icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili Povedala že nasadí v piatok keď uvidí bábo..vieš lebo v podstate ho nemá komu teraz dať, musí si byť istá že tam to babo je...Ved to kľudne ešte môže skončiť do budúceho týždňa t že dostanem ms 😢 čo dúfam a modlím sa každý deň aby sa to nestalo

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko neboj drobček je ešte strašne maličký vacok má správnu veľkosť to je dobre koľko ti meškajú? Ja som tiež non-stop v strese

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili No neviem koľko..lebo mám 30DC a ovu bola na 21DC a ms som mala dostat 1.11. ale vraj keď je posunuta ovu tak aj ms sa posúva no neviem..

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili podľa ms som v 6tt4d a podľa včerajšieho Sona som 5tt3d

lilianna1xs
17. dec 2016

Baby už ste premýšľali nad menom aké dať ?dievčatku alebo chlapčekovi je to síce skoro ale už premýšľa môj manžel,aké dáme.))))))

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko ja som tiež podľa sona o 4 dní dlhšie tehotná vutorok idem na odbery a 3 januara knižka v utorok to bude strašne mám prísť o 7 ráno a to vtedy mi je najhoršie záchod a hlava v mise 😝 o kolkej ideš v piatok?

simbatko
17. dec 2016

Baby jedna otazka:Kedy vam stmavli bradavky??Na zaciatku tehu?ci neskor?Dakujem za odpovede ;)

olylili
17. dec 2016

@lilianna1xs ja som popri dvoch už vyčerpala možnosti bude to teda ťažké 😀

olylili
17. dec 2016

@simbatko mne okolo 3-4 mesiaca sa mi zdá že už začínajú 🙂

patkaamirko
17. dec 2016

@simbatko hneď.. aj vytok hneď, myslím ten biely, bolest krizov, podbruska..To som .mala hneď po styku už 4 deň bolesti 🙂

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili no podľa ovulky som 3tta 4 dní .. Podľa mna ani twraz nič neuvidí, potom sa porazí toľko peňazí dávať každý týždeň 😄
o pol druhej..U vás bude pol tretej 🙂

simbatko
17. dec 2016

@patkaamirko ja som isla do sprchy a pozeram ze reku mne stmavli bradavky..a test som robila asi3dni do zadu a nic vysiel mi kanalik..A vytok som si nasla dnes na toaletnom biely.Nie moc ho nebolo tak neviem

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko tak to áno pekne drahé ja platím 10€ za každú poradňu len teraz mi vravel že keď mi budú robiť usg na downou syndróm tak 20€ nie je to veľa ale segra u svojej neplatila nič

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili hmm..ja platím 130 libier čo je fakt veľa..A takto na sviatky 🙄 ja som na svk neplatila nič ké dní robili takéto vyšetrenia keď som čakala malého

patkaamirko
17. dec 2016

@simbatko ja som ho mala veľa, tak sa až naťahoval...to pred ms som nemávala, tak som už vedela že budem tehu..Aj tie bolesti,pokles BT a na 7 deň po styku krv trošku...Prvý test mi vyšiel ešte negatívny a o 6 dní neskôr už pozitívny ale len veľmi slabúcko

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko veď to teraz pred sviatkami ten debilko si za všetko účtuje ešte že si neuctoval za tú nekvalitnú fotku včera

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili hehe 😄 tak za to radšej asi nechcel 😝 my tu musíme platiť 6 libier za fotku

lilianna1xs
17. dec 2016

@olylili pre chlapca vôbec má nenapa,pre dievča by som aj mala.uz len počkám čo to bude potom niejak dačo vymyslím.

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko segra platila 5€ ale pekná 3d

olylili
17. dec 2016

@lilianna1xs no pre chlapcov som nemala nikdy 😀 ani teraz nebudem keďže to asi zase bude baba keď sa cítim úplne rovnako ako pri predošlých😀

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili jaj tak za 3D tu je bude riadna palka..

olylili
17. dec 2016

@patkaamirko v uk určite

patkaamirko
17. dec 2016

@olylili však keď za obyčajnú 6 libier platím..

lilianna1xs
17. dec 2016

@olylili ja by som chcela babu aký pocit máš ten istý ako pri predošlé ?

luta13
17. dec 2016

@patkaamirko Dakujem za ❤...Tipujem, ze je od Teba 😉

luta13
17. dec 2016

@barborka93 Dakujem za ❤, kedze si dala "like" na moj koment 😉

lilianna1xs
17. dec 2016

@patkaamirko skvor sa oplatí dať na letenku na Sk a človek vie že je lepšie vysetrenii ako Uk však tam sú najblbsi lekári,čo mám známe jazda jedna 6mesiaci tehotenstva išli porodiť na Sk.Moja Mamka tam bola u brata a mala vysoký tlak 220 a nechali v nemocnici a dali jej Ibalgin,sú Nenirmalny nechali ju tak hodinu či jej bude lepšie samozrejme brat mal toľko rozumu išiel hneď susedské Slováček ona mala lieky na tlak čo sa dáva pod jazyk jednu je taký vysoký a tak brat behal naspäť do nemocnice dal to mame toto je zabralo.Nakonec brat im tam vynadal aký sú blbci ukázal im lieky čo on jej dal tá ostali mimo hneď si dali do počítača ako sa volajú Anglicku.)))

luta13
17. dec 2016

@olylili ja som mala obe tehu uplne rozdielne od zaciatku az do konca a mam 2 chlapcov, takze na to sa nespoliehaj 😉...Praveze som si aj ja myslela pri druhom, ze je to dievcatko, pretoze uplne ine tehu a nakoniec zas chlapcek 🙂

patkaamirko
17. dec 2016

@lilianna1xs Ale ja mam uz polskeho súkromného gynekológa 🙂 tu V uk ani nie sú gynekológovia a tehotná žena vraj ani nedostane gynekológa..Zase porodiť chcem jednoznačne tu..Je tu viac možností, rodiť vo vode atď. .A tu nenastrihuju len tak keď netreba ako to spravili na svk mne..nastrihli má až po zadok aj zvnútra aj z vonka a mesiac som nesedela a revala pri otočení na posteli z bola na bok..A ženy čo tu žiju a odrodili tu deti tak si nevedia vynachváliť že naozaj pôrody sú tu dobre ale ta starostlivosť počas tehotenstva je na nič :(

patkaamirko
17. dec 2016

@lilianna1xs ja by som už nechcela ani za nič byť v slovenskej nemocnici..