icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
17. dec 2016

@patkaamirko neboj sa bude tam určite máš pekne testy všetko bude oki 😉 Ja sa musím rozhýbať lebo zaspim asi :D inak všimla som si že sa pri všetkom zadycham musím si hneď sadnúť a sa mi zdá že sa mi zväčšili prsné dvorce je to OK? Myslíš

patkaamirko
17. dec 2016

@kacenaaa áno zväčšene dvorce sú príznakom tehu 🙂 a aj to že sa zadychas..ja sa taktiež pri všetkom zadycham, aj pri tom ako sa zakrývam paplónom..

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili tak mne možno hra veľmi rolu že som mala ovu na 21DC , neviem, ale bojím sa veľmi..Aj dnes som mala zase ten vytok blby..Dnes bol hnedy musím povedať dnes nebol červený..Už neviem čo si mám myslieť..doktorka mi už napísala aj papier s fotkou sona pre prípad že by som začala krvacat..napísala dozadu po anglicky že mimomaternicove tehu 😲 ale pozrela sa na mňa a povedala : ja verím že nebude treba ísť do nemocnice 🙂

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko je to hrôza toto predošlé tehu boli úplne bez komplikácií a teraz toto len ustavične špinenie len ležím ako trúba ani nakúpené ani upratané ešte nemám už som zúfalá nech už máme všetko zlé za sebou aby sme si mohli konečne užívať tehotenstvo

kacenaaa
17. dec 2016

@patkaamirko presne stále sa nadychujem jak trubka 🙂 mám pocit že fakt čakám bábo aj keď na teste bol slabý duch... Aj môjmu chlapovi sa nezdá ako veľa jem... Aj teraz, mi doniesol do roboty tlacenku asi 6 koliesok a za tri minúty bol tanier prázdny a to pred tromi hodinami som jedla mäso a ryžu :D len oči vyvaloval 😀

olylili
17. dec 2016

@kacenaaa a to si v ktorom mesiaci? Ja som v treťom vôbec sa nezadychavam ani dvorce nemám zväčšené všetko to začalo až okolo 5 mesiaca zajdi na gyndu

kacenaaa
17. dec 2016

@olylili ale všetky sme iné a každá to cíti inak 🙂 niektoré nič niektoré vedia že čakajú bábo takmer hneď je to individuálne... Ja ešte ani neviem či bábo čakám ale to že sa mi príznaky nedeju až. V treťom mesiaci neznamená že nemôžem byť tehu

olylili
17. dec 2016

@kacenaaa som tretí krát tehu a fakt tie príznaky čo udavas som mala pri každom tehu až okolo tretieho mesiaca ale áno každá sme iná

patkaamirko
17. dec 2016

@kacenaaa priznaky sa nedeju až V 3.meiaci..ja som mala dvorce väčšie už asi týždeň po sexe .aj prsia má boleli aj keď je pravda že až teraz začali taak neskutočne boliet 🤗 každé tehu a každá žena je individuálna 🙂
@olylili ja sa tiež snažím lezat, lenže mám doma malého a muž je v práci až do 11 tej večera..takže všetko musím robiť sama ...aj keď muž síce spraví všetko, ale ved poznáš deti..Za chvíľu je bordel, atď. .

butterfly333
17. dec 2016

@kacenaaa ja ked sim bola teraz v maji tehu tak som vobec nič necitila žiadny priznak iba ms meškala.

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko ja mám dve muž od rána do rána v práci na taxíku takže nič z neho som chorá z neporiadku včera som pobehala po obchodoch keď som išla od lekára a dnes už špinenie šľak ma ide trafiť je pravda že som mala brať preventívne lieky proti krvácaniu a nebrala som ich dnes som si dala včera mi robil aj usg možno to podrazdilo a ty keď si ešte len na začiatku to spinenie môže byť že sa plod ešte prehlbuje do maternice a keď je už hnedé znamená že už to ustava

kacenaaa
17. dec 2016

@butterfly333 ved to vravím že každá to má inak 🙂

luta13
17. dec 2016

@paulimauli nocny testik dokonaly...A neboj, to ze ides k Dr. az 28.12., ma len vyhody...Viac uvidis, aj srdiecko uz, aj babätko v maternici a aj fotecku dostanes myslim 😉...Takze uzivaj tehulkovanie, tes sa na sono a aj na Vianoce 😉

luta13
17. dec 2016

@follee toto su uz krasne //...Super a velmi sa tesim s Tebou...Skus zas o 2 dni testik a daj ich na foto pod seba vsetky, ktore si doteraz robila a hod nam to sem 😉...Uvidis tu krasnu postupnost 😀...Uzivaj tieto prve pocity, su najkrajsie 😉

luta13
17. dec 2016

@barborka93 Mozno , keby si mu pred podpisom vypovede do xichtu povedala, ze si tehu, mozno by Ti vypoved ani nakoniec nedal - je to hlupak ten Tvoj sef byvaly asi, ale zas na druhej strane nevedel, ze si tehu, takze aj Tvoja chyba myslim ciastocne...Keby vedel, mozno by k Tebe pristupoval ludskejsie a dat vypoved by ho ani len nenapadlo 😉...No co uz, ked si podpisala, je neskoro nad tym asi polemizovat 🙂...Oddychuj a setri sa, babätko je teraz najdolezitejsie 😉

luta13
17. dec 2016

@tinka77 Krasny MODRY duch!...Potichucky drzim palceky, nech tmavne...Bud testni zas za 2 dni, alebo az ako Ty pises, ked bude meskat MS...Co teda bude meskat minimalne 8 mesiacov podla mna 😉...No testuj skor ako za 8 mesiacov 😂 😉...Prepac na konci komentu za tuto srandicku, no ja verim, ze ste uz dvaja 😉

tinka77
17. dec 2016

@luta13 Dakujem, aspon som sa zasmiala. 😀 😂

barborka93
17. dec 2016

@luta13 áno máš pravdu možno keby to vedel ale už neriešim.teraz stresujem nad tým hematomom a keďže som nevedela vôbec čo to je tak sa pýtam dr.Či to vadí tak že áno a hneď PN mi chcel dávať mám oddychovať a to aj robím 😃no bojím sa v piatok máme poradňu tak ti zas napíšem

luta13
17. dec 2016

@olylili Prajem Ti, aby si uz nemusela lezat, nech uz mas prvy trimester za sebou a ako pises, uz len uzivala tehu...Pekne len este oddychuj, praca a vsetko pocka, teraz je najdolezitejsi Tvoj pokoj a aj pohodicka drobceka v brusenku 😉

olylili
17. dec 2016

@luta13 ďakujem dúfam že už pôjdeme len k lepšiemu

luta13
17. dec 2016

@barborka93 No nezostava Ti teraz nic ozaj robit, len vylozit si nozky a oddychovat pekne s babätkom, snad sa ten hematom nebude zväcsovat, nevyznam sa v tejto teme vobec, mozno keby si si nieco nastudovala na nete o tom, by si viac vedela...No tak, ci onak, budem rada, ked mi das po poradni vediet, co a ako 🙂...Drzim Ti potom palceky, nech je vsetko, ako byt ma 🙂...Prajem Ti krasny zvysok soboty a este krajsiu nedelu 🙂

luta13
17. dec 2016

@olylili Neboj, pojdete...Treba verit...Boh s vami 😘

barborka93
17. dec 2016

@luta13 dakujem si zlatá aj tebe pekný víkend 😃

luta13
17. dec 2016

@patkaamirko Ty mamina, uz ma rozculujes!...Usmev teraz prosim!...Usmiala si sa ze?...No vidis, ze to ide lepsie s usmevom 😉 ...Hlavu hore princezna, babika Tvoja je v poriadku a pekne sa vyvija vo svojom novom domceku - v brusenku Tvojom...Ved testy mas nadherne a stupa Hcg uplne ukazkovo, tzn. ze babo je tam, kde byt ma, inak by Ti uz na tejto poslednej kontrole boli povedali, ze tehu nie si, no mas tam gestacny vak, to je zaklad 😉 ....Neboj, na najblizsej kontrole verim, ze uvidis ze babika je na svojom mieste a myslim, ze aj ❤ uz uvidis 😉...Verim tomu!...A uz bud v pohodicke, malicka teraz potrebuje klud a nie stres...Najdolezitejsie prve 3 mesiace vyvoja prebiehaju, takze krasnu sobotu Ti este prajem a aj nedelu - aj ked si sama bez chlapa, urob si cajik, vyloz nozky, pozri dobry film, ci DVD a relaxuj...Maj sa krasne a nezabudni na usmev 😀

luta13
17. dec 2016

Dakujem niektorej z vas za ❤...Vdaka! 😉 Potesilo 😉

patkaamirko
17. dec 2016

@luta13 Hehe naozaj som sa Vďaka Tebe usmiala 😘 Ďakujem za Tvoju podporu, Ty vždy vieš dodať človeku silu, ďakujem Ti za to 🙂🤗 Už som sa z tým zmierila, že jednoducho musim vydržať do piatku a verím že bude všetko v poriadku 🙂 Aj keď má akurát nehorázne začali boliet kríze, hádam to neznamena nieco zle..Lebo pri rizikovom tehu už naozaj sa zlaknem aj takéj veci, čo je v tehu normálne..

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili Noo tak máš čo robiť veru s dvomi deťmi...Ten môj je tiež jak za dve 😄 a nemame dvor tak o to horšie..chudacikovi hrabe jed je celé dni len doma, lebo ja s ním teda nepôjdem..Ja sa musím šetriť, lezat najviac ako sa dá a nie sa naťahovať po schodoch aj malým aj schodoch kočíkom..No tak si mala veru brat pekne keď si to mala nasadené 😉 dúfam že ti to prestane a budeš pekne užívať tehotenstvo 🙂 neviem moja,či to je zrovna uhniezďovanie, lebo take implantacne krvacanie aj pokles BT som mala na 7.deň po styku..A keď som čakala bábo pred vyše 4 mesiacmi tak som.začala takto isto krvacat vo výtoku v 8tt to už uhniezďovanie nebolo si myslím..A teraz mam presne také isté spinenie..No úplne na bodku to isté..Až na to, že pri tomto mam aj riadne bolesti krizov a maternice 🤔 radšej nebudem myslieť na zle, musím myslieť pozitívne, týždeň ešte volako vydržím a dozviem sa viac..Možno bolo embryjko také maličké, že to ešte ultrazvuk nezachytil.. 🙏 😔

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko máš aj bolesti? Nech ti nasadí ten progesterón on podporuje tehotenstvo by ti pomohlo tak nič iné nám neostáva len ležať ach jaj🙄

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili Áno mám ved preto takto stresujem ako chorá 🙄
Veru moja čo nespravime pre Naše vysnívané bábätka 🙏 👶 všetko na svete by som podstúpila len nech mám zdravé mimonko a nech donosim pekne 🙂 Pekne lez, pokiaľ máš možnosť tak čo najviac, ja tiež naozaj čo najviac ležím, no dnes som mala variť, a utierala som všade prach, muž mi volal aby som nevysavala že on povysava aj okná umyje.Musela šok znova stromček ozdobiť lebo malý ho celý rozobral 😂😂 a twraz si dal nocnik na hlavu, vyzerá ako hawaican 😅Držím ti silno prsty, nech všetko dobré dopadne,a pevne verím že aj moje malé bude v poriadku, a budeme sa tešiť 🙏 😘

patkaamirko
17. dec 2016

Bože ten mobil si píše čo che 😂😂😂😂