Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko ja mam s nimi dobre skusenosti no je pravda ze pozitivny test mi ukazal uz v den meskajucej mrchy no bol tak slaby ako kanalik a tak som ho zalozila ze tehu niesom ale po dvoch dnoch som test zopakovala bo mrchy nikde a sup pekny ruzovkasty testik ale nie do minuty ale trvalo to trosku dlhsie no najspolahlivejsi je digitalny clear blue
@luta13 nie tu gynekológovia neexistujú ..len ako špecialita a tam sa čaká ah viac ako rok, nie vždy ti ho dajú..A keď je žena tehu tak už duplom nedajú..Tu nie je také že mám mykozu tak idem gynekológovi a on má vyšetrí..ee ..ti ideš k obvodnej, povieš že máš mykozu a ona ti povie že je to ok, lebo to nie je pohlavna choroba! 😪 a tak ti neostáva nič iné ako si kúpiť aspoň canesten, ktorý je drahý a okrem všetkého nepomáha ale tak pre tvoju spolojnost že aspoň voľako som si pomohla....jasné snažím sa byť kľudná ale nejde to..včera som revala od bolesti, zase som mala Krv vo výtoku ( ono je to také ako krave nitky vo vytoku skôr ) a že progesteron tu nedávajú, lebo oni to berú tak že je to droga, a že či s ním alebo bez neho, vylesledky u žien vraj boli tie isté..jedine k tomu sukromnemu, je to poliak, veď iný tu ani neni..Ten berie 90 libier len za Sono
@luta13 aj to musí mať žena niečo veľmi vážne, s čím si nedá obvodná rady a to trvá stránke strašne dlho, pole ťa na Sono na ktoré čakáš aj dva tri mesiace, a tak čakáš na gynekológa aj rok niekedy 20 týždňov niekedy pár mesiacov..Podľa toho kedy má voľny termín áno je len jeden akože v nemocnici a neslúži na bežné vyšetrenie..
@patkaamirko ja tomu nerozumiem. Zdravá žena dostane gynekológa a tehotná nie? Nechápem
@patkaamirko aha, čítam ďalej. Chápem, Zlaté naše zdravotníctvo ;)🙂
@biba12 veru 🙂 ja som vdacna len za môjho gynekológa na slovensku 🙂 iné nič..Všetko je tu lepšie až na tie gynekologicke problémy..Tu na pohotovosti sa akože postaraju to môžem povedať, zase na slovensku na pohotovosti ťa ešte zdrbu že načo si došla a proste ak máš skúsenosť na pohotovosti tak vieš o čom hovorím 🙂 tu uk sú zenske veci veľmi zanedbane podľa mňa..
@patkaamirko sila toto ani neviem čo ti na to napísať ...... až ma striaslo ja by som asi radšej išla domov neviem
@patkaamirko to je hrozné čo tu píšeš ja by som umrela od strachu zajtra mám poradňu po dvoch týždňoch a už sa neviem dočkať či je drobec ok si neviem predstaviť že by som mala byť v takej neistote a ešte navyše keď spinis ja som tiež spinila tak hneď mi môj dr. dal duphaston aj pri prvej som brala tebe by to tiež pomohlo tak sa len držte oddychujte držím ti silno prsty aby sa drobček držal ako kliestik 🤰 😉
@simbatko príznaky skoro žiadne už iba ma sem tam bruško pobolieva... Mám hustý biely výtok akurát pred týždňom my bývalo zle hlavne večer v brušku som mala tlaky bolesti ako na mrchu a to bolo ešte skoro aby ma pre to bolelo brucho to bol akurát týždeň po možnom vieš čo 🙂 takže neviem čakám testy zatiaľ nič čo by sa dalo pokladať za pozitívne... Kúpila som tento drahší tak uvidím už keď ten bude úplne negat tak už to uzavriem
@olylili Presne ako si napísala. 🙂 som tu V neistote, už len dúfat že sa bábo udrží a bude zdravé. 🙏
@zuzuliena1 Každý deň sa modlím a revem zakaždým keď má boli brucho a idem na wc sa pozret či nemám krv keď cítim vlhko..Je to strašný pocit..neprajem žiadnej z nás..
😔
@patkaamirko sledujem tvoj príbeh verím že ty aj tvoje babetko budete vporiadku ❤
@patkaamirko vieš čo, ja mam len dobre skúsenosti s naším zdravotníctvom. Aj s pohotovosťou... Ja som bola zo trikrát a v pohode. Slušny milý doktor a sestra.
@kacenaaa Ďakujem ❤ ja verím tiež si tehu, a že si nájdeš dve // 🙂 kedy ideš testovať znovu ?
@biba12 žiaľ to ja nemôžem povedať.. Ako obvodnu som mala Dobrú, na gynekológa nedam dopustiť, ale zvyšok nula bodov..A s pohotovostou mám len zle skúsenosti..Hlavne keď som.šla s malým to mi až trápne bolo ísť po tom aki boli nezdvorili a nelrofesionalni 😵
@patkaamirko to práve neviem či mám počkať do stredy alebo už zajtra strašne ma to láka :/ zatiaľ iba náznaky ducha na testoch a to aj tak nie každý vidí.... :/ brusko povoľuje už týždeň skoro ale iba jemné... Hustý biely výtok Žiadne špinenie...mávam skoro 40 dňové cykly. Niekedy 37 niekedy 38 V utorok to bude 40 tak neviem či by nebolo.lepšie počkať... Ale tak dlho má bruško nikdy nebolelo že dva týždne pred mrchou
@butterfly333 - ahoj
Teraz som čítala o tom fertiprona, od budúceho roká vyskúšam.
Ty si objednala?
@kacenaaa sprav v nedeľu podľa mňa desiatkovy test.keď je to utorok už 40DC , tak to by ti mohlo už ukázať výsledok dva dni pred a tie desiatkove sú také že môžeš už aj 4 či 5 dní pred ocakavanou ms testovať . držím palce 😉☺
@biba12 ahoj, no uribila som 4 ms mrskala 8 dni a stale meska lekar mi urobil vysetrenie a zobral aj krv vcera mi pichol vyvolavacku nic sa nedeje. Nechapem to lekar povedal ze maternica aj krcok su uplne normalne a maternica je malicka. V krvi nic nie je no robils som celkom 4 testy len cudne je ze miesto silnenia slabli mozno islo o biologické tehotenstvo neviem. Mam vsetky priznaky bud tehu alebo ze pride ms ale tie to priznaky uz su dlho . Lekar povedal ze urcite ms dostanem ze mi to vynechalo no zda sa mu ze som uplne ok žiadne baby na ceste jedno uz mám a viem že podobne to bolo ked som cakala malu ze duch a po par dnich test a boli kolajnice no tetaz som velmi zmetena ... ďakujem za akukolvek radu
@suesue1983 áno môžeš ;)

@patkaamirko je mi to luto, ze sa to takto natahujes s tou Tvojou zalobou na Dr., no dufam, ze ak bude sud, tak vyhrate vy a hnusaci hnusni budu pykat za to, ze Ti nezachranili princeznicku ☹...No upokoj sa, teraz je Ti najmenej potrebne, aby si sa rozculovala, nezabudaj, ze mas babiku pod srdcom a ze ta potrebuje klud a nie Tvoje rozculovanie...Chapem Ta, no bud v pohode...Vsetko sa vyriesi...A nemas moznost isk k inemu Dr. na vysetrenia, len sukromnemu???...Tam, ked zijes nie je dost gynekologov?...Skus si zazmluvnit ineho gynekologa, ci to nejde, nechapem?!