icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

darinkazv
19. dec 2016

@meli8412 jj, ak bude pozitívny, určite ho sem hodím. 🙂 darčeky mám pre neho už dáke 2-3 mesiace, ale tomuto sa nič nevyrovná 🙂 mu to dám rozbaliť ako posledné 🙂

karmela
19. dec 2016

@darinkazv veru zabalis mu pod stromček pekný pozitívny tehu testik..Veľa zdravicka želám

darinkazv
19. dec 2016

@karmela ďakujeme. no, ja už mám pekne dávno skrytú krabičku s pohľadnicou, bodyčkami, capačkami a čiapočkou. už to celé čaká len na testík. a tak to celé zabalím a dám mu to pod stromček. ale ešte nekričím hop. 🙂

karmela
19. dec 2016

@darinkazv jeeeej to je aké milé 😍

ejlin90
19. dec 2016

@alilka to budu dlllhe sviatky 😂 😂

kudusko
19. dec 2016

@darinkazv gratulujem je to tam 🙂

darinkazv
19. dec 2016

@kudusko juuuj,dakujem.len aby to ozaj bola pravda.nie len sen. ☺

simbatko
19. dec 2016

Vidíte to tam??Samozrejme ze foto lepsia nebude lebo mam blby fotak v mobile..Na svetle vidno v celku fajin ;)

dee1991
19. dec 2016

@luta13 no mááá dvojičky to neviem ako by som zvládla keď už jednu ratolesť 1,5 ročnú Melanie mám doma 🙂) v rodine ani dvojčatá nemáme tak snáď nie 🙂)) dakujeeeem straaaasne sa teším na bruskoo

luta13
20. dec 2016

@milos32nika21 ked priblizim fotku, vidim dusika 😉 ...Snad bude silniet...Velmi Ti drzim znova palceky, no tentokrat nech je to uz na 100%...Boh Ta zehnaj!...testuj za 2 dni znova 🙂

luta13
20. dec 2016

@adria88 spinenie, podbrusko, biely hlien, pichanie = kludne mohlo byt hniezdenie 😉...Drzim Ti palceky 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
20. dec 2016

@simbatko ten Tvoj fotak je hrozny...Vzdy rozmazane fotky...Skoda, tazko povedat, co vidim 😕

luta13
20. dec 2016

@anelka007 jasne tehu - krasne //...Gratulujem a podaj dnes hlasenie o vysledkoch z krvi - Verim, ze budes usmiata a stastna 😉...Drzim palceky mamina 😉

luta13
20. dec 2016

@kacenaaa ak si este nemala mat MS, tak stale mas nadej, ze si tehu...Vyckaj a uvidis...Drzim palceky...🙂

luta13
20. dec 2016

@cica1650 vidim jemnucku druhu / 😉...Drzim palce, nech tmavne...Testuj zas o 2 dni z ranneho 😉 a hod Sem potom obe fotky na porovnanie 🙂

luta13
20. dec 2016

@cica1650 ja som pri prvom synovi v case MS len spinila pol dna asi a za tyzden som mala potvrdene tehu...Snad to bude aj Tvoj pripad - verim tomu 😉

luta13
20. dec 2016

@milos32nika21 duchovia na ovuteste su zevraj stale - cely cyklus 🙄

luta13
20. dec 2016

@darinkazv Ja az teraz pozeram, ze si sem uz testik dala...Super, mas tu tolko ohlasov na //, ze uz len lepsie a silnejsie // budu...Pockaj rano, to budes vyskerena moja mila...Tesiiiiiiim s Tebou vopred mamina 😘🤰❤

darinkazv
20. dec 2016

Tak dievcata,dnes 30DC a ja placem od stastia a bojim sa tomu verit.Kracam dnes na krv. 😇 Ale este predtym lekaren a iny druh testu,aby som sa uistila. ☺😁

cica1650
20. dec 2016

@luta13 nemam uz doma testy a do mesta idem az zajtra takze musime vydrzat 😉 no dam vediet potom 😘

suesue1983
20. dec 2016

@darinkazv gratulujeeem )aj my mame taketo vianočné prekvapko)

kudusko
20. dec 2016

@darinkazv no viids neboj sa stym testom by som neexperintovala pretoze max najlepsie ukazuje aby si sa nezlakla ked bude slabsi iny druh ja by som iste kupila tento

meli8412
20. dec 2016

@darinkazv Daj vedla seba aj vcerajsi a tak odfot, budeme vidiet, ako tmavne. Zatial tiško gratulujem 🙂

darinkazv
20. dec 2016

@suesue1983 dakujem a takisto gratulujem.tesim sa akoby t bolo aj moje prve.moje bude uz tretie,ale mm caka 16rokov na to svoje vlastne aj ked moje baby miluje ako svoje.Vitazny 13ty cyklus.Nasa stastna 13ka

darinkazv
20. dec 2016

@kudusko naozaj je naj?tento ako jediny mi nikdy falosneho ducha nespravil. ☺ kupila som aj dalsi dr max,ale ten do prudu mocu.a aj tam je druha ciarocka.tak snad uz ozaj mozem verit,ked tri testy pozitivne. 😉

darinkazv
20. dec 2016

@meli8412 vcerajsi a dnesny

luta13
20. dec 2016

@darinkazv Uzasne moja, uz nepochybuj...Babätko je tam, kde byt ma a krasne Ti stupa Hcg...Ked porovnam dnesny test so vcerajsim Nebe a dudy...Takze bud stastna a usmievaj sa kludne na manzela nadalej ako "stastny blazon"...No urcite mu to neprezrad skor, ako darcek to bude originalne 😘...Budem cakat na Tvoje vysledky krvi...Daj nam Sem potom vediet 😉...Krasny dnik Ti prajem 🤰😀

janka87111m
20. dec 2016

@darinkazv uzasne gratulujem len tak dalej 😇

darinkazv
20. dec 2016

@luta13 jasne,dam vediet.Dakujeeeem.Skacem meter dvadsat od zeme. 💖

luta13
20. dec 2016

@darinkazv Teraz citam, ze 13-ty cyklus a stastna 13-tka, az mi zimomriavky behaju po tele...Moje najstastnejsie cislo je 13-tka, mali sme svadbu v roku 2013, co som nahodne a zaroven cielene planovala este ked som porodila prveho syna (rok 2008) 😉...A do cohokolvek treba cislo, vzdy je to moja stastna "13"...Takze verim, ze aj vase stastne cislo je od tohto cyklu jednoznacne uz len cislo 13 - Pan Boh pri nas!!! 😀