icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
18. dec 2016

@olylili Ahoj, ale da sa..Dnes mi je celý ddeň zle od zaludka,upratala som troška,muž ušiel s malým von boli na koňoch a cojaviem ešte kde 😃 akurát som si robila test, 20tkovy ale kazetový len tak pre radost a od zvedavosti ze jed teda spinim tak či bude aj naďalej silniet alebo slabnut 😒 a on krásne silnie 🤗 dokonca pozri tá testovacia je oveľa silnejsia a hrubšia ako kontrolna ❤💟
@zuzuliena1 😘😄 už mi hrabe, sľubujem že už robit testy nebudem 😋 myslím, že bábo tam je len sa nám ten betar nechcel ešte ukázať 😘😄

patkaamirko
18. dec 2016

@olylili
@zuzuliena1
Akosi som pozabudla pridať foto olylili a ty sa ako cítiš? Ďakujem za opýtanie 😉🙂

123choco123
18. dec 2016

Ach Jaj tak zas 1DC .... duchovia neboli reálny tym padom 😖

olylili
18. dec 2016

@patkaamirko ja som tiež stále testovala aby som si bola istá 😀

olylili
18. dec 2016

@patkaamirko ja ako stále prevrátený žalúdok zvracanie a dnes aj mdloby😖

patkaamirko
18. dec 2016

@olylili pre mňa to vela znamená, že keď silnie ciarka, tak tam bábo musí byť a tým pádom že spinim tak to asi ( dúfam ) že nebude znamenať nič zlé.. 🙂 Už vydržím do piatku, dá mi progesteron a hádam bude dobre 🙂 neviem sa dočkať
Oh verím ti.. 😵

olylili
18. dec 2016

@patkaamirko jasné že bude všetko v poriadku a ten progesterón ti pomôže a ešte spinis?

hviezdicka3210
18. dec 2016

Koceny,ktore ste si uz boli overit tehu u Dr, prosim Vas vysetroval Vam aj prsniky? Docitala som sa ,ze je to sucastou prveho vysetrenia a ja som v tomto stale nesukutocne hanbliva,tak preto ma to zaujima😊 Dakujem za odpovede

meli8412
18. dec 2016

@hviezdicka3210 Mne pri tehu nikdy nekontrolaval prsník a to mám 3 deti 😀

olylili
18. dec 2016

@hviezdicka3210 mne tak isto vôbec

januus
18. dec 2016

@esperanzita ahoj prosím ťa ako si dopadla nakoniec? bola si tehotná? ide mi hlavne o to, ako si mám vysvetliť to "duchovanie", lebo aj mne sa také objavilo, a nesmiem si dovolit tehotenstvo som studentka :/

olylili
18. dec 2016

@januus z meškajú ti? Máš nejaké príznaky? Anti. neberies?

olylili
18. dec 2016

@januus myslím že tehotná nebudeš

biba12
18. dec 2016

@anelka007 ja by som ešte počkala s tým lekárom. Skoro je to. Na Uzv nebude nič vidno. Iba ak z krvi. Doporučuje sa vyšetrenie cca po dvoch týždňoch meškania.

januus
18. dec 2016

@olylili ale ako si mám vysvetliť ten RapiClear :/

hviezdicka3210
18. dec 2016

@januus
Podla toho ako si to opisala to bol chybny test. Nestresuj sa zbytocne.😉

olylili
18. dec 2016

@januus niektoré sú nevydarky môžeš byť kludna

hviezdicka3210
18. dec 2016

@123choco123
Hore hlavu a pokracuj v krasnom "snazilkovani" 😉

dee1991
18. dec 2016

@simbatko 4,69 tuším no a jeden zdarma u nás bol však posledny

dee1991
18. dec 2016

Nebooj zosilnie 🙂))

@anelka007

anelka007
18. dec 2016

@biba12 ja viem, ze to je skoro.. Ale som fakt chora, kazdy den mam teplotu a hrozny kasel..bojim sa uzivat antibiotika.. Preto sa musim poponahlat..

anelka007
18. dec 2016

@dee1991 dakujem, ved uvidime🙂

jjuulliisskkaa
18. dec 2016

Ahojte kocky🙂 takze tento cyklus som bola 13dc a 15dc na folikulometrii, mala som 14mm folik na pravom vajecniku, no za tie dva dni nenarastol. Lekar povedal ze mam prist zas dalsi cyklus, zetento vyzera byt anovulacny. Ani som mu nehovorila ze mam nepravidelny cyklus, najviac 42 dni zatial. Dnes som 19dc a pozrite spodny ovu test, myslite ze sa blizi ovu?

alilka
18. dec 2016

@jjuulliisskkaa jednoznačne to tie ovu testy naznačujú 😁😁 takže šup šup do práce 😂

patkaamirko
18. dec 2016

@olylili dnes som nemala nič... tak uvidim ..Do piatku ešte ďaleko 😌

olylili
18. dec 2016

@patkaamirko a možno sa už ani neobjaví😉

patkaamirko
18. dec 2016

@olylili kiež by to tak bolo ;) Ty spinis ešte ?

alilka
18. dec 2016

Baby ktore ste zistili ze ste tehu nebola vám zima?Ja som síce len 4DPO ale už druhý deň mi je zima..Nevyzerá že by na mňa niečo liezlo..Mám nafúknuté podbrusko a od dnes mám citlivé bradavky..

olylili
18. dec 2016

@patkaamirko tiež nie len to ja mám týždeň kľúd a potom zase