Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 Testovala si hrozne skoro. 5DPO by ti neukázalo, ani keby sa to podarilo. Ja som testovala najskôr 10DPO a aj to bol len mikro dúšik. Ideálne je fakt tak 14DPO, keď ti má prísť mrcha. Držím palce.
@adria88
@milos32nika21 to sa trestnem aj ja s vami 😁😁
@alilka baby takze 24 sa tu stretneme a hned z ranneho tu budu testiky
@milos32nika21 tak je síce pre mňa to bude skoro ale skúsim to 😁😁
@alilka kolko si dni od ovulky
@milos32nika21 tak ako ty 5dpo 😉
@alilka tak sme a tom rovnako inak ja som mala megativne testy a ovulka bola nechapem tomu
@alilka @milos32nika21 neviem sa dočkať už

@milos32nika21 môže byť že ti nezachytili LH. Podľa mňa závisí aj od značky testov..Mne na Rapiclear neukázalo nič a na pepino áno 😛 ja mám ovulku potvrdenú od doki 😁
@alilka ja som včera skoro celý deň špinila a dnes ráno teplota, že 36,52 z 36,8 klesla... mohlo sa stať, že aj uhniezdenie asi?!?! dnes podbruško ako pri ms a biely hlien + také ako keby pichanie, ako pri ovulke... no veľmi som zvedavá, či niečo bude v sobotu, možno budeme mať krásny darček v podobe 2// 🙏🙂
Ahojte zienky, mozem sa k vam pridat??uz dlhsie citam prispevky na MK kedze sa snazime o druhe babco uz 8 mesiac a nedari sa....taktiez kazdy mesiac okukujem testiky ci nenajdem niejakeho dusika ;) obcas som ho aj zbadala dokonca na 3 testikoch v jeden mesiac ale nakoniec dosiel menzes...odvtedy nic...prave teraz citam ze ste tu niektore 5dpo to som aj ja...a citam ze sa chcete testovat 24 tak skusim aj ja 🙂 nebudem adpon sama 🙂
@janka87111m jasne pod snami uz si 4 ☺☺
Super normalne sa tesim 🙂 ...nemam s kym pokecat...skusim toho 24 ale mam len ovu testik lebo na tehu nemam uz odvahu kedze mesiac co mesiac som bola sklamana...ale mozno este kupim ;) budete testovat s tehu testami??
@anelka007 gratulujeeem a prajem všetko dobre.
@anelka007 myslíme že si tehotná 🤗🙂 gratulujem 😉

@milos32nika21 možno skoro si testovala...