icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tinka77
13. dec 2016

@kacenaaa Okis, hodím, ale nemyslím že na ňom niečo bude. Asi je to skoro, aby som testovala. No čo, som nedockava. 😀 máš super maminu, keď ťa takto zásobuje testami. Som zvedavá na tvoj testik. 😉

kacenaaa
13. dec 2016

@tinka77 ja viem čo je to nedockavost... Hneď zajtra sa ozvem 🙂

miriamn76
13. dec 2016

@alilka podla toho kedy bola☺

alilka
13. dec 2016

@miriamn76 tak včera nie lebo som bola na folikumetrii a boli tam..Mali 21mm..A to som bola o 16tej poobede..Takže buď v noci alebo dnes cez deň Max..Keď bola vôbec..Zajtra doktorka pozrie..Len neviem či je ešte šanca ak náhodou bola napr.v noci a my sme nepracovali na tom 😉

miriamn76
13. dec 2016

@alilka tak dnes a zajtra treba mat lasku☺ale zajtra este testni

alilka
13. dec 2016

@miriamn76 😂😂😂 treba mať lásku 😂😂😂si na rozveselila ako správne si to napísala 😉 už nemám ani doma ovu test.. Zbehnem ráno kúpiť?😁😁

miriamn76
13. dec 2016

@alilka daj potom vediet ako dopadol☺

milos32nika21
13. dec 2016

Baby som na 18 Dc a strasne ma boli pod bruskom mam troska biely vytok sem tam ma pobolia aj prsia cela natesena idem domov ze mi konecne ukaze pozitivny ovu test a nic co si myslite ze to bolenie moze byt ked to neni ovulka

alilka
13. dec 2016

@milos32nika21 môže byť že to bude ovulka,ale ešte ti test neukáže..Aký macas dlhý cyklus?Ale zasa biely výtok nenaznačuje ovu

milos32nika21
13. dec 2016

@alilka umna je to tazko s tymi cyklami kedze chodim kazdy mesiac na vyvolavacku tak nemam pravidelne cykly preto sa spolieham viac na tie testy a hovorim 18dc a stale nic

luta13
14. dec 2016

@lulila20 nevidim nic, ani dusika ziadneho, Ty ano volnym okom? 😒

luta13
14. dec 2016

@kacenaaa vcera fotky11:32, 12:35h vidim dusika druhej ciarky, je doruzova a verim, ze bude tmavnut...Velmi Ti drzim palceky, testuj znova o 2-3 dni 🙂...Boh Ta zehnaj!

luta13
14. dec 2016

@olylili 8+2 = 9t.t. 😉😘

luta13
14. dec 2016

@zuzu2901 ta mrcha mi je luto ☹...Snad tento cyklus Ti to uz vyjde urcite 😉...Drzim palceky 🙂

renatam34
14. dec 2016

@gubcikova ani mne neukazuje rapid clear,a v lekarni ho chvalili,a uz mesiac riesi doktor,ci som gravidna,najprv videl akoby malicky myom,teraz vraj nemam myom,ale len malu bodku,menzes meska 3 tyzdne,pichol mi agolutin,a o tyzden mam ist zase na vysetrenie a pre krvne vysledky na HCG,zeby v modernom svete tak dlho nevedeli urcit diagnozu?

luta13
14. dec 2016

@123choco123 vcera Foto 12:18h - vidim dusika 😉...Drzim palceky, aby tmavol 🙂

nina4
14. dec 2016

Dievcence dobrè ránko.Tak hned zrana asi uplne hlupa otazka ale tak opytam sa.Ako som sem uz davala vcera mi o 14 h.ukazalo pozitivny ovulacik .Mojkali sme sa vecer este to potvrdime aj dnes .Ale myslite ze sa da aj takto trafit to vajko .minuly mesiac sme sa tulili tyzdne pred obu tak tam bola väčšia šanca no teraz ma trapili mocove cesty crevna tak chut na sexik bolo to posledne na co som myslela .A teraz mi v hlave vrta ten cervicek ci to bude staçiť to vcera a dnes .
Mooc moc dakujem za odpoved.😘

luta13
14. dec 2016

@123choco123 myslim, ze presne taky je tehu vytok...Nechcem Ti davat planu nadej, ci podobne, ale na teste mas ducha jednoznacne a vytok k tomu...No moj tip je, ze si tehu...Pockame si na zazrak spolu 😀

simbatko
14. dec 2016

@luta13 Vidis tam toho dusika??ja ho tam vidim ;)

luta13
14. dec 2016

@123choco123 Taktiez negativ zo vcera = dusik 🙂...No moja, len trpezlivost a ak to vyslo, budete mat krasny svadobny darcek...Bolo by to fajn, mat svadbu a pritom v kociku hondrlat anjelika vasho 🙂...Alebo svadbu presunut na jar 😉...No nebudem predbiehat udalosti...Testuj zas o 2 dni 🙂...A na WC som aj ja stale chodila, pretoze som mala bolesti vajecnikov ako pri MS a stale pocit vlhka a myslela som, ze je to uz MS, no ta uz nepisla vobec - az po roku 😉

meli8412
14. dec 2016

@nina4 Spermosi pár dní preziju, takze by malo stacit 🙂 Drzim palce.

miriamn76
14. dec 2016

@simbatko foto rozmazana no aj tak ho vidim☺

tinka77
14. dec 2016

@kacenaaa ahoj moja. Prikladám ti test. Akože nechápala som a hneď som spravila este jeden a ten je rovnaký. Žeby 5 dni pred MS duch? 😀 ale viem, že ovulku som mala skôr, tak na 11 DC. Uvidime, skúsim cez víkend. To už by som mala mať väčšiu istotu. Tesim sa na tvoj test. 👶

luta13
14. dec 2016

@simbatko No hned som sa pousmiala nad Tvojou foteckou - jasne, ze vidim dusika krasneho, aj ked zatial slabeho...Testuj zas o 2 dni a hod sem potom obe foto na porovnanie...Verim, ze z toho bude tehu 🙂...Drzim Ti palceky 🙂...Kedy mas mat - nemat MS?

luta13
14. dec 2016

@tinka77 Krasny duch druhej ciarky 😉...Vyzera to na druhu ciarku a velmi fajn, skus testnut zas za 2 dni tym istym testom na porovnanie...Drzim Ti silno palceky 🙂

nina4
14. dec 2016

@simbatko je tam 😉

miriamn76
14. dec 2016

@tinka77 skus aj iny testik na tychto som mala tiez takych duchov a tehu to nebolo. Dufam ze u teba to.bude tehu drzim silno palce☺

tinka77
14. dec 2016

@simbatko Rozmazané foto, ale vidím ho. Juchuuu. 😀 👶

tinka77
14. dec 2016

@miriamn76
@luta13
Dakujem baby. Tiež som nemala s touto značkou dobre skúsenosti, lebo mi aj minulý mesiac duchovali, ale neboli to takéto čiarky, ale od začiatku sivé a tenke. Tento test bol pred úplným vyschnutim ružový. Uvidime, skúsim až cez víkend a mám doma Lady Max. 🙂

luta13
14. dec 2016

@tinka77 Jednoznacne sa tesim na vikendovu fotecku 🙏🤰😇