Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili
@zuzuliena1
Akosi som pozabudla pridať foto olylili a ty sa ako cítiš? Ďakujem za opýtanie 😉🙂
Ach Jaj tak zas 1DC .... duchovia neboli reálny tym padom 😖
@patkaamirko ja som tiež stále testovala aby som si bola istá 😀
@patkaamirko ja ako stále prevrátený žalúdok zvracanie a dnes aj mdloby😖
@olylili pre mňa to vela znamená, že keď silnie ciarka, tak tam bábo musí byť a tým pádom že spinim tak to asi ( dúfam ) že nebude znamenať nič zlé.. 🙂 Už vydržím do piatku, dá mi progesteron a hádam bude dobre 🙂 neviem sa dočkať
Oh verím ti.. 😵
@patkaamirko jasné že bude všetko v poriadku a ten progesterón ti pomôže a ešte spinis?
Koceny,ktore ste si uz boli overit tehu u Dr, prosim Vas vysetroval Vam aj prsniky? Docitala som sa ,ze je to sucastou prveho vysetrenia a ja som v tomto stale nesukutocne hanbliva,tak preto ma to zaujima😊 Dakujem za odpovede
@hviezdicka3210 Mne pri tehu nikdy nekontrolaval prsník a to mám 3 deti 😀
@hviezdicka3210 mne tak isto vôbec
@esperanzita ahoj prosím ťa ako si dopadla nakoniec? bola si tehotná? ide mi hlavne o to, ako si mám vysvetliť to "duchovanie", lebo aj mne sa také objavilo, a nesmiem si dovolit tehotenstvo som studentka :/
@januus
Podla toho ako si to opisala to bol chybny test. Nestresuj sa zbytocne.😉
@123choco123
Hore hlavu a pokracuj v krasnom "snazilkovani" 😉
Ahojte kocky🙂 takze tento cyklus som bola 13dc a 15dc na folikulometrii, mala som 14mm folik na pravom vajecniku, no za tie dva dni nenarastol. Lekar povedal ze mam prist zas dalsi cyklus, zetento vyzera byt anovulacny. Ani som mu nehovorila ze mam nepravidelny cyklus, najviac 42 dni zatial. Dnes som 19dc a pozrite spodny ovu test, myslite ze sa blizi ovu?
@jjuulliisskkaa jednoznačne to tie ovu testy naznačujú 😁😁 takže šup šup do práce 😂
@olylili dnes som nemala nič... tak uvidim ..Do piatku ešte ďaleko 😌
@patkaamirko a možno sa už ani neobjaví😉
@olylili kiež by to tak bolo ;) Ty spinis ešte ?
Baby ktore ste zistili ze ste tehu nebola vám zima?Ja som síce len 4DPO ale už druhý deň mi je zima..Nevyzerá že by na mňa niečo liezlo..Mám nafúknuté podbrusko a od dnes mám citlivé bradavky..
@patkaamirko tiež nie len to ja mám týždeň kľúd a potom zase

@olylili Ahoj, ale da sa..Dnes mi je celý ddeň zle od zaludka,upratala som troška,muž ušiel s malým von boli na koňoch a cojaviem ešte kde 😃 akurát som si robila test, 20tkovy ale kazetový len tak pre radost a od zvedavosti ze jed teda spinim tak či bude aj naďalej silniet alebo slabnut 😒 a on krásne silnie 🤗 dokonca pozri tá testovacia je oveľa silnejsia a hrubšia ako kontrolna ❤💟
@zuzuliena1 😘😄 už mi hrabe, sľubujem že už robit testy nebudem 😋 myslím, že bábo tam je len sa nám ten betar nechcel ešte ukázať 😘😄