Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janka87111m paráda 😁 ďalšia partacka medzi nami 😂 ako sa cítiš?
Dokonca manzelovi sa snivalo ze som mala dve // na teste 😍 uz je zomna zmagorety 😝
@janka87111m no ja som mala tiez v stredu citila som ovulku viem ako ju citim ale na teste slava ciarka a na druhy den ziadna tak sme sa skoro kazdy den minuly tyzden snazili tak uvidime....aj mne sa to dnes snivalo vazne...aj ked umna je to akoro kazdu noc ☺☺☺
@milos32nika21 priznávam môj dnešný deň obsahoval to isté 😂😂😂😂 až 4testy som mala pozitívne 😂😂😂
@milos32nika21 nie deň ale sen 😂😂😂 telefón mi prepisuje jak sa mu zachce 😂😂
@milos32nika21 aj mne par mesiacov dozadu sa vkuse snivalo 🙂 ...mi sme sa snazili len v minulu nedelu a potom v stredu co bol pozit test...niejak sme boli unaveny a sme zaspali skor aj so syncekom ;) ...a od iatku mam taku nadchu kycham ako slon
Baby teraz som si robila test a snehobielo... 😒 ach
@janka87111m ja skúsim tehu test, budem 12DPO, tak by tam malo už byť čosi vidieť, AK sa teda zadarilo 😇 každopádne si držíme palce 🙏
@adria88 tak skusim aj ja tehu...veru drzime si palce vsetky ;)
@adria88 ja budem 10dpo tak uvidim ci sa nieco ukaze ;) bol by to pekny darcek
Babulky netusim je to cele cudne lebo namiesto mrchy som spinila a to bolo 15-teho a az dnes rano toto vyslo
@alilka tak citim sa choro uz od minuleho tyzdna...nam nadchu a mam dost nafuknute brusko ale vceta sme maly cervenu kapustu tak to pripisujem tomu 🙂 akurat prispevok vyssie som opisovala zvlastny pocit v podbrusku co sa mi stalo vcera a sem tam citim aj dnes ale nepripisujem tomu velky vyznam...ty sa ako citis??
@janka87111m áno áno čítala som to 😃 ja neviem ako cítim sa dobre len mi je posledné 2dni zima,mám nafúknuté podbrusko,ale tiež neviem či to nemôžem pripisovať črevami skôr 😂😂 a mám citlivé bradavky coz mi príde až veľmi divné 😁😁
@alilka vies aky mam ja prizna ☺☺☺ mm dnes strasne zravy den 😆😆 co som dnes pojedla som asi za posledny mesiac nie ☺
@milos32nika21 ak to je ovu test tak je normalne ze tam je druha ciarka
@milos32nika21 😂😂😂😂

@milos32nika21 kedy si mala ovulku? Ja som mala v stredu pozitivny ovu test...este v ten den som bola na preventivke a lekarka mi povedala ze mam aj ovulacny hlien a ze to mame vyuzit...tak sa aj stalo ;) ....musim sa podelit o zvlastny pocit ktory som mala vcera doobeda...proste na lavej strane v podbrudku som dost intenzivne citila akokeby sa mi tam nieco zavrtalo...fakt som ostala v soku ale nechcem si nahovarat...ale aj dnes trosku citim podbrusko aj tu lavu stranu...kiezby sa zadarilo nam vsetkym 🙂