Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ďakujem, no nekrvacala som ani nic, len co mam je zvyseny testosteron neviem ci to ma vplyv na testy alebo nie. Ms mi meska pravdepodobne len nikdy nechodi presne raz som mala cyklus aj 40 dni.
@biba12 ďakujem 🙂 ja to beriem s kľudom úplne som zvedavá ako to vlastne dopadne ;) neviem si pomôcť mám pocit že to vyšlo....už mi to aj mešká robím testy od nedele A dnes som tam skoro hneď videla ducha A stále ho tam vidím 🙂 predtým nie keď to skúsim nabudúce už tam bude aspoň myslím :D
@kacenaaa mne sa zda ze tam nieco je 😊
@123choco123 aj mne 😘 musím počkať keď sa podarilo v piatok už tam bude duch ako svet :D
@kacenaaa toto je moj dnešný...
@kacenaaa velmi drzim palce ☺️My snáď na jar teraz nejdeme pokúšať nech moze byt ta svadba hihi
@luta13
@patkaamirko baby no kuknite ten dnešný prosim ❤
@123choco123 no mi tiež tak :D ja možno mám iný zrak ale duch tam je treba sa zapozerat 🙂
@miladyproud Bohuzail ten clearblue pravdepodobne nebol pozitivny... ako som uz pisala predtym, ciarky su divne a ta ciarka v kosostvorci musi byt riadne silna kedze by mala byt kontrolna, tuto ju skoro vidno nieje.... Zvisla ciarka je len dopolky.... Skus este iny, ale nerobila by som si asi velke nadeje bohuzialll
@123choco123 mne sa zdá, že tam niečo vidim. Nesibe ti z toho, alebo aspoň nie si sama. Šibe nám všetkým, ktoré sa snažíme o bábo. 😀 👶
ano dakujem nerobim si nadeje len vysiel mi takto tri krat clear blu ... tento som len nasla to bol ten prvy tusim 🙂 kontorolna bola vidno len na fotke nie.. Neslo mi do hlavy ze tie mi jedine robia + 🙂
@tinka77 Hh tak nestrácam teda nádej ale je možné ze 16DPO neukáže na teste pekne čiarky ?mam problem so ST nema to vplyv aj na toto?:Dze to ovplyvní hladinu hcg?
@123choco123 ajoj, vydrz pokiaľ nepríde ms.. to že máš bolesti ešte nič neznamená..ved ja sa tu skrucam od bolesti čo mám kŕče a stále sa chodím pozerať na wc.. 🙂 nebuď smutná 😘😍
@123choco123 zlatíčko, ja tam nič nevidím.. 😒 neviem či som slepá, pozrem estw raz lepšie 🙂
@patkaamirko ved ano len ja vzdy chcem vsetko vediet hned 😀 Ja som strasne nedockava....na wc chodím kazdu chvilu pozerat ze ci som nedostala a stale nic...
@123choco123 PARDOOON, Prepáč 🤗 ja tam voľačo vidím ✌✊👏 ale v negative nevidím len na tejprvej 😍 skus o pár dní 😘
@patkaamirko
Ved ani ja ...:D len baby tu ma namotali ze tam nieco je

@miladyproud tento by som vyhodnotila ako pozitívny. Nebrala si nejaké lieky? MS asi ešte nemáš, že? Možno si tehotná bola, len sa to neudržalo...neviem....Tak počkaj 2 dni a skús znovu. Iné momentálne neporadím. Keď nepríde ms, tak ostane len lekár a ten buď potvrdí tehu,alebo vyvráti. Veľa šťastia.