulimauli mas naozaj cas co ma byt to bude a ocividne ti krasne tmavne testik takze hcg stupa nechaj to po novom roku a to uz uvidis aj srdiecko okolo toho 7t az neskor drzim palceky
@cica1650 však urob test a uvidíš 🙂

@adria88 áno twraz som mala posunutu ovu a ostala som tehu