Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby som na 18 Dc a strasne ma boli pod bruskom mam troska biely vytok sem tam ma pobolia aj prsia cela natesena idem domov ze mi konecne ukaze pozitivny ovu test a nic co si myslite ze to bolenie moze byt ked to neni ovulka
@milos32nika21 môže byť že to bude ovulka,ale ešte ti test neukáže..Aký macas dlhý cyklus?Ale zasa biely výtok nenaznačuje ovu
@alilka umna je to tazko s tymi cyklami kedze chodim kazdy mesiac na vyvolavacku tak nemam pravidelne cykly preto sa spolieham viac na tie testy a hovorim 18dc a stale nic
@gubcikova ani mne neukazuje rapid clear,a v lekarni ho chvalili,a uz mesiac riesi doktor,ci som gravidna,najprv videl akoby malicky myom,teraz vraj nemam myom,ale len malu bodku,menzes meska 3 tyzdne,pichol mi agolutin,a o tyzden mam ist zase na vysetrenie a pre krvne vysledky na HCG,zeby v modernom svete tak dlho nevedeli urcit diagnozu?
@123choco123 vcera Foto 12:18h - vidim dusika 😉...Drzim palceky, aby tmavol 🙂
Dievcence dobrè ránko.Tak hned zrana asi uplne hlupa otazka ale tak opytam sa.Ako som sem uz davala vcera mi o 14 h.ukazalo pozitivny ovulacik .Mojkali sme sa vecer este to potvrdime aj dnes .Ale myslite ze sa da aj takto trafit to vajko .minuly mesiac sme sa tulili tyzdne pred obu tak tam bola väčšia šanca no teraz ma trapili mocove cesty crevna tak chut na sexik bolo to posledne na co som myslela .A teraz mi v hlave vrta ten cervicek ci to bude staçiť to vcera a dnes .
Mooc moc dakujem za odpoved.😘
@123choco123 myslim, ze presne taky je tehu vytok...Nechcem Ti davat planu nadej, ci podobne, ale na teste mas ducha jednoznacne a vytok k tomu...No moj tip je, ze si tehu...Pockame si na zazrak spolu 😀
@123choco123 Taktiez negativ zo vcera = dusik 🙂...No moja, len trpezlivost a ak to vyslo, budete mat krasny svadobny darcek...Bolo by to fajn, mat svadbu a pritom v kociku hondrlat anjelika vasho 🙂...Alebo svadbu presunut na jar 😉...No nebudem predbiehat udalosti...Testuj zas o 2 dni 🙂...A na WC som aj ja stale chodila, pretoze som mala bolesti vajecnikov ako pri MS a stale pocit vlhka a myslela som, ze je to uz MS, no ta uz nepisla vobec - az po roku 😉

@kacenaaa Okis, hodím, ale nemyslím že na ňom niečo bude. Asi je to skoro, aby som testovala. No čo, som nedockava. 😀 máš super maminu, keď ťa takto zásobuje testami. Som zvedavá na tvoj testik. 😉